Maanantai 20.12.2021 klo 19-20.30 – Q&A Kysy rally-tokon käännöksistä

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vinkkejä rally-tokon käännöksien harjoitteluun ja suorittamiseen liittyen. Valmentajana kysymyksiin vastaa Csilla Bakos.

Lähetys on osa marras-joulukuun aikana (15.11.-20.12.) SporttiRakissa käynnissä olevia RALLY-TOKON KÄÄNNÖSTEN TEEMAVIIKKOJA, jolloin julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita rally-tokon käännösten harjoitteluun. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Csilla Bakos. Csilla on tuore vuoden 2021 rally-tokon suomenmestari ja voittanut suomenmestaruuden aiemmin myös vuonna 2019 ja samana vuonna myös Pohjoismaiden mestaruuskilpailuiden pronssia.

“Olen Csilla Bakos. Aloitin koiraharrastuksia Unkarissa ja valmistauduin koirankouluttajaksi 2011. Minulla on ollut projektikoirana (avustajakoiraprojektina) labradorinnoutaja ja myöhemmin isovillakoira. Itselläni on ollut ensin Royal (malinoismix) ja nyt kisaan Hamin kanssa (malinois). Rally-tokoon rakastuin tutustuttuani lajiin heti saman tien ja se on koirani kanssa vieläkin meidän päälaji. Rallattiin suoraan suomenmestaruuteen vuonna 2019. (Lue SporttiRakin tekemä mestaruushaastattelu vuodelta 2019.)  Samana vuonna järjestettiin ensimmäiset rally-tokon Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, mihin saimme myös Hamin kanssa osallistua. Lopputulos oli joukkuekulta ja yksilöpronssi. Rallyn treenaamisessa keskityn selkeään ohjaamiseen. Varmistan, että koirani osa liikkeen alusta loppuun asti.”

Näin osallistut!

Kyselytunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua etukäteen, vaan voit vaan tulla lähetykseen mukaan.

  1. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  2. Etukäteiskysymyksesi voit kirjoittaa tämän sivun kommentointikenttään tai näiden teemaviikojen videoiden kommentteihin (lähetyksen aikana pääset kirjoittamaan kysymyksiäsi live chatin kautta)
  3. Mikäli et ehdi mukaan suoraan lähetykseen, tallentuu lähetys tähän artikkeliin sekä jäsenten videoarkistoon katsottavaksi heti lähetyksen jälkeen.

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän