Hei juuri sinä!

Oletko innostunut koiraharrastamisesta jossakin lajissa? Oletko asettanut itsellesi ja koirallesi tavoitteita? Kenties kisaat alkavana vuonna jossakin lajissa? Positiivisuus on yksi ominaisuutesi ja hymysi on tarttuvaa? Onko sinulla avoin ja aktiivinen Instagram-tili, jota päivität koiratreeneistäsi, kisareissuistasi tai yhteisistä hetkistä koirasi kanssa? Koetko, että voisitte kuulua SporttiRakin positiiviseen koiraurheilun iloa puhkuvaan tiimiin? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista!

Tiimissämme jatkavat ensimmäisen tiimivuoden 12 tiimiläistä ja etsimme nyt heidän joukkoonsa vuodelle 2021 viittä uutta tiimiläistä.

Mitä haemme?

Painotamme tiimiläisvalinnoissa iloista ja positiivista koiraharrastusasennetta: kisakokemusta tms. emme edellytä, vaan riittää, että treenaatte tavoitteellisesti ja oikealla asenteella. Haemme tiimiläisiä ympäri Suomen ja monipuolisesti eri lajeista. Edellytyksenä tiimivalinnalle on, että päivität jo tällä hetkellä kuulumisianne avoimelle Instagram-tilille, jossa on myös mukavasti jo seuraajia. 🙂 Tiimiläiset päivittävät vuonna 2021 someen mm. yhdessä sovittuja teemasarjoja, joita jaamme eteenpäin SporttiRakin somessa. Koska kyseessä on myös SporttiRakin “esille tuominen ja edustaminen”, edellytämme tuotteidemme käyttöä ja näkyväksi tuomista.

Haemme tiimiin aktiviisia ja innokkaita tiimiläisiä, joille koiraharrastus on elämäntapa. Tiimiläisillämme on oma Facebook-ryhmä, jossa suunnittelemme mm. yhteisiä tapahtumia. Pyrimme järjestämään vuonna 2021 tiimiläisillemme kaksi erillistä tiimitapahtumaa.

Mitä sinä saat tästä?

SporttiRakin jäsenyyden 12 kuukaudeksi. Siis ihan koko vuodeksi! Mikäli sinulla on jo jäsenyys, tämä astuu voimaan, kun edellinen jaksosi päättyy tai voimme kompensoida jo maksetun jäsenyyden. Lisäksi saat vaatetukseksi SporttiRakki-hupparin. SporttiRakki myös sponsoroi teitä pienellä rahasummalla ja antaa sinulle ja koirallesi 50 € sponsorointitukea esim. kisamaksuihin. Lisäksi, sokerina pohjalla, saat itse valita #koiraurheilunilo®-tuotemallistostamme haluamasi tuotteen käyttöösi! Valitsemasi tuote voi olla ProPakki-laukku, ProPakki Sportti -reppu, ProTreenari-treeniliivi tai SporttiTreenari-treenitakki.

Tiimiläisen etupaketin arvo on yhteensä jopa 350 e.

Hakemuksen lähettäminen

Hakuaika on vain viikon (29.12.2020-6.1.2021), sillä haluamme tietenkin aloittaa uusien tiimiläisten kanssa mahdollisimman pian. Käy täyttämässä hakemus erillisellä lomakkeella. Ilmoitamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle tehdyistä valinnoista mahdollisimman pian hakuajan päättyisen jälkeen. Mikäli onni ei tänä vuonna suosi, kannattaa laittaa ensi vuonna uusi hakemus. Tavoitteena on kehittää tiimiä yhdessä tiimiläisten kanssa eteenpäin vuosi vuodelta. Mitä aktiviisempia tiimiläiset ovat, sitä todennäköisemmin he pääsevät jatkamaan tiimiläisyyttään myös jatkossa.

Muistathan siis lähettää hakemuksesi viimeistään ke 6.1.!

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, lähetä viestisi meille kumppanit@sporttirakki.fi


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän