Home Jäsenyydet Jäsenyys 3 kk

Jäsenyys 3 kk

(4 tuotearviota)

29,90 

9,97 e/kk. Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 3 kuukauden ajaksi.

Osasto:

Kuvaus

3 kk jäsenyys

Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin kolmen kuukauden ajaksi. Tilaus on 3 kk määräaikainen kertatilaus. Uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet siihen tyytyväinen. Jäsenyys astuu voimaan heti tilaushetkellä ja kestää siitä tasan 3 kk eteenpäin.


Saat heti jo yli 140 h
katsottavaa sekä uutta materiaalia jatkuvasti!Jäsenyyden sisältö

 • Pääsy laajimpaan ja monipuolisimpaan kotimaiseen koiraharrastamisen tietopankkiin, jossa jo yli 140 tuntia katsottavaa videomateriaalia!
  • Ilmainen osallistuminen suoriin nettiluentolähetyksiin pari kertaa kuukaudessa
  • Pääsy kaikkiin luentotallenteisiin, katso luentoarkisto
  • Pääsy Q&A-kyselytuntien suoriin videolähetyksiin kuukausittain
  • Pääsy huippuvalmentajien vinkkivideoihin ja teemaviikkojen sisältöihin – useita teemaviikkokokonaisuuksia vuodessa
 • Oma treenikalenteri netissä, kehittymisen seuraamista ja analysointia varten
 • Pääsy jäsenten omaan keskusteluryhmään Facebookissa
 • Alennukset SporttiRakin verkkokaupasta ja nettivalmennuksista
 • Olet samalla mukana auttamassa työ- ja virkakoiria, avustajakoiria, harrastusyhdistyksiä ja muita tahoja, joita SporttiRakki tukee jäsentuloilla

 

Haluan lukea lisää jäsenyydestä!

 Tilaus- ja käyttöehdot

Tutustu tilaus- ja käyttöehtoihin

 


 

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

4 arviota tuotteelle Jäsenyys 3 kk

 1. Birit Schenk (varmistettu kirjoittaja)

  Olen japaninpystykorvien omistaja ja kasvattaja. Asun metsän keskellä Pohjois-Lapissa ja varsinkin talvisin taajamassa kaupassakäyntikin voi olla haasteellista. Käyn koirieni kanssa satunnaisesti koiranäyttelyissä. Retkeily ja talvisin hiihtolenkit koirien kanssa kuuluvat lähes päivittäiseen elämäämme. Meillä on oman kiinteistön alueella myös pieni agilityrata. Mieluiten harrastan koirieni kanssa sellaisia lajeja, jotka eivät välttämättä edellytä autolla matkustamista ja joita voi harrastaa täällä omassa asuinympäristössämme metsän keskellä.

  Liityin jäseneksi ensisijaisesti jäljestysluennon vuoksi, koska nuori japaninpystykorvaurokseni on synnynnäinen jäljestäjä ja koska asumme metsän keskellä, joten jäljestysmaastoja löytyy joka puolelta kodin lähettyviltä eikä jäljestyksen harrastaminen edellytä autolla matkustamista. Omalla paikkakunnalla tällaisia koira-aiheisia luentoja järjestetään vain harvoin. Koen netin kautta tapahtuvan osallistumisen mielekkääksi, koska automatkoihin ei kulu aikaa ja rahaa. Luennot voi kuunnella vielä jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluaa, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokkaampaa. Kartutan mielelläni koiratietouttani luennoilla ja, vaikka asia olisi tuttuakin, kertaus on opintojen äiti. Katriina Tiiran luennot olivat tosi mielenkiintoisia, koska ne perustuivat tutkittuun tietoon ja kumosivat monia koiriin liittyviä uskomuksia. Miira Helstenin luennolla käsiteltiin koirien elekieltä ja leikkimistä. Ne ovat perusasioita, jotka jokaisen koiranomistajan olisi hyvä omaksua riippumatta koiran rodusta tai koiraharrastuksista.

 2. Kirsi Orhala (varmistettu kirjoittaja)

  SporttiRakin jäsensisältö on täynnä asiaa, vinkkejä ja luentoja löytyy lajiin kuin lajiin. Suosittelen!

 3. Minna Piiponniemi (varmistettu kirjoittaja)

  Olen eläintenhoitajaopiskelija ja opiskelen koiralinjalla. Olen ostanut sporttirakille lyhyitä pätkiä usein, koska opiskelijabudjetilla ei ole raaskinut koko vuoden settiä ostaa. Näitä lyhyitä settejä ostaessani sitten koetan ahmia luentoja ja lukea juttuja koko rahan edestä. Täällä on aivan loistavia, asiantuntevia ja opettavaisia juttuja takuulla koko rahan edestä ja niistä on ollut apua myös opinnoissani. Vielä minä tuon vuodenkin setin jossain vaiheessa ostan. VAHVA SUOSITUS.

 4. Camilla Andersson (varmistettu kirjoittaja)

  Paljon hyviä treenivinkkejä uudelle harrastajalle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...