perjantai, joulukuu 13, 2019
Etusivu Nettivalmennukset Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (kuuntelupaikka)

Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (kuuntelupaikka)

79,90 

SporttiRakin tokon valmennusrinki 2019, valmentajina Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä. Kesto 5 kk, alk. 16.6.2019. Taso: ALO-EVL

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Sporttipaketti: ProPakki (vihreä) + 12 kk jäsenyys, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): tokon-valmennusrinki-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki 2019 (kuuntelupaikka)

Tokon valmennusrinki 2019, kesto 5 kk
Valmentajina: Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL (pääpaino EVL)
Ringin toiminta alkaa su 16.6. ja päättyy 15.11.
Materiaalit katsottavissa kuuntelupaikalla 15.12. asti

Kuuntelupaikan osallistujana saat:

  • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kommentteihin
  • Katseluoikeuden 2 h nettiluentoon tokon ylimmän luokan teoriasta ja sen taitojen opettamisesta
  • Katseluoikeuden valmentajien tekemiin vinkkivideoihin eri liikkeiden kouluttamiseen
  • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
  • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

  • Käydään läpi kaikki EVL-luokan liikkeet ja tarvittavat taidot
  • Rinkiläiset jaetaan 3 eri ryhmään, jossa jokaisella vastuuvalmentajalla on oma liikejärjestyksensä, jossa liikkeet käydään läpi (koesäännön mukainen liikejärjestys, sekajärjestys tai käänteinen liikejärjestys).
  • Lisäksi 5 kk jaksoon kuuluu myös muutama kokonaisuus-/edellisten aiheiden kertaustreenivideointi

Valmennusringissä hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita.

Kenelle valmennusrinki sopii?

  • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.

Valmentajat

Carita Kuparinen

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

 

Angelica Leiman

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

 

Mari Leiviskä

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.


Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle heti suorien lähetyksen jälkeen.

Valmennuksen suorat lähetykset pidetään: su 16.6. klo 18.30-21, pe 28.6. klo 18.30-20, to 18.7. klo 19.45-21.15, pe 9.8. klo 18.30-20, pe 30.8. klo 18.30-20, ke 18.9. klo 18.30-20, pe 11.10. klo 18.30-20, pe 25.10. klo 18.30-20, pe 15.11. klo 18.30-20

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (16.6.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Valmennuspaikka maksetaan kerralla, koska rinkiin osallistuminen on sitova koko 5 kk ajalle. Verkkokaupassamme pystyt kuitenkin maksamaan myös laskulla tai pilkkomalla maksut Klarnalla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut!


100 % tyytyväisiä aiemmalta kurssilta!

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Edelliseltä ylempien luokkien toko-kurssiltamme (samoilla valmentajilla) saama palaute on loistavaa. Kaikki kurssipalautteen antaneista koki kurssin joko hyödylliseksi tai erittäin hyödylliseksi. 

Lisätiedot

Tyyppi

Koirakkopaikka, Kuuntelupaikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (kuuntelupaikka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *