keskiviikko, heinäkuu 24, 2019
Etusivu Nettivalmennukset Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (koirakkopaikka)

Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (koirakkopaikka)

339,50 

SporttiRakin tokon valmennusrinki 2019, valmentajina Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä. Kesto 5 kk, alk. 16.6.2019. Taso: ALO-EVL

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
tuotetunnus (SKU) tokon-valmennusrinki-koirakko Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki 2019 (koirakkopaikka)

59,90 e/kk

Ei-jäsenille 69,90 e/kk

Tokon valmennusrinki 2019, kesto 5 kk
Valmentajina: Carita Kuparinen, Angelica Leiman ja Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL (pääpaino EVL)
Ringin toiminta alkaa su 16.6. ja päättyy 15.11.
Pari peruutuspaikkaa vielä, tilaa nopeasti erikoishintaan!

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajina ringissä kolme Suomen huippuvalmentajaa tokon maajoukkueesta ja valmennusrenkaasta. Kaikkien vinkit ovat käytössäsi.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään taitojen kehittämiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia EVL-luokassa.
 5. Saat oman vastuuvalmentajan jatkuvan seurannan ja avun 5 kk ajan. Voit harjoitella EVL-luokan taitoja oman tasosi mukaan.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajien kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajien erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa.

Koirakkopaikan osallistujana saat (59,90 e/kk tai 69,90 e/kk):

Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Käydään läpi kaikki EVL-luokan liikkeet ja tarvittavat taidot
 • Rinkiläiset jaetaan 3 eri ryhmään, jossa jokaisella vastuuvalmentajalla on oma liikejärjestyksensä, jossa liikkeet käydään läpi (koesäännön mukainen liikejärjestys, sekajärjestys tai käänteinen liikejärjestys).
 • Lisäksi 5 kk jaksoon kuuluu myös muutama kokonaisuus-/edellisten aiheiden kertaustreenivideointi

Valmennusringissä hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita.

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajien ja ryhmäläisten kesken
 • valmennussivustoa
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti tokoa harrastaville, etenkin ylempien luokkien koirakoille
 • Voit osallistua kurssille myös ALO/AVO-koirien kanssa, mikäli teillä on EVL tähtäimessä. Kurssilla opetellaan EVL-liikkeitä paloissa, kunkin oman tason mukaan.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentajat

Carita Kuparinen

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

 

Angelica Leiman

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

 

Mari Leiviskä

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.


Valmennusringin aikataulu

Kaikki valmennuksen osiot, myös nettiluento ja palautekeskustelut, on mahdollista katsoa myös tallenteena videolta, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Valmennuksen suorat lähetykset pidetään: su 16.6. klo 18.30-21, pe 28.6. klo 18.30-20, to 18.7. klo 19.45-21.15, pe 9.8. klo 18.30-20, pe 30.8. klo 18.30-20, ke 18.9. klo 18.30-20, pe 11.10. klo 18.30-20, pe 25.10. klo 18.30-20, pe 15.11. klo 18.30-20

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (16.6.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen valmennusrinkiin ilmoittautumista (edullisin vaihtoehto). PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan).
 • Jäsenyyden tulee olla voimassa koko valmennusringin toiminnan ajan (5 kk).
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, niin että siihen samalla sisältyy jäsenyys, jäsenyys aktivoidaan siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 15.6.
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Valmennuspaikka maksetaan kerralla, koska rinkiin osallistuminen on sitova koko 5 kk ajalle. Verkkokaupassamme pystyt kuitenkin maksamaan useilla eri maksutavoilla, ja osamaksua tarjoavat mm. Mash sekä Jousto.

45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa Mash-laskulla!


100 % tyytyväisiä aiemmalta kurssilta!

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Edelliseltä ylempien luokkien toko-kurssiltamme (samoilla valmentajilla) saama palaute on loistavaa. Kaikki kurssipalautteen antaneista koki kurssin joko hyödylliseksi tai erittäin hyödylliseksi. 

Lisätiedot

Tyyppi

Koirakkopaikka, Kuuntelupaikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettivalmennus: Tokon valmennusrinki 5 kk (koirakkopaikka)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *