Perjantai 12.8.2022 klo 18.30-20.30 – Agilitykoiran oppiminen

Tällä luennolla sukelletaan agilitykoiran oppimiseen ja koulutuksen pohjataitoihin.

Luennoitsija: Agilityurheilija ja -valmentaja Juulia Savolainen

Luennon sisältö

  • treeniasetelma ja treenin rakenne
  • virheet ja niiden reagointi
  • vihjeet ja palkkasanat
  • pohjataidot, kuten fokusointi, kohdetyöskentely, luopuminen, kehonhallinta sekä näiden siirtäminen esteharjoitteluun
  • oppimisen konseptit

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana toimii agilityurheilija ja -valmentaja Juulia Savolainen.

“Olen Juulia Savolainen, monipuolinen koiraharrastaja, agilityurheilija ja valmentaja. Koulutuksissani käytän nykyaikaisia, käyttäytymistieteisiin perustuvia koulutusmetodeja. Palkitsemalla koiraa, ymmärtämällä sen lajityypillistä käyttäytymistä, sekä antamalla koiralle tunne siitä, että se pystyy itse vaikuttamaan koulutustilanteisiin, saamme aikaan iloista oppimista ja pysyviä tuloksia.

Agilityssa minua kiehtoo lajin monipuolisuus. Katson, että parhaimmillaan agility on yhdistelmä vauhtia, ohjaustekniikoita ja koiralle opetettuja taitoja. Käytän omassa ohjauksessani paljon suullisia vihjeitä vartalo-ohjauksen lisäksi, jolloin koirani toimivat radalla itsenäisesti, varmasti ja turvallisesti.

Osallistun aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin, ja pyrin kartuttamaan osaamistani jatkuvasti niin eläinten kouluttamisen kuin lajiosaamisen suhteen. Koulutukseltani olen käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto, 2020). Valmentajana olen määrätietoinen, innostava ja positiivinen!

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan! Sieltä voit tilata myös koko SporttiRakin tapahtumakalenterin eli kaikki luentomme suoraan kalenteriisi, niin uudet luennot tulevat sinne aina suoraan näkyville.

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi. 

MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän