Nettiluento to 16.6. klo 19-21 – Valjakkourheilussa vauhtiin

Valjakkourheilun aloittaminen & koiran kunnon treenaaminen

Tällä luennolla perehdytään valjakko- ja urheilukoiran valmennukseen sekä vetokoiran motivaation rakentamiseen.

Luennon sisältö

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia 1- ja 2-koiran valjakkourheilussa:

  • Valjakkourheilun aloittaminen
  • Koiran motivointi
  • Perusteet, liikkeelle lähteminen, kierrokselle lähteminen, ohittaminen
  • Koiran kunnon rakentaminen
  • Harjoitusten jaksottaminen

Luennoitsija: Vesa-Pekka Jurvelin

Luennoitsijan esittely

Vesa-Pekka Jurvelin on valjakkourheilun 12-kertainen maailmanmestari, joka on voittanut mestaruuksia niin koirahiihto- että sulan maan lajeissa. Harrastanut lajia kansainvälisellä huipulla vuodesta 2010 lähtien. Myös perheen kaikki kuusi kisakoiraa ovat voittaneet vähintään yhden maailmanmestaruuden. Valjakkourheilussa motivoi koirien treenaaminen ja uusien koirien tuomat haasteet.

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.
  • Huom! Kirjaudu lähetyksen alkaessa heti Youtubessa sisälle Gmail-tunnuksillasi, niin voit esittää live chatin kautta suorassa lähetyksessä lisäkysymyksiä! Voit lähettää kysymyksiä myös SporttiRakin oman chatin kautta, mikäli sinulla ei ole Gmail-tunnuksia.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan!

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän