Etusivu Nettiluennot Nettiluento 20.6.: Koiran kehonhallinta

Nettiluento 20.6.: Koiran kehonhallinta

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

25,00 

Lotta Lehtisen nettiluento koiran kehonhallinnasta. Tälle luennolle osallistuminen onnistuu Youtuben kautta!

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Osasto:

Kuvaus

Keskiviikko 20.6.2018 klo 18-20.30 – Koiran kehonhallinta

Luennolle ilmoittautuminen on päättynyt. Voit katsoa luennon jälkikäteen ilmaiseksi luentoarkistosta tilaamalla ProRakki-jäsenyyden.

Luento sai erittäin paljon positiivista palautetta, luennosta sanottua mm.:
”Kiitos! Harvinaisen hyvä luento!”
– ”Kiitokset erinomaisesta luennosta! Todella tärkeää asiaa niin harrastus- kuin kotikoirankin omistajalle.”
– ”Kiitos, erinomaisia asioita tuli esille – ja videot antoivat paljon lisää.”
– ”Hyviä harjoituksia, kiitos!”
– ”Ihan tosi hyvää asiaa ja hyvin ja selkeästi esitetty!”

Miten koira liikkuu ja mitkä sen kehoa kuormittavat? Mitä voisi tehdä itse kenties toisin kotona tai harrastuksissa, jotta koira pysyisi paremmassa kunnossa?

Tällä luennolla käsitellään harrastuskoiran mutta myös kotikoiran kehonhallintaa. Koiran hyvässä kunnossa pysyminen ja toimiva keho on tärkeää toki kaikille harrastaville koirille, mutta myös kotoisammille lenkkikavereille vammojen ennaltaehkäisemiseksi ja liikkumisen monipuolistamiseksi.

Luennoitsijana Lotta Lehtinen. Hän on lahtelainen eläinfysioterapeutti, fysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, jolla on pitkä koiraharrastushistoria eri lajien parissa. 

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

 • Perusteet koiran anatomiasta ja biomekaniikasta eli:
 • Millainen koiran rakenne on?
 • Miten koira liikkuu?
 • Lisäksi mitkä asiat koiran kehoa kuormittavat?
 • Sekä miten ja mitä voisi kotona tai harrastuksissa tehdä, jotta koira pysyisi kunnossa?

Luennoitsijan esittely

Lotta Lehtinen on eläinfysioterapeutti ja fysioterapeutti (fysioterapeutti AMK 2013, eläinfysioterapian täydennyskoulutus 2017, faskiakoulutus 2017).

Hänellä itsellään on pitkä lähes 20 vuoden kokemus koiraharrastamisesta. Hän on aktiivinen agilityn harrastaja ja on kilpaillut kansallisella tasolla useamman vuoden. Lotta toimii itse myös agility- ja hyppytekniikkavalmentajana. Omien koiriensa kanssa harrastuslajeina ovat agility, toko ja pk-lajit.

Ilmoittaudu näin!

 1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme tämän tuotteen kautta.
 2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.
 3. Luennon alkaessa pääset osallistumaan luennolle luentolinkin kautta. Pidä siis luentolinkki tallessa.Huom! Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että vain jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen. Pelkän lipun ostaneet voivat katsoa luennon vain suorana lähetyksenä.


SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään noin kerran kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin nettiluennoista

 1. Miksi minun kannattaisi ensin ostaa jäsenyys eikä vain pelkkää luentolippua?
  Jäsenenä näet samalla rahalla paljon enemmän luentoja kuin vain tämän yhden. Jäsenillään on luentoarkistossa katsottavanaan koko ajan 6-10 huippuluentoa ja uusia luentoja pidetään 1-2 kpl/kk. Eli ostaessasi 3, 6 tai 12 kk jäsenyyden näet luentoja valtavan määrän huippuedullisesti. Lisäksi vain jäsenet voivat katsoa luennon tallenteena jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sattuisikaan sinulle sopimaan. Lisäksi jäsenenä sinulla on käytössäsi paljon muitakin huippuetuja. Jäsenyys on aina määräaikainen eikä se sido sinua pidempään tilaukseen, mikäli et ole tyytyväinen. Kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys, voit ilmoittautua luennolle 0 e hintaan.
 2. Pitääkö minun ilmoittautua, jos haluan katsoa luennon jälkikäteen?
  Jäsenenä sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua luennolle, mikäli et aio osallistua siihen suorassa lähetyksessä vaan katsoa sen jälkikäteen luentoarkistosta.
 3. Miten ilmoittaudun mukaan, jos olen jo jäsen?
  Ilmoittaudut ostamalla tämän tuotteen kautta 0 e arvoisen lipun. Kun olet kirjautuneena jäsentunnuksillasi sisälle, sinulla näkyy luennon hintana nolla.
 4. Pystynkö kysymään luennolla luennoitsijalta lisäkysymyksiä?
  Kyllä. Käytössä on Youtubessa live chat -mahdollisuus, jonka kautta pystyt kysymään ja kommentoimaan. Kunhan olet kirjautuneena Youtubeen sisälle, joten kannattaa kirjautua heti, kun luento alkaa.

1 arvio tuotteelle Nettiluento 20.6.: Koiran kehonhallinta

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  SporttiRakki Toimitus (varmistettu kirjoittaja)

  Luento sai erittäin paljon positiivista palautetta, luennosta sanottua mm.:

  – ”Kiitos! Harvinaisen hyvä luento!”
  – ”Kiitokset erinomaisesta luennosta! Todella tärkeää asiaa niin harrastus- kuin kotikoirankin omistajalle.”
  – ”Kiitos, erinomaisia asioita tuli esille – ja videot antoivat paljon lisää.”
  – ”Hyviä harjoituksia, kiitos!”
  – ”Ihan tosi hyvää asiaa ja hyvin ja selkeästi esitetty!”

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *