Etusivu Nettiluennot Nettiluento 15.8.: Arki hallintaan

Nettiluento 15.8.: Arki hallintaan

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

25,00 

Sari Paavilaisen nettiluento arkikäytöksestä ja arjen hallinnasta koiran kanssa. Tälle luennolle osallistuminen onnistuu Youtuben kautta!

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Osasto:

Kuvaus

Keskiviikko 15.8.2018 klo 18-20.30 – Arki hallintaan

Miten ja mitä kouluttamalla voisit tehdä arjestasi entistä helpompaa koirasi kanssa? Miten voit kouluttaa pois käytöksiä, jotka eivät ole toivottavia? Entä miten vahvistat tärkeitä käytöksiä kuten varmaa luoksetuloa? Miten teet arjesta stressittömämpää sekä koirallesi että itsellesi?

Luennolle ilmoittautuminen on päättynyt. Voit katsoa luennon jälkikäteen ilmaiseksi luentoarkistosta tilaamalla ProRakki-jäsenyyden.

Luennosta annettua palautetta:
– ”Mahtava luento, paljon hyviä vinkkejä arkielämään sekä myös harrastamiseen! Kiitos!”
– ”Kiitos illan hyvästä luennosta, aina oppii jotain uutta ja hyviä ideoita arkeen!”
– ”Paljon asiaa, joita en ollut tullut edes ajatelleeksi, vaikka koirien kanssa on tullut harrastettua pitkäänkin. Kiitos hyvistä vinkeistä!”

Luento sopii kaikille koiranomistajille, niin pentukoiran omistajille kuin harrastajillekin.

Luennolla käsitellään mm. näitä teemoja:

 • Luopuminen
 • Hihnakäyttäytyminen
 • Ei-toivottujen käytösten poiskouluttaminen
 • Rauhoittuminen ja paikallamakuu
 • Ihmisten ja koirien ohittaminen
 • Tervehtiminen
 • Luoksetulo
 • Arjen ja harrastamisen yhdistäminen

Luennoitsijana Koirakoulu Vision eläintenkouluttaja ja ammattikouluttaja Sari Paavilainen.

Luennoitsijan esittely

Sari on Koirakoulu Vision vetäjä, ammattitutkinnon v. 2010 suorittanut eläintenkouluttaja, joka on toiminut ammattikouluttajana vuodesta 2003. Sari on myös hyväksytty eläintenkouluttajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuuden arvioijaksi sekä on myös toiminut aiemmin Suomen eläintenkouluttajat ry:n hallituksen jäsenenä. Perus- ja arkikoulutuksen lisäksi hän kouluttaa Kuulo- ja tukikoirat ry:n toiminnassa kuulo-, diabetes-, epilepsia- ja tukikoiria. Hänen oma suurin kiinnostuksen kohteensa on eläinten käyttäytyminen ja oppiminen sekä eläinten hyvinvointi. Itsellään hänellä on pitkä koiraharrastustausta ja on kouluttanut mm. ensimmäisen jälkikoiransa operantisti v. 2002.

Sari on kouluttajaurallaan pilotoinut monenlaisia asioita: meripelastuskoiran kouluttamista Helsingin meripelastusyhdistyksessä, ID-jälkeä Ilkka Hormilan opissa, kouluttanut eläinnäyttelijöitä ja kokeillut mm. karhujen kouluttamista. Oppinsa hän on ammentanut enimmäkseen käytännön työstä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Tuire Kaimion ja Tommy Wirenin kanssa.

Ilmoittaudu näin!

 1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme tämän tuotteen kautta.
 2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.
 3. Luennon alkaessa pääset osallistumaan luennolle luentolinkin kautta. Pidä siis luentolinkki tallessa. Huom! Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että vain jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen. Pelkän lipun ostaneet voivat katsoa luennon vain suorana lähetyksenä.


SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään 2 krt kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin nettiluennoista

 1. Miksi minun kannattaisi ensin ostaa jäsenyys eikä vain pelkkää luentolippua?
  Jäsenenä näet samalla rahalla paljon enemmän luentoja kuin vain tämän yhden. Jäsenillään on luentoarkistossa katsottavanaan koko ajan 10-15 huippuluentoa ja uusia luentoja pidetään 2 kpl/kk. Eli ostaessasi 3, 6 tai 12 kk jäsenyyden näet luentoja valtavan määrän huippuedullisesti. Lisäksi vain jäsenet voivat katsoa luennon tallenteena jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sattuisikaan sinulle sopimaan. Lisäksi jäsenenä sinulla on käytössäsi paljon muitakin huippuetuja. Jäsenyys on aina määräaikainen eikä se sido sinua pidempään tilaukseen, mikäli et ole tyytyväinen. Kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys, voit ilmoittautua luennolle 0 e hintaan. Näin liityt ensin jäseneksi.
 2. Pitääkö minun ilmoittautua, jos haluan katsoa luennon jälkikäteen?
  Jäsenenä sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua luennolle, mikäli et aio osallistua siihen suorassa lähetyksessä vaan katsoa sen jälkikäteen luentoarkistosta.
 3. Miten ilmoittaudun mukaan, jos olen jo jäsen?
  Ilmoittaudut ostamalla tämän tuotteen kautta 0 e arvoisen lipun. Kun olet kirjautuneena jäsentunnuksillasi sisälle, sinulla näkyy luennon hintana nolla.
 4. Pystynkö kysymään luennolla luennoitsijalta lisäkysymyksiä?
  Kyllä. Käytössä on Youtubessa live chat -mahdollisuus, jonka kautta pystyt kysymään ja kommentoimaan. Kunhan olet kirjautuneena Youtubeen sisälle, joten kannattaa kirjautua heti, kun luento alkaa.

1 arvio tuotteelle Nettiluento 15.8.: Arki hallintaan

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  SporttiRakki Toimitus (varmistettu kirjoittaja)

  Luennosta sanottua:

  – ”Mahtava luento, paljon hyviä vinkkejä arkielämään sekä myös harrastamiseen! Kiitos!”
  – ”Kiitos illan hyvästä luennosta, aina oppii jotain uutta ja hyviä ideoita arkeen!”
  – ”Paljon asiaa, joita en ollut tullut edes ajatelleeksi, vaikka koirien kanssa on tullut harrastettua pitkäänkin. Kiitos hyvistä vinkeistä!”

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *