keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020
Etusivu Nettivalmennukset Rally-tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka
Ale!

Rally-tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka

(2 tuotearviota)

349,50  329,50 

SporttiRakin rally-tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, valmentajana Krista Karhu. Kesto 5 kk, alk. 3.2.2020. Taso: ALO-MES

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): rallyrinki-kevat-2020-koirakko Osasto:

Kuvaus

Rally-tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020 (koirakkopaikka)

59,90 e/kk

Ei-jäsenille 69,90 e/kk

Rally-tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kesto 5 kk
Valmentajana: Krista Karhu
Taso: ALO-MES (pääpaino MES)
Ringin toiminta alkaa ma 3.2.2020 ja päättyy kesäkuun lopussa

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajana ringissä ammattivalmentaja ja lajin ylituomari, jolta saat vinkit molemmista näkökulmista. Videoit kurssilla treenejänne kommentoitavaksi sekä yksittäisistä teemoista ja kylttitehtävistä että vartavasten rinkiläisille piirretyistä kokonaisista radoista.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään taitojen kehittämiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia MES-luokassa. Voit kuitenkin harjoitella asioita oman taitotasonne mukaan, myös alempien luokkien koirakoita otetaan rinkiin mukaan.
 5. Saat oman vastuuvalmentajan jatkuvan seurannan ja avun 5 kk ajan. Voit harjoitella kohti MES-luokan taitoja oman tasosi mukaan. Saat kommentit valmentajalta kahden viikon välein, peräti 10 kommentointikertaa koko ajalle.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajan kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajan erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa.

Aiemmat rinkiläiset suosittelevat!

⭐️”Suosittelen rally-tokon valmennusrinkiä, johon aion uudelleen osallistua. Parasta on se, että tehtävistä on vinkkivideot ja valmentaja on todella paneutunut lähettämääsi videoon. Olen saanut todella rakentavaa palautetta.” – Kirsti Kauppi

⭐️”Suosittelemme! Ringissä parasta on ollut antoisat livekeskustelut, joista on tarttunut mukaan monenlaisia uusia treenivinkkejä. Olemme oppineet uusia keinoja asioiden harjoitteluun ja treenaamiseen, harjoitteluvideot (omat ja valmentajan) ovat olleet hyödyllisiä, sillä myös katsomalla ja analysoimalla niitä oppii” 😃Marja Haastola

⭐️”Valmennusringissä parasta oli haastavat ja mielenkiintoiset Kristan laatimat radat, jotka välillä pistivät meidän päät pyörälle. 🙂 Meille oli lisäksi todella hyödyksi treenata näin tiukalla tahdilla vaativiakin kylttitehtäviä ja ratoja. Plussana vielä ringin pitkä kesto, jolloin treeneihin tulee jatkuvuutta ihan eri tavalla, kuin tavan kursseilla. Meille oli lisäksi muutamia vielä ihan uusia kylttejä MES-luokasta opettelematta, joten oli kiva saada alkuneuvot tästä ringistä, miten kannattaisi jatkaa eteenpäin tehtävien kanssa. Lisäksi näitä kylttejä ei varmasti oltaisi edes otettu treeniohjelmaan vielä aikoihin, joten oli kiva mielen virkistykseksi opetella uutta 😀 Valmentajalta ja muilta kurssilaisilta sai paljon hyviä vinkkejä ja uutta ajateltavaa jatkotreeneihin.” 😃Pauliina Hakanen

 Koirakkopaikkaan kuuluu 5 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Käydään läpi kaikki MES-luokan tärkeät taidot ja kylttitehtävät – jokainen harjoittelee niitä oman tasonsa mukaisesti. Vahvistetaan pohjataitoja kohti erinomaisia suorituksia ylimmässä luokassa.
 • Rinkiläisille annetaan joka toinen viikko videoitavaksi tehtäväksi a) jotkin teemat/kylttitehtävät tai b) valmentajan piirtämä rata. Voit itse valita, mitkä videotehtävistä palautat milläkin kerralla. Näin pääset kehittymään, kun pääset harjoittelemaan opittuja taitoja myös kisamaisesti ja saat niihin suoraan tuomarin kommentit.
 • Radat piirretään erikseen ALO/AVO-tasolle että VOI/MES-tasolle, jotta jokainen löytää itselleen sopivat radat harjoittelua ja videointia varten.

Valmennusringissä hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajan tekemiä vinkkivideoita.

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajien ja ryhmäläisten kesken
 • valmennussivustoa
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti rally-tokoa harrastaville, etenkin ylempien luokkien koirakoille
 • Voit osallistua rinkiin myös ALO/AVO-koiran kanssa, mikäli teillä on MES tähtäimessä. Mikäli kilpailet jo MES-luokassa, saat hiottua taitojanne paremmiksi. Mikäli MES-luokka on vasta tähtäimessä, saat harjoiteltua pohjataitoja ja osataitoja kohti ylimpään luokkaan nousemista.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Krista Karhu

Olen ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi) ja lajeinani ovat toko ja rally-toko. Lajista riippumatta tavoitteenani on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Omat tämän hetkiset koirani ovat berni FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina sekä nuori bordercollie-herra Tending Adventure, joka on vasta aloitellut kisauraansa tokon puolella. Toimin myös rally-tokon ylituomarina.

Valmennusringin aikataulu

Jos et pääse osallistumaan suoriin lähetyksiin muiden aikataulujesi takia, niin sinulla on aina mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset ja palautekeskustelut myös tallenteina JÄLKIKÄTEEN.

Valmennuksen suorat (palaute)lähetykset pidetään joka toinen maanantai klo 19-20.30 alkaen ma 3.2.2020. Poikkeuksena pääsiäisviikolla to 16.4. klo 20.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (3.2.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen valmennusrinkiin ilmoittautumista (edullisin vaihtoehto). PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan).
 • Jäsenyyden tulee olla voimassa koko valmennusringin toiminnan ajan (5 kk).
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, niin että siihen samalla sisältyy jäsenyys, jäsenyys aktivoidaan siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 1.2.2020
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

2 arviota tuotteelle Rally-tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka

 1. SporttiRakki Toimitus

  Aiempien rinkiläisten arviot:

  ⭐️”Suosittelen rally-tokon valmennusrinkiä, johon aion uudelleen osallistua. Parasta on se, että tehtävistä on vinkkivideot ja valmentaja on todella paneutunut lähettämääsi videoon. Olen saanut todella rakentavaa palautetta.” – Kirsti Kauppi

  ⭐️”Suosittelemme! Ringissä parasta on ollut antoisat livekeskustelut, joista on tarttunut mukaan monenlaisia uusia treenivinkkejä. Olemme oppineet uusia keinoja asioiden harjoitteluun ja treenaamiseen, harjoitteluvideot (omat ja valmentajan) ovat olleet hyödyllisiä, sillä myös katsomalla ja analysoimalla niitä oppii” 😃 – Marja Haastola

 2. Pauliina

  Valmennusringissä parasta oli haastavat ja mielenkiintoiset Kristan laatimat radat, jotka välillä pistivät meidän päät pyörälle 🙂 Meille oli lisäksi todella hyödyksi treenata näin tiukalla tahdilla vaativiakin kylttitehtäviä ja ratoja. Plussana vielä ringin pitkä kesto, jolloin treeneihin tulee jatkuvuutta ihan eri tavalla, kuin tavan kursseilla. Meille oli lisäksi muutamia vielä ihan uusia kylttejä MES-luokasta opettelematta, joten oli kiva saada alkuneuvot tästä ringistä, miten kannattaisi jatkaa eteenpäin tehtävien kanssa. Lisäksi näitä kylttejä ei varmasti oltaisi edes otettu treeniohjelmaan vielä aikoihin, joten oli kiva mielen virkistykseksi opetella uutta 😀 Valmentajalta ja muilta kurssilaisilta sai paljon hyviä vinkkejä ja uutta ajateltavaa jatkotreeneihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *