Home Valmennukset Rally-tokon valmennusrinki 4 kk – koirakkopaikka

Rally-tokon valmennusrinki 4 kk – koirakkopaikka

249,00 

SporttiRakin rally-tokon valmennusringin koirakkopaikka 2022, valmentajana Anna Savolainen. Kesto 4 kk, alk. 7.3.2022. Pääpaino: ALO-AVO

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk or Jäsenyys 6 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): rally-valmennus-2022-koirakko Osasto:

Kuvaus

Rally-tokon valmennusrinki 2022 (koirakkopaikka)

199 e (49,75 e/kk)

Ei-jäsenille 249 e (62,25 e/kk)

Rally-tokon valmennusrinki 2022, kesto 4 kk
Valmentaja: Anna Savolainen
Taso: ALO-MES, pääpaino ALO-AVO
Ringin toiminta alkaa ma 7.3. ja päättyy to 7.7.

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajana erittäin laajan koiraharrastuskokemuksen ja rally-tokokokemuksen omaava valmentaja, joka kilpaillut aivan kärkisijoille asti sekä suomenmestaruuskilpailuissa että pohjoismaiden mestaruuksissa.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään pohjataitojen vahvaan rakentamiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia MES-luokassa.
 5. Saat valmentajan jatkuvan seurannan ja avun 4 kk ajan. Voit harjoitella taitoja oman tasosi mukaan.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajien kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajan erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa sekä keskusteluryhmän kautta jatkuvasti. Lisäksi kurssille on rakennettu selkeä runko, jonka avulla opit kaikki rally-tokon merkittävimmät pohjataidot kurssin aikana.

 


Aiemmat rinkiläiset suosittelevat!

⭐️”Suosittelen rally-tokon valmennusrinkiä, johon aion uudelleen osallistua. Parasta on se, että tehtävistä on vinkkivideot ja valmentaja on todella paneutunut lähettämääsi videoon. Olen saanut todella rakentavaa palautetta.” – Kirsti Kauppi

⭐️”Suosittelemme! Ringissä parasta on ollut antoisat livekeskustelut, joista on tarttunut mukaan monenlaisia uusia treenivinkkejä. Olemme oppineet uusia keinoja asioiden harjoitteluun ja treenaamiseen, harjoitteluvideot (omat ja valmentajan) ovat olleet hyödyllisiä, sillä myös katsomalla ja analysoimalla niitä oppii” 😃Marja Haastola

⭐️”Valmennusringissä parasta oli haastavat ja mielenkiintoiset Kristan laatimat radat, jotka välillä pistivät meidän päät pyörälle. 🙂 Meille oli lisäksi todella hyödyksi treenata näin tiukalla tahdilla vaativiakin kylttitehtäviä ja ratoja. Plussana vielä ringin pitkä kesto, jolloin treeneihin tulee jatkuvuutta ihan eri tavalla, kuin tavan kursseilla. Meille oli lisäksi muutamia vielä ihan uusia kylttejä MES-luokasta opettelematta, joten oli kiva saada alkuneuvot tästä ringistä, miten kannattaisi jatkaa eteenpäin tehtävien kanssa. Lisäksi näitä kylttejä ei varmasti oltaisi edes otettu treeniohjelmaan vielä aikoihin, joten oli kiva mielen virkistykseksi opetella uutta 😀 Valmentajalta ja muilta kurssilaisilta sai paljon hyviä vinkkejä ja uutta ajateltavaa jatkotreeneihin.” 😃Pauliina Hakanen

 


Koirakkopaikkaan kuuluu 4 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Valmennusringin aiheet ja eteneminen

 • Tässä valmennusringissä keskitytään huolellisesti rally-tokon tärkeiden pohjataitojen opettamiseen, joiden avulla rakennetaan erinomaiset pohjat kaikkiin luokkiin.
 • Valmennuksessa on kuusi tehtäväkierrosta, joissa jokaisessa on oma valittu teemansa. Jokaiseen teemaan liittyen julkaistaan aina valmentajan vinkkivideot juuri näiden tehtävien kouluttamisesta. Valmentajan vinkeillä voi joko lähteä kouluttamaan asioita tai parantaa olemassa olevia taitoja.
 • Lisäksi jokaisella tehtäväkierroksella valmentaja piirtää lyhyitä ratapätkiä, noin 6 kyltin sarjoja, joiden avulla vinkkivideoiden kautta opittuja taitoja voi harjoitella tason mukaisesti (erikseen ALO-AVO tai VOI-MES). Koirakkopaikkalaiset videoivat omat suorituksensa näihin liittyen ja valmentaja antaa niihin kommenttinsa ja vinkkinsä. Tehtävät suoritetaan 3 viikon sykleissä, eli uusi palautuspäivä on aina sunnuntaipäivä kolmen viikon välein.
 • Tehtävien aihealueet ovat:
   1. Seuraaminen & perusasento
   2. Eteentulot
   3. Asennot
   4. Pyöriminen
   5. Takaakierrot
   6. Lähtevät liikkeet ja yksittäiset puolenvaihdot
 • Suljetussa Facebook-ryhmässä rinkiläiset pääsevät keskustelemaan sekä toistensa että valmentajan kanssa sekä kysymään koko valmennusjakson ajan lisäneuvoja.

