Etusivu Nettiluennot Nettiluento 14.3.: Jäljen perusharjoitteita

Nettiluento 14.3.: Jäljen perusharjoitteita

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

25,00 

Johanna Franzénin nettiluento jäljen perusharjoitteista pk- ja peko-harrastajille. Tälle luennolle osallistuminen onnistuu Youtuben kautta!

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Osasto:

Kuvaus

Keskiviikko 14.3.2018 klo 18-20.30 – Jäljen perusharjoitteita

Tälle luennolle ilmoittautuminen on päättynyt. Voit liittyä jäseneksi ja pääset katsomaan luennon jälkikäteen ilmaiseksi jäsenten luentoarkistosta. Luento sai paljon positiivista palautetta, joten se on ehdottomasti katsomisen arvoinen! Luennosta sanottua:

 • ”Hyvä luento, 2,5 tuntia asiaa!”
 • ”Kiitos hyvästä luennosta, nosti isosti omaa jälkimotivaatiota ja sai hyviä vinkkejä treeneihin!”
 • ”Kiitos, oli tosi hyvä luento ja paljon asiaa! Innolla odotan seuraavaa.”
 • Luento oli todella hyvä. Luennosta sai myös paljon ajatuksia toiseen maastolajiin hakuun. Täytyy kuunnella luento uudelleen ja noukkia niitä highlighteja.
 • ”Oli todella kiinnostava ja innostava luento, kiitos vielä!”
 • Itse pitkään jälkeä harrastaneena, tykkäsin niistä pienistä mausteista mitä sain lisäksi omiin harjoituksiin, ja todella innostava luento.”

Tällä luennolla käydään läpi erilaisia vaihtoehtoja jäljen perusharjoitteiden tekemiseen. Luento tarjoaa erilaisia vinkkejä ja ideoita jäljen peruskouluttamisen työkalupakkiin, josta jokainen voi valita itselleen ja koiralleen sopivimmat. Luento sopii erityisen hyvin aloitteleville tai jo jonkin verran kokemusta omaaville metsäjälki- ja pelastuskoiraharrastajille.

Luennoitsijana Johanna Franzén. Franzénilla on kahdentoista vuoden monipuolinen kokemus harrastus-, kilpailu- ja työkoiratehtävistä. Lajikokemusta löytyy niin suojelusta ja PK-kansallisista lajeista kuin kansallisesta ja kansainvälisestä pelastuskoiratoiminnastakin.

Huom! Tämä on Franzénin kaksiosaisen jälkiluentosarjan ensimmäinen osa. Toinen osa ”Vinkkejä kokeneen koiran jälkiharjoitteluun” pidetään to 26.4.

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

 • Erilaiset vaihtoehdot perusharjoitteisiin
 • Miten suunnitellaan hyvä jälkiharjoitus ja mitä elementtejä se sisältää?
 • Miten koiraa voidaan motivoida jäljestämiseen?
 • Millaisilla eri tavoilla voidaan opettaa janalähtö tai jäljennosto?
 • Miten voidaan harjoitella harhojen ylittämistä?
 • Miten voi opettaa varman esine- tai keppi-ilmaisun?

Luennoitsijan esittely

Johanna Franzénilla on kahdentoista vuoden monipuolinen kokemus harrastus-, kilpailu- ja työkoiratehtävistä. Lajikokemusta löytyy niin suojelusta ja PK-kansallisista lajeista kuin kansallisesta ja kansainvälisestä pelastuskoiratoiminnastakin. Johannan intohimona on erityisesti ihmisten kouluttaminen ja tunnuslauseena ”80% koiran kouluttamisesta tapahtuu ohjaajan korvien välissä”. Tällä hetkellä Johanna keskittyy työkoiratoimintaan, mutta nauttii myös satunnaisesta kisailusta. Kotoa löytyy kaksi iloista ja aktiivista malinoispoikaa, joiden kanssa kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie seikkailuihin eri puolille maailmaa.

Johanna on tehnyt pitkään jälkeä niin suojelun, PK-metsäjäljen kuin pelastuskoiratoiminnankin näkökulmasta. Hän on toiminut myös metsäjäljen kouluttajana eri harrastusryhmissä ja useilla koulutusleirillä vuosien mittaan. Näiden kokemusten perusteella kertynyt työkalupakki on täynnä erilaisia harjoitteita, neuvoja ja koulutusideoita, joita voidaan soveltaa eri koulutusvaiheessa olevien koirien koulutukseen erityisesti PK-metsäjäljellä ja pelastuskoirien jälkikoulutuksessa. Mukaan on tarttunut myös erilaisia ”korjaussarjoja”, joilla voidaan paikata tehtyjä koulutusvirheitä ja pureutua erilaisiin ongelmatilanteisiin.

Ilmoittaudu näin!

 1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme tämän tuotteen kautta.
 2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.
 3. Luennon alkaessa pääset osallistumaan luennolle luentolinkin kautta. Pidä siis luentolinkki tallessa.Huom! Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että vain jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen. Pelkän lipun ostaneet voivat katsoa luennon vain suorana lähetyksenä.


SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään noin kerran kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin nettiluennoista

 1. Miksi minun kannattaisi ensin ostaa jäsenyys eikä vain pelkkää luentolippua?
  Jäsenenä näet samalla rahalla paljon enemmän luentoja kuin vain tämän yhden. Jäsenillään on luentoarkistossa katsottavanaan koko ajan 6-10 huippuluentoa ja uusia luentoja pidetään 1-2 kpl/kk. Eli ostaessasi 3, 6 tai 12 kk jäsenyyden näet luentoja valtavan määrän huippuedullisesti. Lisäksi vain jäsenet voivat katsoa luennon tallenteena jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sattuisikaan sinulle sopimaan. Lisäksi jäsenenä sinulla on käytössäsi paljon muitakin huippuetuja. Jäsenyys on aina määräaikainen eikä se sido sinua pidempään tilaukseen, mikäli et ole tyytyväinen. Kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys, voit ilmoittautua luennolle 0 e hintaan.
 2. Pitääkö minun ilmoittautua, jos haluan katsoa luennon jälkikäteen?
  Jäsenenä sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua luennolle, mikäli et aio osallistua siihen suorassa lähetyksessä vaan katsoa sen jälkikäteen luentoarkistosta.
 3. Miten ilmoittaudun mukaan, jos olen jo jäsen?
  Ilmoittaudut ostamalla tämän tuotteen kautta 0 e arvoisen lipun. Kun olet kirjautuneena jäsentunnuksillasi sisälle, sinulla näkyy luennon hintana nolla.
 4. Pystynkö kysymään luennolla luennoitsijalta lisäkysymyksiä?
  Kyllä. Käytössä on Youtubessa live chat -mahdollisuus, jonka kautta pystyt kysymään ja kommentoimaan. Kunhan olet kirjautuneena Youtubeen sisälle, joten kannattaa kirjautua heti, kun luento alkaa.

1 arvio tuotteelle Nettiluento 14.3.: Jäljen perusharjoitteita

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  SporttiRakki Toimitus (varmistettu kirjoittaja)

  Luento on saanut paljon positiivista palautetta, joten se on ehdottomasti katsomisen arvoinen! Luennosta sanottua:

  ”Hyvä luento, 2,5 tuntia asiaa!”
  ”Kiitos hyvästä luennosta, nosti isosti omaa jälkimotivaatiota ja sai hyviä vinkkejä treeneihin!”
  ”Kiitos, oli tosi hyvä luento ja paljon asiaa! Innolla odotan seuraavaa.”
  ”Luento oli todella hyvä. Luennosta sai myös paljon ajatuksia toiseen maastolajiin hakuun. Täytyy kuunnella luento uudelleen ja noukkia niitä highlighteja.
  ”Oli todella kiinnostava ja innostava luento, kiitos vielä!”
  ”Itse pitkään jälkeä harrastaneena, tykkäsin niistä pienistä mausteista mitä sain lisäksi omiin harjoituksiin, ja todella innostava luento.”

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *