sunnuntai, 26 kesäkuun, 2022
Etusivu SporttiRakin laukkumallisto

SporttiRakin laukkumallisto

Koiraharrastajan unelmalaukut!

SporttiRakin #koiraurheilunilo-tuotteet tekevät treenaamisesta entistä mukavampaa, käytännöllisempää ja hauskempaa! Täysin kotimaiset, huippulaadukkaat tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa. ProPakki-laukut ja ProPakki Sportti -reput ovat äärimmäisen tilavia ja pienintäkin yksityiskohtaa myöten koiraurheilijoille suunniteltuja ja siksi jo tuhansien harrastajien rakastamia tilaihmeitä!

ProPakki-laukut

Suomalaista laatutyötä!2 v takuu!

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Tuhansien harrastajien suosittelema!

Kotimainen koiraurheilulaukku, joka on helpottanut treeni- ja kisamatkoja ja tuonut iloa treenaamiseen jo tuhansille harrastajille. Voimmekin sanoa, että ProPakki on koiraharrastajan unelmien treenikassi! Suunniteltu alusta loppuun nimenomaan koiraharrastajien tarpeisiin, yhdessä heidän kanssaan.

Erinomaisen kestävä

Erinomaisen kestävä, täysin säänpitävä, pitää jämäkkyytensä ja tyylikkyytensä kovassakin treenikäytössä vuosien ajan, on pienellä pyyhkäisyllä ja putsauksella aina kuin uusi. Helppo kantaa myös reppuna, sisältää paljon eri säilytysmahdollisuuksia ja ominaisuuksia, kuten erillinen kenkä/-lelutasku likaisille tai märille tavaroille, väliseinät tavaroiden jaotteluun, tasku kisakirjoille jne.

Paljon tilaa - ja vielä enemmän!

Täydellinen tilaihme, josta ei tila lopu kesken - niin treeneihin kuin kisamatkoillekin! Laukkuun mahtuu kerralla useamman harrastuslajin tavarat kerralla ja voit unohtaa ylimääräiset nyssäkät ja kantaa kätevästi kaiken kerralla selässä treeni- tai kisapaikalle.

Kaikkeen matkustamiseen

Vaikka ProPakki on suunniteltu nimenomaan koiraharrastuksiin, se toimii myös aivan loistavana reissukassina, olit sitten menossa minne tahansa. ProPakin sisuksiin uppoaa helposti jopa viikon reissutavarat kerralla - olit sitten lähdössä leirille, mökille tai vaikkapa ulkomaille.

Laura

maalis 18, 2022

Iso kiitos, huippulaukku!

Ostin lilan ProPakin englanninkielisillä teksteillä ja yllätyin miten todella laadukas ja huolellisesti tehty tämä laukku on! Ihan ehdottomasti hintansa arvoinen ja ollut meillä käytössä ostosta asti joka treeneissä. Kassiin mahtuu paljon treenitarvikkeita, omat lokerot löytyvät kaikille pikkutarvikkeille, kuten vaikkapa klikkerille, muistiinpanovälineille, kakkapusseille jne jne. Sisäkengät sujautan aina mukana tulevaan pussukkaan ja päätytaskuun. Yleensä en ole järjestelmällinen ja tavarat ovat minulla kasseissa hujan hajan mutta tämän väliseinät pitävät myös minun tavarani järjestyksessä. Mukava kantaa selässä vaikka tavaraa olisi pakattuna paljon. Iso kiitos, huippulaukku!

Satu

tammi 16, 2022

Rakastan tätä laukkua yli kaiken!

Mä vaan rakastan tätä laukkua yli kaiken! Ihan paras käyttää joka paikassa, niin reissuissa kuin koiran treeneissäkin. Pitäs hommata vaan toinen ettei tarttis aina putsailla koiran treenien jälkeen välissä jos haluaa käyttää johonkin muuhunkin. Ihan paras kantaa selässä vaikka olis painavakin – on tullut testattua esim kauppakassinakin montakin kertaa ja jo lukuisilla reissuilla myös, ja kyllä ihan niihin treeneihinkin sitä tavaraa saa sen verran mahtumaan että painoa tulee. 😀 Todella hyvin toimii käyttötarkoituksessaan siis! Todella voin lämpimästi suositella kaikille tämän hankkimista. 🙂

Anniina

helmi 3, 2021

Kiitos loistavasta laukusta!

Ulkonäkö, koko, toiminnallisuus, kotimaisuus, laatu! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu monipuolinen treenikassi. Namimaatti pysyy hyvin kuosissa päätytaskussa ja kassiin mahtuu varmasti mukaan kaikki mitä treenatessa tarvitsee. Enää ei tarvitse viedä treenikamoja ja koiria sisään useammassa erässä, vaan kaikki kulkee kätevästi kerralla. Kiitos loistavasta laukusta!

Ansku

tammi 15, 2021

Aivan mahtava tuote!

Aivan mahtava tuote! Ollut suunnilleen vuoden päivät aktiivisessa käytössä ja näyttää kuin uudelta. Todella tilava treenilaukku, johon mahtuu tuskailematta monenkin lajin välineet.

Linda

loka 7, 2020

Todella laadukas ja kestävä

Ihan suosikki treenikassi, joka ei edes nyt noin vuoden käytön jälkeen häpeä uudelle. On siis todella laadukas ja kestävä. Tilaa löytyy erittäin hyvin ja erityis plussa tukevista väliseinistä, joiden ansiosta tavarat pysyvät järjestyksessä. ProPakki on myös loistava kisakassina. Sitä on helppo ja mukava kantaa reppuna ja tavarat pysyvät siististi hyvin järjestyksessä.

Henna

kesä 26, 2020

Vuoden paras ostos!

Erinomainen treenikassi, jossa treenitavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä ja jota on helppo kantaa myös reppuna. Vuoden paras ostos!

Minna

kesä 24, 2020

Aivan supermukava käyttää

Ostin pakettina kesätarjouksesta laukun ja muutaman lelun. Olin nähnyt kaverillani tämän laukun ja ihastuin siihen siksi oli pakko saada itsellekkin. Enkä todellakaan pettynyt ostokseen! Aivan super mukava käyttää ja tosi hyvin pysyy tavarat järjestyksessä. Plussapisteitä paljon myös kotimaisuudesta sekä laadukkuudesta!

tuotearviot 5/5 tähteä!WAU!

Filo the agility dog 🤩🐾
.
.
Tänään tehtiin Filon kanssa loistavat treenit hallilla😍 Ensiksi puoli tuntia tokoa ja sen perään puoli tuntia agilityä. Oli super kivat ja onnistuneet treenit! 🤩 Filo on hirmusen pätevä aksakoiran alku ja tokokin meni oikein mallikkaasti. Aksassa tehtiin rataa ja tokossa vauhtiliikkeitä: ruutua, merkinkiertoa ja noutoa 😊
Eilen taas vuorossa oli jälkeä ja vetotreenejä. Päivällä tehtiin jälki kymmenellä kepillä. Tien ylitys meni hyvin ja kaikki muut paitsi yksi keppi löytyi. Jäljen viimeiset parisataa metriä oli pellolla, jossa myyränkolot haittasivat välillä vähän keskittymistä 😅 illasta tehtiin sitten pellolla janatreeniä (koska joku meni kaatamaan meidän jälkimetsän) ja jälkitreenien jälkeen vielä muutamat vetoohitukset kikkarilla. Eiliset treenit oli sen verta haastavat, että treenattavaa vielä jäi niille osa-alueille mitä tehtiin, mutta Filo teki kyllä hyviä ja tärkeitä oivalluksia, kun joutui tekemään oikein kunnolla töitä ongelmien ratkaisemiseksi. .
Kyllä se on vaan #koiraurheilunilo miksi tätä päivästä päivään tehdään 😍
.
#bcFilo #bordercollie #sporttirakki #propakki #dogsport #agility #obedience #workingdog #sleddogsport #kickbike #dogscooter
...

566 9

When you force the boys to pose for all those pink traning gear you had. 🙈❤️
.
.
.
#thelookgetitfake #trolleyesfusk #bordercollie #bordercollieisofig #bordercolliesofinstagram #bordercolliesoftheworld #obedience #obediencedog #toko #tokokoira #tokotreenit #obediencetraning #tassuvaara #koiraurheilunilo #JoyOfDogSports #SportsK9ambassador #MyProPack #propakkisportti
...

206 9

Treenitavarat riviin järjestys. Kaikki mitä tokoon tarvitsen on kulkenut jo tovin omassa kassissaan ja nyt meni hermot, kun nomevermeet pyörii aina pitkin autoa. He tarvitsivat vain oman kodin. Samalla piti myös päivittää vähän kalustoa ja hyvin sekin mahtuu laukkuun. Vielä. 😍 Hyvästi kestokassit kun yhteen laukkuun mahtui flattipentu, 12 isoa damia, 8 pientä damia, 3 taskudamia, damiliivi, 3 riistatyynyä, kauheesti karkkia, pilli+ varapillit, pienempi damilaukku, pipo, hanskat ja ja ja. Mahtavaa. #propakki #sporttirakki #koiraurheilunilo #koiranelämää #pentuelämää #sileäkarvainennoutaja #flatti #flatcoatpuppy #puppiesofinstagram #puppy ...

202 12

ProPakki Sportin pakkaus!⭐️

Kuinka paljon yhteen reppuun voikaan mahtua tavaraa? Ainakin enemmän kuin meidän treeneissä yleensä tarvitaan! Harvoin on yhtäaikaa kisakirjat ja ruutu mukana, mutta näemmä mahtuu jos tarve tulee😁
.
Kokemuksia on nyt neljistä treeneistä ja joka kerta melko tyhjä on ollut reppu pelkkien namien, vesikipon ja lelujen kanssa! Tässä on tosi kivasti erilaisia pieniä taskuja mihin mahtuu lompakko, nameja ja kakkapusseja😊 Videolla ei tule esille, että sen takaosassa on vielä yksi tasku missä on istuinalusta! Alusta tekee repusta ryhdikkäämmän, pehmeämmän selälle ja suojaa esim tablettia tai tietokonetta ulkopuolelta.

Reppuun sujahti videolla kaikki nämä:
-Sisäkengät ja villasukat
-Kakkapussit, namit ja lompakko
-2xkisakirjat ja iPad
-Ruututötsät ja -nauha
-Juomakuppi ja -pullo
-Jumppapomppa ja ProPalttoo
-Noutokapula
-Treeniliivi
-3xlelu
-Kosketusalusta ja tunnarikapula

Ollaan oltu ison Propakin faneja jo pitkään, mutta nyt ollaan myös repun😍

Laita ehdottomasti kysymyksiä tulemaan jos joku repun käytössä mietityttää! Tilaukseen liittyvissä asioissa kysymykset sen sijaan suoraan sporttirakki väelle😊

#koiraurheilunilo #propakkisportti #sporttitreenari #propalttoo #sporttirakkitiimi2022 #labradorlife #harrastuskoira

*Tuote saatu Sporttirakki-tiimiläisyyteen kuuluvana etuna.
...

133 9

Water box! 💦😄

Couldn't resist the idea🤩
It was very warm morning again and that's why we trained obedience in the silent beach. I actually tried to set yellow box cones to the water - but they were not heavy enough and then just floated away!! Running after these floating cones 😄 we finally set them to the small spot of sand.

Nopsa did the water box with the first try🔥 as seen in this video clip.
That was fun!!

But who could start to produce box cones with small anchors?⚓ 😅 It seems that my training bag #propakki is not yet full enough...😄

#tendingoutright #obedience
#obediencedogs #tokokoira #obediencetraining #joyofdogsports #summertraining
...

385 62

Can't wait to start the next years courses. 😍💙

En malta odottaa, että päästään aloittamaan ensi vuoden kurssit. 😍💙

#packing #sporttirakki #propakkisportti #propakki #koiraurheilunilo #joyofdogsports #mypropack
...

20 7
ProPakki Sportti -reput

Upea premium-luokan treenireppu!

Äärimmäisen laadukas ja erinomaisesti suunniteltu reppu koiraurheilijalle.

Erinomaisen kestävä

Erinomaisen kestävä, täysin säänpitävä, pitää jämäkkyytensä ja tyylikkyytensä kovassakin treenikäytössä vuosien ajan, on pienellä pyyhkäisyllä ja putsauksella aina kuin uusi. Turvallisuutta tuovat laadukkaat heijastimet.

Tilaihme repuksi!

Erittäin monikäyttöinen, tilava ja laadukas reppu treeneihin, kisoihin ja reissuihin. Reppuun saa mahtumaan helposti koko viikonlopun tavarat.

Koiraharrastajan tarpeisiin

Mukava kantaa, vaikka painoa kertyisi reilustikin, ja sisältää paljon erilaisia säilytysmahdollisuuksia, jotka suunniteltu juuri koiraharrastajille, kuten riittävästi juomapullotilaa, ulkotasku juomakupille sekä erillinen kenkätasku tai märkien lelujen/pyyhkeiden tasku.

Laura

maalis 18, 2022

Huipputuote!

Pakko oli saada ProPakin kaveriksi myös reppu ja taas ylittyivät odotukset. En lakkaa ihastelemasta tuotteen laadukkuutta, ehdottomasti hintansa arvoinen ja varmasti tulee olemaan käytössä todella pitkään. Tilava, monipuolinen ja mukava selkään. Huipputuote!

Kaisu

tammi 17, 2022

Huippuhyvä!

Huippuhyvä reppu kyllä tämä! Tykkään käyttää sekä koirien treeneissä että muuten reissatessa vaikka viikonloppuna jonnekin treenimatkalle. Tosi hyvä kisakäytössä etenkin!

Kati

loka 21, 2020

Todella tyylikäs ja hyvälaatuinen reppu!

Todella tyylikäs ja hyvälaatuinen reppu! Toimii erinomaisesti kisareppuna ja myös treenireppuna. Joskus reissailen muutenkin viikonloppureissuja vain tämän repun kanssa, niin hyvin mahtuu tavaroita mukaan. On siis monikäyttöinen muutenkin kuin vain koiraharrastuskäytössä. 🙂

Tuija S.

loka 15, 2020

Tämä on ihana!

Tämä on ihana! Mulla on pinkki reppu jota käytän esim. agitreeneissä kun en tarvitse mukaan ihan koko omaisuutta. Ja kisareissuilla myös loistava! Pinkki ProPakki-laukku taas on sitten toko- ja rally-treeneihin kun mukana on kyltit ja tötsät jne. 🙂 Molemmat tuotteet ovat todella laadukkaita ja pysyvät erinomaisessa kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. Suosittelen!

Anne

loka 9, 2020

Ehdottomasti ostamisen arvoinen!

Yllätyin miten tilava tämä on! Viikonlopun kisareissulle reppuun sopi kaikki tavarat. Pikkutaskut ja verkkotaskut tosi käteviä kun antavat lisätilaa ja saa koirien ruuat ja kupit niihin. Ehdottomasti oli ostamisen arvoinen!

Lue lisää & tilaa nyt!

Toimitamme tuotteet varastostamme nopeasti 1-2 arkipäivässä!

 • Ale!

  SporttiBägi

  69,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (kokomusta) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  162,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (pinkki) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  162,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (turkoosi) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  162,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki Sportti -koiraurheilureppu (lila) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  162,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (kokomusta) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  159,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (pinkki) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  159,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (lila) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  159,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (turkoosi) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  159,90 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPakki-kylmälaukku

  28,90 
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  ProPakki-koiraurheilulaukku (vihreä) + ILMAINEN KYLMÄLAUKKU

  155,90 
  Lisää ostoskoriin