keskiviikko, 1 helmikuun, 2023
Home Valmennukset Rally-tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka

Rally-tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka

60,00 

SporttiRakin rally-tokon valmennusringin kuuntelupaikka 2022, valmentajana Anna Savolainen. Kesto 4 kk, alk. 7.3.2022. Pääpaino: ALO-AVO

Heti varastosta

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk or Jäsenyys 6 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): rally-valmennus-2022-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Rally-tokon valmennusrinki 2022 (kuuntelupaikka)

Rally-tokon valmennusrinki 2022, kesto 4 kk
Valmentajana: Anna Savolainen
Taso: ALO-MES, pääpaino ALO-AVO
Ringin toiminta alkaa ma 7.3. ja päättyy to 7.7. – katseluoikeus kurssimateriaaleihin säilyy kuuntelupaikkalaisilla 2 kk päättymisen jälkeen eli 7.9.2022 asti – pidennetty katseluoikeus 31.12.2022 asti

Kuuntelupaikan osallistujana saat:

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kommentteihin
 • Katseluoikeuden teorialuentoon
 • Katseluoikeuden valmentajan tekemiin vinkkivideoihin tehtävien/taitojen kouluttamiseen liittyen
 • Katseluoikeuden palautekeskustelutunneille valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

 




Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Tässä valmennusringissä keskitytään huolellisesti rally-tokon tärkeiden pohjataitojen opettamiseen, joiden avulla rakennetaan erinomaiset pohjat kaikkiin luokkiin.
 • Valmennuksessa on kuusi tehtäväkierrosta, joissa jokaisessa on oma valittu teemansa. Jokaiseen teemaan liittyen julkaistaan aina valmentajan vinkkivideot juuri näiden tehtävien kouluttamisesta. Valmentajan vinkeillä voi joko lähteä kouluttamaan asioita tai parantaa olemassa olevia taitoja.
 • Lisäksi jokaisella tehtäväkierroksella valmentaja piirtää lyhyitä ratapätkiä, noin 6 kyltin sarjoja, joiden avulla vinkkivideoiden kautta opittuja taitoja voi harjoitella tason mukaisesti (erikseen ALO-AVO tai VOI-MES). Koirakkopaikkalaiset videoivat omat suorituksensa näihin liittyen ja valmentaja antaa niihin kommenttinsa ja vinkkinsä.
 • Tehtävien aihealueet ovat:
   1. Seuraaminen & perusasento
   2. Eteentulot
   3. Asennot
   4. Pyöriminen
   5. Takaakierrot
   6. Lähtevät liikkeet ja yksittäiset puolenvaihdot
 • Kuuntelupaikalla pääset katsomaan kaikki nämä materiaalit: tehtäväradat tai -ratapätkät, koirakkopaikkalaisten tehtäväsuoritukset ja -videoinnit, valmentajan antamat kommentit tehtäviin sekä vinkkivideot ja luentomateriaalin

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.

Valmentaja

Anna Savolainen

“Olen Savolaisen Anna, innokas koiraharrastaja Keski-Suomesta, jolle tärkeintä valmentajana on auttaa toista kehittymään. Nautin siitä, että voin olla avuksi ja mikään ei ole niin palkitsevaa kuin nähdä oppilaansa onnistuvan. Minut tuntevat tietävät, että olen mielelläni houkuttelemassa toisia kokeilemaan uutta ja pois omalta mukavuusalueelta haastamaan itseään. Olen hyvin tavoitehakuinen, mutta joustava, enkä pelkää kääriä hihoja ja tarttua haasteeseen. 

Rally-tokossa minua viehättää se, että se on hyvin matalan kynnyksen laji, johon käytännössä jokainen pääsee halutessaan mukaan ja pystyy haalimaan kisaamiseen tarvittavat taidot kasaan. Se ei silti tarkoita, että lajissa olisi nopeasti valmis, aina pystyy kehittymään. Lajin sisältämät temput ovat kaikkien treenattavissa, kisaamisen haaste tulee siitä, että temput on pystyttävä tekemään lyhyillä väleillä tuomarin suunnittelemassa järjestyksessä. Uskon, että mitä vahvemmat pohjataidot koiralla on, sen helpommiksi erilaiset rata suoritukset tulevat, myös silloin kun koiran vire ei ole aivan optimaalinen. Lisäksi ohjaajan on helpompi suoriutua kisatilanteessa, kun hän voi luottaa koiraansa ja yhteistyöhön, jossa molemmat hoitavat omat tehtävänsä. 

Omien koirieni kanssa olen harrastanut useita eri lajeja. Valioksi olen kisannut koirani kanssa rally-tokossa (Suomen valioita 3 kpl ja Ruotsin valioita 2 kpl), koiratanssissa (HTM), tokossa, peltojäljellä ja vesipelastuksessa ja näyttelyissä (C.I.B & C.I.E). Näiden lisäksi olen kisannut agilityssä, etsintäkokeessa, metsäjäljellä, haussa ja noseworkissa. Suurimmat saavutukset minulla on rally-tokosta koirani Pipsan kanssa, joka on parhaimmillaan ollut rally-tokon SM-5, joukkue SM-3 ja Pohjoismaiden mestaruuksissa PM-4 ja joukkue PM-1.” 

Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle suorien lähetyksen jälkeen.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (7.3.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rally-tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *