Home Nettivalmennukset Rally-tokon ratavalmennus 5 kk – koirakkopaikka

Rally-tokon ratavalmennus 5 kk – koirakkopaikka

349,50 

SporttiRakin rally-tokon ratavalmennus 2021, valmentajana Krista Karhu. Kesto 5 kk, alk. 4.2.2020. Taso: ALO-MES

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): rally-toko-ratavalmennus-2021 Osasto:

Kuvaus

Rally-tokon ratavalmennus 2021 (koirakkopaikka)

59,90 e/kk

Ei-jäsenille 69,90 e/kk

Rally-tokon ratavalmennuksen valmennusrinki 2021, kesto 5 kk
Valmentajana: Krista Karhu
Taso: ALO-MES (pääpaino MES)
Ringin toiminta alkaa to 4.2.2021 ja päättyy 15.7.2021

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajana ringissä ammattivalmentaja ja lajin ylituomari, jolta saat vinkit molemmista näkökulmista. Videoit kurssilla treenejänne kommentoitavaksi vartavasten rinkiläisille piirretyistä kokonaisista radoista, jotka voit suorittaa halutessasi kokonaisina, paloissa tai yksittäisinä tehtävinä.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään ratataitojen kehittämiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia MES-luokassa. Voit kuitenkin harjoitella asioita oman taitotasonne mukaan, myös alempien luokkien koirakoita otetaan rinkiin mukaan.
 5. Saat oman vastuuvalmentajan jatkuvan seurannan ja avun 5 kk ajan. Voit harjoitella kohti MES-luokan taitoja oman tasosi mukaan. Saat kommentit valmentajalta ratatehtäviisi 3 vk välein, 8 kommentointikertaa koko ajalle. Näiden tehtävien lisäksi pääset kysymään valmentajalta lisäneuvoja suljetussa Facebook-ryhmässä koko ringin toiminnan ajan.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajan kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajan erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa.

Aiemmat rinkiläiset suosittelevat!

⭐️”Suosittelen rally-tokon valmennusrinkiä, johon aion uudelleen osallistua. Parasta on se, että tehtävistä on vinkkivideot ja valmentaja on todella paneutunut lähettämääsi videoon. Olen saanut todella rakentavaa palautetta.” – Kirsti Kauppi

⭐️”Suosittelemme! Ringissä parasta on ollut antoisat livekeskustelut, joista on tarttunut mukaan monenlaisia uusia treenivinkkejä. Olemme oppineet uusia keinoja asioiden harjoitteluun ja treenaamiseen, harjoitteluvideot (omat ja valmentajan) ovat olleet hyödyllisiä, sillä myös katsomalla ja analysoimalla niitä oppii” 😃Marja Haastola

⭐️”Valmennusringissä parasta oli haastavat ja mielenkiintoiset Kristan laatimat radat, jotka välillä pistivät meidän päät pyörälle. 🙂 Meille oli lisäksi todella hyödyksi treenata näin tiukalla tahdilla vaativiakin kylttitehtäviä ja ratoja. Plussana vielä ringin pitkä kesto, jolloin treeneihin tulee jatkuvuutta ihan eri tavalla, kuin tavan kursseilla. Meille oli lisäksi muutamia vielä ihan uusia kylttejä MES-luokasta opettelematta, joten oli kiva saada alkuneuvot tästä ringistä, miten kannattaisi jatkaa eteenpäin tehtävien kanssa. Lisäksi näitä kylttejä ei varmasti oltaisi edes otettu treeniohjelmaan vielä aikoihin, joten oli kiva mielen virkistykseksi opetella uutta 😀 Valmentajalta ja muilta kurssilaisilta sai paljon hyviä vinkkejä ja uutta ajateltavaa jatkotreeneihin.” 😃Pauliina Hakanen

 Koirakkopaikkaan kuuluu 5 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Tämän valmennusringin keskiössä on ratataitojen kohentaminen kohti erinomaisia suorituksia. Rinkiläisille annetaan joka kolmas viikko videoitavaksi valmentajan varta vasten kurssilaisille piirtämä rata, jonka voit suorittaa halutessasi kokonaisina, paloissa tai yksittäisinä tehtävinä. Tässä ringissä pääset siis harjoittelemaan opittuja taitoja myös kisamaisesti ja saat niihin suoraan tuomarin kommentit. Näiden ratatehtävien avulla parannetaan sekä kurssilaisten radanlukutaitoa, tehtäväyhdistelmien taitoja ja kokonaisuuksia sekä yksittäisten kylttitehtävien taitoja.
 • Radat piirretään erikseen ALO/AVO-tasolle että VOI/MES-tasolle, jotta jokainen löytää itselleen sopivat radat harjoittelua ja videointia varten.
 • Lisäksi valmennusringin videomateriaaleissa hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajan tekemiä vinkkivideoita eri kylttitehtävien suorittamiseen ja kouluttamiseen liittyen.
 • Suljetussa Facebook-ryhmässä rinkiläiset pääsevät keskustelemaan sekä toistensa että valmentajan kanssa sekä käynnissä olevasta ratatehtävästä että mistä tahansa rally-tokon kouluttamiseen, harjoitteluun ja kisaamiseen liittyvistä asioista.

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajien ja ryhmäläisten kesken
 • valmennussivustoa
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti rally-tokoa harrastaville, etenkin ylempien luokkien koirakoille
 • Voit osallistua rinkiin myös ALO/AVO-koiran kanssa, mikäli teillä on VOI tai MES tähtäimessä. Mikäli kilpailet jo MES-luokassa, saat hiottua taitojanne paremmiksi. Mikäli MES-luokka on vasta tähtäimessä, saat harjoiteltua taitoja kohti ylimpiin luokkiin siirtymistä.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Krista Karhu

Olen ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi) ja lajeinani ovat toko ja rally-toko. Toimin myös rally-tokon ylituomarina. Lajista riippumatta tavoitteenani on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Omaa tämänhetkinen koirani on nuori bordercollie-herra TK4 Tending Adventure “Tykki”. Edeltävä harrastuskaverini oli berninpaimenkoira FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina “Brii”. 

Valmennusringin aikataulu

Jos et pääse osallistumaan suoriin lähetyksiin muiden aikataulujesi takia, niin sinulla on aina mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset ja palautekeskustelut myös tallenteina JÄLKIKÄTEEN.

Valmennuksen suorat (palaute)lähetykset pidetään: to 4.2. klo 19 (luento), ma 15.2. klo 20, to 11.3. klo 20, to 1.4. klo 20, ma 19.4. klo 20, ma 10.5. klo 20, to 3.6. klo 20, ma 21.6. klo 20, to 15.7. klo 20.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (4.2.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen valmennusrinkiin ilmoittautumista (edullisin vaihtoehto). PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan, yhteensä yli 130 h videomateriaalia katsottavaksi).
 • Jäsenyyden tulee olla voimassa koko valmennusringin toiminnan ajan (5 kk).
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, valmennuspaikkaan sisältyvä jäsenyys aktivoidaan siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 1.2.2021
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja, ehdot & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

! Huomaathan, että nettivalmennuksessa jokainen kurssilainen on itse vastuussa treenipaikkojen saatavuudesta, myös koronapandemian aikana. Ratoja on mahdollista suorittaa kurssitehtävinä myös osissa, eli koko rataa ei tarvitse mahtua suorittamaan kerralla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!