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa sekä vinkkivideoita
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajan ja ryhmäläisten kesken
 • valmennuksen kurssisivua
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti rally-tokoa harrastaville
 • Saat ilmoittauduttuasi esitietolomakkeen, jossa kerrot tämänhetkisen tasonne, jotta voimme suunnitella valmentajan kanssa vinkkivideot kurssilaisten taitojen mukaan
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Anna Savolainen

“Olen Savolaisen Anna, innokas koiraharrastaja Keski-Suomesta, jolle tärkeintä valmentajana on auttaa toista kehittymään. Nautin siitä, että voin olla avuksi ja mikään ei ole niin palkitsevaa kuin nähdä oppilaansa onnistuvan. Minut tuntevat tietävät, että olen mielelläni houkuttelemassa toisia kokeilemaan uutta ja pois omalta mukavuusalueelta haastamaan itseään. Olen hyvin tavoitehakuinen, mutta joustava, enkä pelkää kääriä hihoja ja tarttua haasteeseen. 

Rally-tokossa minua viehättää se, että se on hyvin matalan kynnyksen laji, johon käytännössä jokainen pääsee halutessaan mukaan ja pystyy haalimaan kisaamiseen tarvittavat taidot kasaan. Se ei silti tarkoita, että lajissa olisi nopeasti valmis, aina pystyy kehittymään. Lajin sisältämät temput ovat kaikkien treenattavissa, kisaamisen haaste tulee siitä, että temput on pystyttävä tekemään lyhyillä väleillä tuomarin suunnittelemassa järjestyksessä. Uskon, että mitä vahvemmat pohjataidot koiralla on, sen helpommiksi erilaiset rata suoritukset tulevat, myös silloin kun koiran vire ei ole aivan optimaalinen. Lisäksi ohjaajan on helpompi suoriutua kisatilanteessa, kun hän voi luottaa koiraansa ja yhteistyöhön, jossa molemmat hoitavat omat tehtävänsä. 

Omien koirieni kanssa olen harrastanut useita eri lajeja. Valioksi olen kisannut koirani kanssa rally-tokossa (Suomen valioita 3 kpl ja Ruotsin valioita 2 kpl), koiratanssissa (HTM), tokossa, peltojäljellä ja vesipelastuksessa ja näyttelyissä (C.I.B & C.I.E). Näiden lisäksi olen kisannut agilityssä, etsintäkokeessa, metsäjäljellä, haussa ja noseworkissa. Suurimmat saavutukset minulla on rally-tokosta koirani Pipsan kanssa, joka on parhaimmillaan ollut rally-tokon SM-5, joukkue SM-3 ja Pohjoismaiden mestaruuksissa PM-4 ja joukkue PM-1.” 

Valmennusringin aikataulu

Tässä valmennusringissä on kuusi yhteistä palautekeskustelulähetystä, yksi jokaiselle tehtäväpalautukselle. Suorat lähetykset pidetään torstaisin: to 17.3., to 7.4., to 28.4., to 19.5., to 9.6. ja to 7.7. Lisäksi aloitusluento pidetään suorana lähetyksenä ma 7.3. Kaikki suorat lähetykset alkavat klo 18.30.

Voit tulla suoraan lähetyksiin mukaan missä vaiheessa tahansa lähetystä ja katsoa jokaisen palautekeskustelun myös JÄLKIKÄTEEN tallenteena, eli kurssille osallistuminen ei edellytä jokaiseen palautekeskusteluun suorana osallistumista. 

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (7.3.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Voit siis ostaa kurssin joko täydellä ei-jäsenen hinnalla, jolloin PRO-jäsenyys sisältyy kurssin ajaksi kurssimaksuun tai voit ostaa kurssin valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla, jolloin kurssilainen itse huolehtii, että hänen jäsenyytensä on voimassa koko kurssin ajan.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen valmennusrinkiin ilmoittautumista (edullisin vaihtoehto per jäsenyyskuukausi). PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot, Q&A-lähetykset, videopodcastit kuukausittain ilmaiseksi, yhteensä yli 220 h videomateriaalia katsottavaksi, etuja SporttiRakin verkkokauppaan).
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, valmennuspaikkaan sisältyvä jäsenyys aktivoidaan vasta siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 7.3.2022
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja, ehdot & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

! Huomaathan, että nettivalmennuksessa jokainen kurssilainen on itse vastuussa treenipaikkojen saatavuudesta, myös koronapandemian aikana.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally-tokon valmennusrinki 4 kk – koirakkopaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.