Etusivu Nettiluennot Nettiluento 30.10.: Psyykkiset taidot koiraurheilussa

Nettiluento 30.10.: Psyykkiset taidot koiraurheilussa

25,00 

Marjo Koranderin nettiluento psyykkisistä taidoista koiraurheilussa. Tälle luennolle osallistuminen onnistuu Youtuben kautta!

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Osasto:

Kuvaus

Tiistai 30.10.2018 klo 18-20.30 – Psyykkiset taidot koiraurheilussa

Tällä luennolla käydään läpi koiraurheilijan tärkeitä psyykkisiä taitoja, jotka auttavat nauttimaan harrastamisesta entistäkin enemmän.

 • Perustan merkitys
 • Motivaatio ja tavoitteet
 • Luottamus
 • Tunteet ja suoritusjännitys
 • Mitä on epäonnistuminen?
 • Nauti ja onnistu kisatilanteessa

Luennoitsija: Marjo Korander

Tälle luennolle ilmoittautuminen päättyy luentopäivänä 30.10. klo 17.15!

Luennoitsijan esittely

Marjo Korander on sekä psykologi (PsM), liikunta- ja urheilupsykologi (sert.) että psyykkinen valmentaja. Hän toimii lisäksi myös agilityvalmentajana (Hypnotic Dog Sport) ja -kilpailijana. Tiimikaverit: bc FI AVA & FI AVA-H (varjo) Magical Joy Dream Lover ”Rytsölä”, lägpys FI AVA & FI AVA-H Tulikäpälän Saara Savusukeltaja ”Saara”, lägpys FI AVA Tulikäpälän Taiga Tuliraketti ”Taiga-Tassu” & bc Saunajaakon Bluff ”Hupi” s. 04/17. Motto: Nauti ja onnistu!

Ilmoittaudu näin!

 1. Osta lippu luennolle verkkokaupastamme tämän tuotteen kautta.
 2. Kun olet ostanut lipun, saat sähköpostiisi sinulle identifioidun luentolinkin. Sama linkki lähetetään sinulle vielä muistutuksena tuntia ennen luennon alkua.
 3. Luennon alkaessa pääset osallistumaan luennolle luentolinkin kautta. Pidä siis luentolinkki tallessa. Huom! Mikäli haluat ostaa luennon jäsenhinnalla 0 euroa ja nähdä myös yli 10 muuta luentoa ilmaiseksi, liity ensin jäseneksi! Huomaathan, että vain jäsenet pääsevät näkemään luennon myös jälkikäteen luentoarkistosta. Pelkän lipun ostaneet voivat katsoa luennon vain suorana lähetyksenä.

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään 2 krt kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin nettiluennoista

 1. Miksi minun kannattaisi ensin ostaa jäsenyys eikä vain pelkkää luentolippua?
  Jäsenenä näet samalla rahalla paljon enemmän luentoja kuin vain tämän yhden. Jäsenillään on luentoarkistossa katsottavanaan koko ajan 10-15 huippuluentoa ja uusia luentoja pidetään 2 kpl/kk. Eli ostaessasi 3, 6 tai 12 kk jäsenyyden näet luentoja valtavan määrän huippuedullisesti. Lisäksi vain jäsenet voivat katsoa luennon tallenteena jälkikäteen, mikäli luennon ajankohta ei sattuisikaan sinulle sopimaan. Lisäksi jäsenenä sinulla on käytössäsi paljon muitakin huippuetuja. Jäsenyys on aina määräaikainen eikä se sido sinua pidempään tilaukseen, mikäli et ole tyytyväinen. Kun sinulla on voimassa oleva jäsenyys, voit ilmoittautua luennolle 0 e hintaan. Näin liityt ensin jäseneksi.
 2. Pitääkö minun ilmoittautua, jos haluan katsoa luennon jälkikäteen?
  Jäsenenä sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua luennolle, mikäli et aio osallistua siihen suorassa lähetyksessä vaan katsoa sen jälkikäteen luentoarkistosta.
 3. Miten ilmoittaudun mukaan, jos olen jo jäsen?
  Ilmoittaudut ostamalla tämän tuotteen kautta 0 e arvoisen lipun. Kun olet kirjautuneena jäsentunnuksillasi sisälle, sinulla näkyy luennon hintana nolla.
 4. Pystynkö kysymään luennolla luennoitsijalta lisäkysymyksiä?
  Kyllä. Käytössä on Youtubessa live chat -mahdollisuus, jonka kautta pystyt kysymään ja kommentoimaan. Kunhan olet kirjautuneena Youtubeen sisälle, joten kannattaa kirjautua heti, kun luento alkaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettiluento 30.10.: Psyykkiset taidot koiraurheilussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *