maanantai, marraskuu 19, 2018
Etusivu Jäsenyydet Jäsenyys 3 kk

Jäsenyys 3 kk

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

29,90 

Vain 9,97 e/kk. Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 3 kuukauden ajaksi.

Osasto:

Kuvaus

Vain 9,97 e kuussa!

3 kk jäsenyyden sisältö

Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 3 kuukauden ajaksi. Tilaus on 3 kk määräaikainen kertatilaus. Uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet siihen tyytyväinen. Jäsenyys astuu voimaan heti tilauksen tehtyäsi.

 • Ilmainen osallistuminen nettiluennoille pari kertaa kuukaudessa
 • Mahdollisuus katsoa pidetyt nettiluennot myös 1 kk jälkikäteen (arkistossa jatkuvasti 10-20 luentoa kuunneltavaksi), katso luentoarkiston sisältö
 • Pääsy Q&A-kyselytuntien suoriin videolähetyksiin kuukausittain
 • Pääsy huippuvalmentajien vinkkivideopankkiin
 • Alennus huippuammattilaisten nettivalmennuksiin
 • Oma mobiilikäyttöinen treenipäiväkirja ja treenikalenteri
 • Ilmainen käyntikerta FirstVetin etäeläinlääkäriin (arvo 35-55 e)
 • Pääsy jäsenten omaan keskusteluryhmään Facebookissa
 • Etsi treenikavereita -toiminto
 • Omat treeniryhmät ja yhteydenpito treenikavereihin
 • Alennukset verkkokaupoista (Berra, Canis & Catus, Vijue, SporttiRakki)
 • Laaja käyttäjäprofiili
 • Artikkelien kirjoitusmahdollisuus
 • Palvelun asiantuntijasisällön tukeminen

Haluan lukea lisää jäsenyydestä!


Ajankohtainen kampanja!

Kaikkien marraskuussa jäseninä olevien tai liittyvien kesken arvotaan 2 kpl SporttiRakin erittäin suosittuja huppareita. Arvo 52,50 e/kpl.


96 % jäsenistämme tyytyväisiä saamaansa sisältöön, kokee palvelun itselleen erittäin hyödylliseksi sekä käyttämänsä rahan arvoiseksi!

(Jäsentutkimuksen tulos, lokakuu 2018)


Tilaus- ja käyttöehdot

Tutustu tilaus- ja käyttöehtoihin

1 arvio tuotteelle Jäsenyys 3 kk

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Birit (varmistettu kirjoittaja)

  Olen japaninpystykorvien omistaja ja kasvattaja. Asun metsän keskellä Pohjois-Lapissa ja varsinkin talvisin taajamassa kaupassakäyntikin voi olla haasteellista. Käyn koirieni kanssa satunnaisesti koiranäyttelyissä. Retkeily ja talvisin hiihtolenkit koirien kanssa kuuluvat lähes päivittäiseen elämäämme. Meillä on oman kiinteistön alueella myös pieni agilityrata. Mieluiten harrastan koirieni kanssa sellaisia lajeja, jotka eivät välttämättä edellytä autolla matkustamista ja joita voi harrastaa täällä omassa asuinympäristössämme metsän keskellä.

  Liityin jäseneksi ensisijaisesti jäljestysluennon vuoksi, koska nuori japaninpystykorvaurokseni on synnynnäinen jäljestäjä ja koska asumme metsän keskellä, joten jäljestysmaastoja löytyy joka puolelta kodin lähettyviltä eikä jäljestyksen harrastaminen edellytä autolla matkustamista. Omalla paikkakunnalla tällaisia koira-aiheisia luentoja järjestetään vain harvoin. Koen netin kautta tapahtuvan osallistumisen mielekkääksi, koska automatkoihin ei kulu aikaa ja rahaa. Luennot voi kuunnella vielä jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluaa, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokkaampaa. Kartutan mielelläni koiratietouttani luennoilla ja, vaikka asia olisi tuttuakin, kertaus on opintojen äiti. Katriina Tiiran luennot olivat tosi mielenkiintoisia, koska ne perustuivat tutkittuun tietoon ja kumosivat monia koiriin liittyviä uskomuksia. Miira Helstenin luennolla käsiteltiin koirien elekieltä ja leikkimistä. Ne ovat perusasioita, jotka jokaisen koiranomistajan olisi hyvä omaksua riippumatta koiran rodusta tai koiraharrastuksista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *