Home Nettivalmennukset Harrastuskoiran perustaidot (koirakkopaikka)

Harrastuskoiran perustaidot (koirakkopaikka)

135,00 

Maiju Ojamiehen valmentama Harrastuskoiran perustaidot -nettikurssi, kesto 8 vk

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): perustaidot-koirakko Osasto:

Kuvaus

Harrastuskoiran perustaidot -valmennus
(koirakkopaikka)

Harrastuskoiran perustaidot -nettikurssi, 8 vk – koirakkopaikka jäsenille 115 e ja muille 135 e
Valmentajana Maiju Ojamies
Taso: Eri-ikäiset pennut, nuoret koirat tai aikuiset
Kurssi alkaa 12.4. ja päättyy 13.6.

7 hyvää syytä tulla mukaan kurssille

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi.
 2. Saat tavoitteellisen kurssin, jonka avulla pääset pennun tai nuoren koiran kouluttamisessa hyvin alkuun kohti eri harrastuslajeja! Tehtävänannot tähtäävät tärkeimpien perustaitojen opettamiseen.
 3. Saat oman valmentajan jatkuvan seurannan ja avun 8 vk ajan. Voit harjoitella perustaitoja oman tasosi mukaan.
 4. Valmentajana monipuolisen harrastustaustan omaava sekä eläinkouluttajaopinnot suorittanut kouluttaja.
 5. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajien kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajan erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa.


Koirakkopaikkaan kuuluu 3 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Kurssilla käsiteltäviä aiheita

Perustaitokurssi sopii kaikenikäisille koirille, joille halutaan vahvat perustaidot varsinaisten lajitreenien pohjalle (esim. toko, rally-toko, PK-tottis). Tehtävät harjoitukset sopivat niin pikkupennulle kuin vanhemmallekin koiralle. Harjoituksista hyötyvät myös agililitykoiran alut ja ne soveltuvat yhtä lailla ns. kotikoiralle, jonka kanssa ei kisakentille ole tarkoitus tähdätäkään.

Kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat:

 • koiran palkkaaminen (ruoka, lelu, sosiaalinen palkkaus)
 • leikkiminen, käytösten kouluttaminen tarjoamalla sekä opetettujen käytösten nimeäminen
 • luopuminen
 • kontaktiharjoitukset
 • erilaiset työskentely-ympäristöt ja alustat
 • aktiivisuuden ja stabiliteetin rakentaminen
 • kohdetyöskentely (etujalkatargetti ja käsikosketus)
 • kuunteluharjoitusten alkeet 
 • kehonhallinta

Lisäksi tehdään edellisiä hyödyntäen alkeisharjoituksia seuraavista toko-liikkeistä:

 • perusasento, seuraaminen, luoksetulo, kapulanpito/nouto, jäävät liikkeet, paikallaolo, kierto, ruutu/eteenlähetys

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajan ja ryhmäläisten kesken
 • valmennussivustoa
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Sopii kaikenikäisille koirille, joille halutaan vahvat perustaidot varsinaisten lajitreenien pohjalle (esim. toko, rally-toko, PK-tottis)
 • Tehtävät harjoitukset sopivat niin pikkupennulle kuin vanhemmallekin koiralle.
 • Harjoituksista hyötyvät myös agililitykoiran alut ja ne soveltuvat yhtä lailla ns. kotikoiralle, jonka kanssa ei kisakentille ole tarkoitus tähdätäkään.
 • Huom! Tällä kurssilla hyödynnetään vuoden 2020 vastaavan kurssin luento- ja videomateriaalia.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Maiju Ojamies

”Olen aloittanut koiraharrastamisen 17 vuotta sitten ensimmäisen oman koirani, vuosi sitten edesmenneen westie Ukon kanssa. Agilityn rinnalle tullut toko vei mukanaan ja lajin harjoituskappaleena toimineesta Elli-westiestäkin saatiin urakoitua tottelevaisuusvalio. Tällä hetkellä 9,5-vuotias bordercollie Ihme on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja kuulunut useita vuosia TOKO-valmennusrenkaaseen sekä edelliseen tokon edustusjoukkueeseen vuonna 2019. Sen kanssa on kisattu myös PK-lajien, rally-tokon ja koiratanssin alemmissa luokissa. 2,5-vuotias bordercollie Lempi trenaa päälajinaan tokoa ja jonkin verran myös PK-lajeja, agilityä ja noseworkia.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös suorittanut käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa vuoden 2018 ensimmäisellä vuosikurssilla. Kouluttajana ja koiranohjaajana minulle on erityisen tärkeää, että koira ja ohjaaja muodostavat hyvän tiimin, jossa yhteistyö ja kommunikaatio toimii molempiin suuntiin. Yhteisen tekemisen tulee olla molemmille motivoivaa ja mukavaa ja koiran tulee voida luottaa ohjaajaansa niin treeni- kuin kisatilanteessakin. Tavoitteenani on ohjaajaa kohtaan aktiivinen ja yritteliäs koira, joka toimii tehtävään sopivassa vireessä työskennellen tarkasti ja keskittyneesti mutta silti rennosti ilman ylimääräistä painetta tai stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet eri tehtävien suorittamiseen sekä kyky säädellä virettään tarkoituksenmukaisesti. Kouluttajan ja koiranohjaajan tehtävä onkin ensisijaisesti varmistaa, että koiralla on käytössään kaikki tarvittavat taidot ja valmiudet tehtävässä onnistumiseen.”

Valmennusringin aikataulu

Jos et pääse osallistumaan suoriin lähetyksiin muiden aikataulujesi takia, niin sinulla on aina mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset ja palautekeskustelut myös tallenteina JÄLKIKÄTEEN.

Suorat lähetykset pidetään seuraavasti:

 • Palautekeskustelut: ke 21.4. klo 18.30, to 6.5. klo 18.30, ti 18.5. klo 18.30 ja ke 9.6. klo 18.30

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (12.4.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen kurssin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla kurssille osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen kurssille ilmoittautumista. PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan).
 • Jäsenyyden tulee olla voimassa koko kurssin ajan (8 vk).
 • Huom! Mikäli ostat kurssipaikan täydellä hinnalla, niin että siihen samalla sisältyy jäsenyys, jäsenyys aktivoidaan siinä vaiheessa, kun kurssi alkaa, eli noin 10.4.2021
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä kurssin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa on rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Aiemmilta pentukursseiltamme saama palaute on loistavaa. Kaikki kurssipalautteen antaneista koki kurssin joko hyödylliseksi tai erittäin hyödylliseksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harrastuskoiran perustaidot (koirakkopaikka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *