Etusivu Nettiluennot Nettiluento 18.7.: Hakukoiran ilmaisu

Nettiluento 18.7.: Hakukoiran ilmaisu

25,00 

Reija Niemisen nettiluento hakukoiran ilmaisusta. Tälle luennolle osallistuminen onnistuu Youtuben kautta!

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Osasto:

Kuvaus

Keskiviikko 18.7.2018 klo 18-20.30 – Hakukoiran ilmaisu

Luennolle ilmoittautuminen on päättynyt. Voit katsoa luennon jälkikäteen ilmaiseksi luentoarkistosta tilaamalla ProRakki-jäsenyyden.

Miten hakukoiralle (pk, peko) opetetaan haukku- tai rullailmaisu? Entä mitä tehdä, mikäli ilmaisussa ilmenee ongelmia harrastusuran aikana? Miten vahvistetaan oikea käytöstä ilmaisussa?

Luennolla käsitellään sekä ilmaisun koulutusvaiheita että korjaussarjoja jo ilmenneisiin ilmaisuongelmiin. Luennolla käsitellään mm. näitä yleisimpiä kokeissa ilmeneviä ilmaisuun liittyviä virheitä:

 • Liian pitkät tauot haukkumisessa
 • Ilmaisun lopettaminen liian aikaisin ohjaajan tullessa koiran luo
 • Maalimiehen häiritseminen
 • Rullan tiputtaminen liian aikaisin
 • Epävarmasti näytölle meneminen
 • Valeilmaisut

Luennoitsijana pk-tuomari Reija Nieminen. Hän on saavuttanut hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, toimii lajin tuomarina ja on myös kirjoittanut kirjan hakukoiran koulutuksesta.

Tämä luento on jatkoa kesäkuussa pidetylle luennolle ”Hakukoiran koulutus”, joka on myös edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistossa.

Luennoitsijan esittely

Reija Nieminen on saavuttanut koiransa Eloketun Etiäinen kanssa hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, joista 2 SM-kultaa, 1 Pohjoismaiden mestaruushopea ja 1 Pohjoismaiden mestaruuspronssi. Reija on lisäksi Suomen Palveluskoiraliiton tuomari (lajeina BH, tottelevaisuus, haku) ja Suomen Kennelliiton ylituomari. Reija on myös kirjoittanut kirjan Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen.

Ilmoittaudu näin!

 1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme tämän tuotteen kautta.
 2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.
 3. Luennon alkaessa pääset osallistumaan luennolle luentolinkin kautta. Pidä siis luentolinkki tallessa. Huom! Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että vain jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen. Pelkän lipun ostaneet voivat katsoa luennon vain suorana lähetyksenä.


SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin nettiluennoista

 1. Miksi minun kannattaisi ensin ostaa jäsenyys eikä vain pelkkää luentolippua?
  Jäsenenä näet samalla rahalla paljon enemmän luentoja kuin vain tämän yhden. Jäsenillään on luentoarkistossa katsottavanaan koko ajan 6-10 huippuluentoa ja uusia luentoja pidetään 1-2 kpl/kk. Eli ostaessasi 3, 6 tai 12 kk jäsenyyden näet luentoja valtavan määrän huippuedullisesti. Lisäksi vain jäsenet voivat katsoa luennon tallenteena jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sattuisikaan sinulle sopimaan. Lisäksi jäsenenä sinulla on käytössäsi paljon muitakin huippuetuja. Jäsenyys on aina määräaikainen eikä se sido sinua pidempään tilaukseen, mikäli et ole tyytyväinen. Kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys, voit ilmoittautua luennolle 0 e hintaan.
 2. Pitääkö minun ilmoittautua, jos haluan katsoa luennon jälkikäteen?
  Jäsenenä sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua luennolle, mikäli et aio osallistua siihen suorassa lähetyksessä vaan katsoa sen jälkikäteen luentoarkistosta.
 3. Miten ilmoittaudun mukaan, jos olen jo jäsen?
  Ilmoittaudut ostamalla tämän tuotteen kautta 0 e arvoisen lipun. Kun olet kirjautuneena jäsentunnuksillasi sisälle, sinulla näkyy luennon hintana nolla.
 4. Pystynkö kysymään luennolla luennoitsijalta lisäkysymyksiä?
  Kyllä. Käytössä on Youtubessa live chat -mahdollisuus, jonka kautta pystyt kysymään ja kommentoimaan. Kunhan olet kirjautuneena Youtubeen sisälle, joten kannattaa kirjautua heti, kun luento alkaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettiluento 18.7.: Hakukoiran ilmaisu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *