maanantai, toukokuu 20, 2019
Etusivu Nettivalmennukset Nettivalmennus: Tokon ALO/AVO (koirakkopaikka)

Nettivalmennus: Tokon ALO/AVO (koirakkopaikka)

135,00 

Maiju Ojamiehen valmentama ”Tokon ALO/AVO-luokka” -nettivalmennus. Kesto 9 vk, alk. 9.4.2019. Taso: Kisaamaan aikovat/ALO/AVO

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
tuotetunnus (SKU) toko-alo-avo-koirakko Osasto:

Kuvaus

Tokon ALO/AVO-luokan valmennus (koirakkopaikka)

Tokon alempien luokkien valmennus, 9 vk – koirakkopaikka jäsenille 115 e ja muille 135 e
Valmentajana Maiju Ojamies
Taso: Kisaamaan aikovat/ALO/AVO
Kurssi alkaa ti 9.4. ja päättyy 10.6.

Tokon alempien luokkien kurssi mahdollistaa tokon huippuvalmennukseen pääsyn asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi ehdoilla! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin asiantuntevan valmentajan johdolla. SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua ilman pitkiä ajomatkoja.

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Kurssin lopussa saat jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville pitkäksi aikaa myös kurssin jälkeen (koirakkopaikkalaisille).

Valmennusryhmä saa käyttöönsä valmentajan huippuvinkit kurssilaisille räätälöityjen vinkkivideoiden muodossa. Kurssin aikana pääset lisäksi keskustelemaan suoraan valmentajan kanssa sekä muiden kurssilaisten kanssa vertaistuen ja avun saamiseksi.

Koirakkopaikan osallistujana saat (115/135 €):

 • Tavoitteellisen kurssin, jonka avulla kehitytte koirakkona kohti tokon alempia luokkia
 • Tehtävänannot, jotka tähtäävät tärkeimpien tokon alempien luokkien taitojen oppimiseen ja hiomiseen
 • Tehtävänantojen yhteydessä julkaistavat vinkkivideot, jotka valmentaja on tehnyt kurssilaisille räätälöidysti
 • Valmentajan henkilökohtaiset kommentit teille koirakkona, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä
 • Valmentajan jatkuvan seurannan ja avun
 • Henkilökohtaiset treenivinkit myös kurssin jälkeiselle ajalle
 • Useat yhteiset videokokoukset valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Nettiluennon tokon ALO/AVO-luokkien ja kilpailemisen teoriasta
 • Kurssiyhteisön vertaistuen kurssifoorumilla
 • 135 e valmennuspaketilla 3 kk jäsenyyden SporttiRakkiin, jolla saat jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan ja alennukset verkkokauppoihin). Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

 • Tokon ALO/AVO-luokan säännöt, haasteet ja vaatimukset
 • Liikkeiden rakentaminen kisavalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Kisasuorituksen rakentaminen kisavalmiiksi (yksilöllisesti)

Kenelle kurssi sopii?

 • Tokon ALO/AVO-luokkiin tähtääville koirakoille
 • Koirakoille, joilla on Tokon perusteet -teemaviikoilla läpikäydyt pentukoulutuksen asiat pääosin hallussa. Kurssi on suunniteltu jatkokoulutuksesi teemaviikkojen jälkeen.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Valmentaja Maijun esittely:

”Olen aloittanut koiraharrastamisen reilut 15 vuotta sitten valkoisten länsiylämaanterriereideni kanssa. Agilityn rinnalle tuli jossakin vaiheessa toko ja se vei mukanaan ja Elli-westiestäkin saatiin leivottua tottelevaisuusvalio. Samaan aikaan on koko ajan tullut tehtyä muita lajeja laidasta laitaan. Nykyisen kisakoirani bordercollie Ihmeen kanssa kuulumme TOKO-valmennusrenkaaseen, se on tottelevaisuus- ja agilityvalio ja lisäksi kisannut alemmissa luokissa PK-lajeissa, rally-tokossa ja koiratanssissa. Tulevaisuuden harrastuskaverina kotona kasvaa puolivuotias bordercollienpentu Lempi.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja viime vuonna suoritin lisäksi käyttäytymisanalyysipohjaiset eläinkouluttajaopinnot Tampereen yliopistossa. Kouluttajana pidän erityisen tärkeänä koiran ja ohjaajan välistä hyvää suhdetta ja yhteistyötä, molemminpuolista luottamusta sekä koiran tehtävään sopivaa työskentelyvirettä, jossa koira pystyy toimimaan ilman turhaa ylimääräistä stressiä. Jotta tähän päästään, koiralla täytyy toki olla myös riittävän hyvät tekniset taidot ja esimerkiksi kehonhallintaan ja fyysiseen kuntoon liittyvät valmiudet liikkeiden suorittamiseen.”

Kurssin aikataulu

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (9.4.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse lähetettävässä infopaketissa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja kurssin tarkempi ohjeistus. Huom! Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Kaikki kurssin osiot, myös nettiluennot ja keskustelutunnit, on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen, eli katsoa videolta myöhemmin, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Kurssin suorat lähetykset pidetään: ti 9.4. klo 18.30-20, ti 16.4. klo 19-20, ma 13.5. klo 18.30-20 sekä ma 10.6. klo 18.30-19.30.

Koirakkopaikkalaisilla on pääsy kurssimateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä kurssin jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Mahdollisuus maksaa myös Jousto-osamaksulla tai -laskulla verkkokaupan kautta.

45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa Mash-laskulla!

Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Palautteita aiemmilta toko-kurssilaisiltamme:


”Kokonaisuudessaan hyvin järjestetty kurssi.”

”Hyviä treenivinkkejä ja treenivideoita.”

”Hieno juttu, että kurssin materiaalia ja kommentteja on mahdollisuus vielä kurssin jälkeenkin nähdä. Kouluttaja oli hyvä.”

”Pidin kurssista! Saimme varmuutta omiin treeneihimme, kun emme pääse muuten paljoa kimppatreeneissä käymään.”

 

Lisätiedot

Tyyppi

Koirakkopaikka, Kuuntelupaikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettivalmennus: Tokon ALO/AVO (koirakkopaikka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *