Hei just sinä!

Oletko innostunut koiraharrastamisesta jossakin lajissa? Oletko asettanut itsellesi ja koirallesi tavoitteita? Kenties kisaat alkavana vuonna jossakin lajissa? Positiivisuus on yksi ominaisuutesi ja hymysi on tarttuvaa? Onko sinulla some-tiliä, jota päivität koiratreeneistäsi, kisareissuistasi tai yhteisistä hetkistä koirasi kanssa? Koetko, että voisitte kuulua SporttiRakin ihka ensimmäiseen omaan tiimiin? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista!

Etsimme 12 iloista ja positiivista koiraharrastajaa ympäri Suomen. Toivomme harrastajia monipuolisesti eri lajeista. Kisakokemusta tms. emme edellytä, vaan riittää, että treenaatte tavoitteellisesti ja oikealla asenteella. Päivität kuulumisianne Instagram-tilille, jolla on mieluusti myös seuraajia. 🙂 Koska kyseessä on myös SporttiRakin “esille tuominen ja edustaminen”, edellytämme tuotteidemme käyttöä ja näkyväksi tuomista.

Mitä sinä saat tästä?

SporttiRakin jäsenyyden 12 kuukaudeksi. Siis ihan koko vuodeksi! Mikäli sinulla on jo jäsenyys, tämä astuu voimaan, kun edellinen jaksosi päättyy tai voimme kompensoida jo maksetun jäsenyyden. Lisäksi saat vaatetusta: hupparin ja pipon. SporttiRakki myös sponsoroi teitä pienellä rahasummalla ja antaa sinulle ja koirallesi 50 € sponsorointitukea esim. kisamaksuihin. Lisäksi, sokerina pohjalla, lahjoitamme teille ProPakin! Juuri SEN laukun! Tiimiläisen etupaketin arvo on yhteensä yli 360 e.

Hakemuksen lähettäminen

Hakuaika on lyhyt (2.1.-12.1.2020), vain reilun viikon, sillä haluamme tietenkin aloittaa teidän kanssanne mahdollisimman pian. Täytä hakemus ja lähetä se meille. Mikäli oikeanlaisia koirakkoja hakee useampia, arvomme paikat. Ilmoitamme teille asiasta mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen. Mikäli onni ei tänä vuonna suosi, kannattaa laittaa ensi vuonna uusi hakemus. Tavoitteena on tehdä tästä vähintäänkin perinne sekä myös kehittää tiimiä yhdessä tiimiläisten kanssa eteenpäin.

Muistathan siis lähettää hakemuksesi viimeistään su 12.1.!

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, lähetä viestisi meille kumppanit@sporttirakki.fi


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän