Saimme testiin S- ja L-koon Vilu-lämpöalustat labradorien ja kylmänaran whippetin kanssa. “Vilu-lämpöalusta sisältää lämpövastuksen ja se toimii USB-liitännällä power bank -virtalähteen avulla. Katkaisijalla säädettävä eri lämpötiloja ylläpitävä makuualusta lämmittää yhtäjaksoisesti tuntikausia pintalämmön ollessa miellyttävästi 10-35 astetta. Alustassa on kolme eri lämmitystehoa.”

Erityisesti lämpöä kovasti arvostava talouden vähäkarvainen vinttikoira otti alustan heti omakseen! Alustan materiaali on valikoivalle whippetille selkeästi riittävän miellyttävää ja pehmeää, sillä alusta kelpaa lattiallakin ollessaan sille myös ilman, että alusta on edes päällä. Vetoketjulla avattava ja irroitettava pestävä päällinen on ehdottomasti iso plussa!

“Lämmitysvastuksen voi irrottaa alustasta ja alustan päällinen on pesunkestävä. Keinonahkainen alapinta, joka liukuu mahdollisimman vähän esim. häkin pohjalla.”

Talvi- ja syysretkeillessä whippet on usein kovin viluinen tauoilla ja otimmekin S-koon Vilun sille mukaan laavulle. Pienin alusta on todella näppärän kokoinen mukaan otettavaksi ja sitä voi käyttää helposti myös itse istuma-alustana. Kelpasipa Vilu myös labradoreille, kun ne malttoivat tulla lämmittelemään nuotion äärelle kovana pakkaspäivänä. Labradorien kanssa L-koon alusta pääsee varmasti suurempaan käyttöön treenien odotusaikoina esimerkiksi autossa, jolloin on myös tärkeää pitää koira/koirat lämpimänä.

“Riippuen valitusta lämmitysasetuksesta (teho 1-3), alustan pintalämpö pysyy miellyttävästi 10-35 asteessa. Alustan lämmön siis tuntee, mutta se ei ole liian kuuma. Etenkin pitkiä aikoja alustan päällä oleskellessa tämä tuntuu yhteis- ja heijastevaikutuksena, ja se on nimenomaan Vilun käyttötarkoitus – pitää pitkiä aikoja oleskellessa lämpöä jatkuvasti yllä.”

Pakkaspäivien lenkkien jälkeen whippetistä on selkeästi nautinnollista käpertyä nukkumaan lämpimän alustan päälle myös sisätiloissa. Koskaan ei voi olla liikaa lämpöä, se selkeästi tuumaa!


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän