Keskiviikko 14.4.2021 klo 18.30-20.30 – Urheilukoiran rakenteen vaikutus suoritukseen

Tämä on eläinlääkäri Tiiu Toijalan urheilukoiran ortopedisiin ongelmiin liittyvän luentosarjan toinen osa. Ensimmäinen osa pidettiin tammikuussa (“Urheilukoiran ortopediset ongelmat ja niiden ehkäisy”) ja se on katsottavissa jäsenten luentoarkistossa maaliskuun loppuun asti.

Tämä toinen luento-osa on katsottavissa suorana videolähetyksenä että tallenteena luentoarkistosta 30.6.2021 asti eli reilun parin kuukauden ajan.

Luennon sisältö

Tällä luennolla käydään läpi urheilukoiran rakenteen vaikutusta itse urheilusuoritukseen sekä koiran loukkaantumisalttiuteen.

Luennoitsijan esittely

Luennoitsija Tiiu Toijala on eläinlääkäri ja aktiivinen urheilukoiraharrastaja. Hän suorittaa laajaa kansainvälistä erikoistumistutkintoa urheilukoirien lääketieteestä ja kuntoutuksesta (American College of Sports Medicine and Rehabilitation). Eläinlääkärin tutkinnon ohessa hän on opiskellut urheiluhierojaksi ja vuonna 2015 tehnyt jatkokoulutustutkinnon koirien kuntoutuksesta. Tiiu on pidetty luennoitsija – hän on luennoinut paljon sekä koiraharrastajille että eläinten hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.
  • Huom! Kirjaudu lähetyksen alkaessa heti Youtubessa sisälle Gmail-tunnuksillasi, niin voit esittää live chatin kautta suorassa lähetyksessä lisäkysymyksiä! Voit lähettää kysymyksiä myös SporttiRakin oman chatin kautta, mikäli sinulla ei ole Gmail-tunnuksia.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan!

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän