perjantai, 10 huhtikuun, 2020
Etusivu Nettivalmennukset Harrastuskoiran perustaidot (kuuntelupaikka)

Harrastuskoiran perustaidot (kuuntelupaikka)

65,00 

Maiju Ojamiehen valmentama Harrastuskoiran perustaidot -nettikurssi, kesto 9 vk

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): perustaidot-kuuntelupaikka Osasto:

Kuvaus

Harrastuskoiran perustaidot -valmennus (kuuntelupaikka)

45 e (jäsenhinta)

Ei-jäsenille 65 e

Harrastuskoiran perustaidot -nettikurssi, 9 vk – kuuntelupaikka jäsenille 45 e ja muille 65 e
Valmentajana: Maiju Ojamies
Taso: Eri-ikäiset pennut, nuoret koirat tai aikuiset
Kurssi alkaa 28.4. ja päättyy 30.6.
Materiaalit katsottavissa kuuntelupaikalla 31.7.2020 asti

Kuuntelupaikalla saat kaiken tämän:

  • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kattaviin ja yksityiskohtaisiin kommentteihin eri asioiden kouluttamiseen
  • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon perustaitojen kouluttamisesta
  • Katseluoikeuden valmentajan vinkkivideoihin
  • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajan ja kurssilaisten kesken
  • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana – niin monta kertaa kuin haluat


 

Kenelle kurssi sopii?

  • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.

Valmentaja

Maiju Ojamies

”Olen aloittanut koiraharrastamisen 16 vuotta sitten ensimmäisen oman koirani, nyt jo 17-vuotiaan westie Ukon kanssa. Agilityn rinnalle tullut toko vei mukanaan ja nyt jo edesmenneestä Elli-westiestäkin saatiin urakoitua tottelevaisuusvalio. Tällä hetkellä 8,5-vuotias bordercollie Ihme on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja kuulunut useita vuosia TOKO-valmennusrenkaaseen sekä viime vuonna TOKO-edustusjoukkueeseen ja sen kanssa on kisattu myös PK-lajien, rally-tokon ja koiratanssin alemmissa luokissa. Puolitoistavuotias bordercollie Lempi vasta aloittelee harrastusuraansa tokon, PK-lajien ja agilityn parissa.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen myös suorittanut käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa. Kouluttajana ja koiranohjaajana minulle on erityisen tärkeää, että koira ja ohjaaja muodostavat hyvän tiimin, jossa yhteistyö toimii, yhteinen tekeminen on mukavaa, osapuolet luottavat toisiinsa ja kommunikaatio toimii molempiin suuntiin. Tavoitteenani on ohjaajaa kohtaan aktiivinen ja yritteliäs koira, joka toimii tehtävään sopivassa vireessä työskennellen tarkasti ja keskittyneesti mutta silti rennosti ilman ylimääräistä painetta tai stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet eri tehtävien suorittamiseen.”

Kurssin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle heti suorien lähetyksen jälkeen.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, löydät kurssisivun suoraan päävalikosta ”Valmennus” -> ”Omat kurssini”. Kurssi ilmestyy sinne näkyviin noin paria päivää ennen kurssin alkua.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

 

Kiinnostaako mielummin koirakkopaikka?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Harrastuskoiran perustaidot (kuuntelupaikka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *