Home Nettivalmennukset Rally-tokon ratavalmennus 5 kk – kuuntelupaikka

Rally-tokon ratavalmennus 5 kk – kuuntelupaikka

74,90 

SporttiRakin rally-tokon ratavalmennuksen kuuntelupaikka 2021, valmentajana Krista Karhu. Kesto 5 kk, alk. 4.2.2020. Taso: ALO-MES

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): rally-toko-ratavalmennus-2021-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Rally-tokon ratavalmennus 2021 (kuuntelupaikka)

54,90 e (jäsenhinta)

Ei-jäsenille 74,90 e

Rally-tokon ratavalmennuksen valmennusrinki 2021, kesto 5 kk
Valmentajana: Krista Karhu
Taso: ALO-MES (pääpaino MES)
Ringin toiminta alkaa ma 4.2.2021 ja päättyy 15.7.2021 – katseluoikeus kurssimateriaaleihin säilyy kuuntelupaikkalaisilla 1 kk päättymisen jälkeen eli elokuun puoliväliin asti

Kuuntelupaikan osallistujana saat:

  • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kommentteihin
  • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon
  • Katseluoikeuden valmentajan tekemiin vinkkivideoihin eri kylttitehtävien kouluttamiseen ja harjoitteluun
  • Katseluoikeuden palautekeskustelutunneille valmentajan ja kurssilaisten kesken
  • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

 
Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

  • Tämän valmennusringin keskiössä on ratataitojen kohentaminen kohti erinomaisia suorituksia. Rinkiläisille (koirakkopaikkalaiset) annetaan joka kolmas viikko videoitavaksi valmentajan varta vasten kurssilaisille piirtämä rata, jonka koirakkopaikkalaiset voivat suorittaa halutessaan kokonaisina, paloissa tai yksittäisinä tehtävinä. Rinkiläiset pääsevät siis harjoittelemaan opittuja taitoja myös kisamaisesti ja heillä on mahdollisuus saada suoraan tuomarin kommentit. Näiden ratatehtävien avulla parannetaan sekä kurssilaisten radanlukutaitoa, tehtäväyhdistelmien taitoja ja kokonaisuuksia sekä yksittäisten kylttitehtävien taitoja.
  • Radat piirretään erikseen ALO/AVO-tasolle että VOI/MES-tasolle, jotta jokainen löytää itselleen sopivat radat harjoittelua ja videointia varten.
  • Lisäksi valmennusringin videomateriaaleissa hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajan tekemiä vinkkivideoita eri kylttitehtävien suorittamiseen ja kouluttamiseen liittyen.
  • Kuuntelupaikalla pääset katsomaan kaikki nämä materiaalit: tehtäväradat, koirakkopaikkalaisten tehtäväsuoritukset ja -videoinnit, valmentajan antamat kommentit tehtäviin sekä vinkkivideot ja luentomateriaalin

Kenelle valmennusrinki sopii?

  • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.

Valmentaja

Krista Karhu

Olen ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi) ja lajeinani ovat toko ja rally-toko. Toimin myös rally-tokon ylituomarina. Lajista riippumatta tavoitteenani on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Omaa tämänhetkinen koirani on nuori bordercollie-herra TK4 Tending Adventure “Tykki”. Edeltävä harrastuskaverini oli berninpaimenkoira FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina “Brii”. 

Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle suorien lähetyksen jälkeen.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (4.2.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

 

Kiinnostaako mielummin koirakkopaikka?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally-tokon ratavalmennus 5 kk – kuuntelupaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *