Maanantai 24.1.2022 klo 19-21 – Kiihkeä koira kisakaverina

Tällä luennolla ammattivalmentaja ja SM-tason toko-urheilija Krista Karhu kertoo omia käytännön kokemuksiaan erittäin kiihkeän koiran kanssa harjoittelusta ja kisaamisesta. Myöhemmin keväällä on tulossa myös aiheeseen liittyvät teemaviikot, joilla käsitellään käytännön harjoitteita Kristan ja Tykin kanssa tarkemmin vinkkivideoiden kautta.

Luennon sisältö

Tällä luennolla Krista käy läpi kiihkeän koiran kanssa treenaamista, kisaamista ja elämää. Luennolla kantavia teemoja ovat mm:

  • Kiihkeän koiran treenin erityistarpeet
  • Mikä koiraa kiihdyttää?
  • Miten kiihkeää koiraa voi auttaa?

Luennoitsija: Krista Karhu 

Luennoitsijan esittely

Krista Karhu on ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi). Kristan omia lajeja ovat toko ja rally-toko, ja hän toimii myös rally-tokon ylituomarina. Lajista riippumatta Kristan tavoitteena on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Tällä hetkellä Krista kilpailee aktiivisesti tokossa nuoren bordercollie Tykin kanssa (TK4 Tending Adventure), ja edeltävänä harrastuskaverina oli berninpaimenkoira Brii (FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17). Tykki ja Krista nähtiin hienosti vuoden 2021 tokon SM-finaalissa 6. sijalla ja kokonaistuloksissa 8. sijalla.

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän