Perjantai 10.12.2021 klo 18.30-20.30 – Rentouden rakennuspalikat

Onko rauhoittuminen taukojen aikana koirallesi haastavaa? Vai oireileeko koira kiihtymistä tekemisen aikana ääntelemällä tai muilla ei-toivotuilla käytöksillä? Rentouden rakennuspalikat -luennolla perehdytään siihen, miksi rauhoittumisen taito on tärkeää, mistä kaikista tekijöistä rauhallisuus koostuu ja minkälaisia työkaluja rauhoittumisen harjoitteluun on.

Luennon sisältö

  • Mikä kaikki vaikuttaa koiran kykyyn rauhoittua?
  • Miten rauhoittuminen ja rentous vaikuttavat koiran kykyyn oppia?
  • Mitä keinoja meillä on vaikuttaa koiran vireystilaan ja tunnetilaan koulutustilanteessa?
  • Miten rauhoittumista harjoitellaan?

Luennoitsija: Eläintenkouluttaja Tanya Matthews

Luennoitsijan esittely

“Olen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja erikoistunut koirien ongelmallisiin käytöksiin. Olen kiinnostunut niin koiran arjessa kuin harrastuksissa esiintyvistä haasteista ja niihin liittyvästä ongelmanratkaisusta. Pyrin jatkuvasti kartuttamaan tietoani ja etsimään yhä uusia työkaluja näiden työstämiseen. Ajattelen, että ihmisen ja koiran välisen vuorovaikutuksen ja vastavuoroisen kommunikoinnin parantaminen on tärkeä avain moniin ongelmatilanteisiin. Itselläni on kolme koiraa, joiden kanssa harrastan pääasiassa tokoa ja rally-tokoa.”

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan!

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän