keskiviikko, tammikuu 16, 2019

Kategoriat

Hae esim. paikkakunta, nimi, palveluLisää uusi palvelu

Ammattitaitoista koirankoulutusta Koirakoutsilla

Peruskursseja sekä laadukasta lajikoulutusta – koulutettujen, kokeneiden ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla, asianmukaisissa tiloissa!
Katso kartalla »

Dogmanship Oy

Ongelmakoirakoulutus, koiraystävällinen suojelu, nenänkäyttö, arkitottelevaisuus, ravintoneuvonta, kiinalainen lääketiede, koirahieronta
Katso kartalla »

Eläinetsintä – Vainu Eläinetsijäkoirat ry.

Eläinetsijäkoirat etsivät kadonneita lemmikkejä vapaaehtoistyönä, erityisesti Keski-Uudellamaalla, PK-seudulla ja Kymenlaaksossa.


Katso kartalla »

Eläinfysioterapeutti Susanna Vartiainen

Fysioterapiapalvelut koirille, K9 Recovery kuntoutusryhmätoiminta.
Katso kartalla »

Eläinkauppa Salamanteri

Koirille trimmausta sekä kynsien leikkausta. Samalla saat lemmikillesi ruokaa, treeninameja ja muita tarvikkeita arkeen ja harrastuksiin.
Katso kartalla »

Eläinkoulutuskeskuksen kursseilla paremmaksi kouluttajaksi

Teoriaa ja käytäntöä. Tavoitteena harrastus tai tähtäimessä eläintenkouluttajan ammatti. Verkossa tai monimuotona. Räätälöi oma pakettisi!
Katso kartalla »

Hau Pair koirahieronta

Ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja. Koirahierontaa, faskiamanipulaatiota ja vesijuoksua Riihimäellä ja Nurmijärvellä.
Katso kartalla »

HauPark Koirien hyvinvointikeskus

Koirahierontaa, kotikoirien trimmausta, käytösongelmaneuvontaa, hammashoitoa ja päivähoitopalvelut koirille. Poikkea myös myymälässämme!


Katso kartalla »

Houndy Koirapalvelut – Koirasi hyvinvointia edistämässä

Fysiikkaharjoittelu / Dobo / Nose Work / näyttelykoulutus / K9 Recovery kuntoutustoiminta / K9 Gym koirakuntosali / luennot / välinemyynti


Katso kartalla »

Hundida, koirien hyvinvointipalvelut ja koulutukset

Hundida tarjoaa hierontaa, trimmausta, koulutusta ja oheismyyntiä. Toimipiste sijaitsee Kokkolassa, sovitusti myös muilla paikkakunnilla.
Katso kartalla »

Hunt&Dog

– Chevalier ja Blaser metsästysvaatteet naisille ja miehille – Ultracom tutkapannat – Laaja valikoima vaatteita brodeerauksin Koko Suomi
Katso kartalla »

Huvihurtta Hyvän Mielen Koirakeskus

Koirauimalassa mm. uimakoulu. Lämpimässä hallissa koulutuksia esim. pentu-, TOKO- ja rally-toko-kursseja.Teemme myös Emmi-Pet hammashoitoja.
Katso kartalla »