keskiviikko, 3 kesäkuun, 2020
Etusivu Nettivalmennukset Tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka

Tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka

(1 tuotearvio)

349,50 

SporttiRakin tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, koirakkopaikka, valmentajana Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä. Kesto 5 kk, alk. 24.2.2020. Taso: ALO-EVL

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): tokorinki-kevat-2020-koirakko Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020 (koirakkopaikka)

59,90 e/kk

Ei-jäsenille 69,90 e/kk

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kesto 5 kk
Valmentajana: Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL
Ringin toiminta alkaa ma 24.2.2020 ja päättyy heinäkuun lopussa

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajina ringissä kolme Suomen huippuvalmentajaa tokon maajoukkueesta ja valmennusrenkaasta. Kaikkien vinkit ovat käytössäsi.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään taitojen kehittämiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia EVL-luokassa.
 5. Saat oman vastuuvalmentajan jatkuvan seurannan ja avun 5 kk ajan. Voit harjoitella toko-taitoja oman tasosi mukaan.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajien kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajien erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa.

Aiemmat rinkiläiset suosittelevat!

⭐️ “Suosittelen SporttiRakin tokon valmennusrinkiä ihan kaikille tokosta kiinnostuneille. Pienellä panostuksella ja vaivannäöllä sain enemmän kuin kuvittelin. Osaavat ja monipuoliset valmentajat, hyvät vinkkivideot ja Heidin huikea tekninen tuki auttoivat meitä etenemään paljon omatoimitreenaamisessa. Nyt on eväitä millä treenata ja päästä joskus sinne kisakentille! Ja vaikka edellinen rinki oli suunnattu EVL-tasolle, ja me emme ole edes vielä kisanneet, niin hyvin toimi valmentajien ohjaaminen tasosta riippumatta 👍🏻” – Mira Granlund

⭐️ “Parasta valmennusringissä on se, että saat valmentajalta kommentit suorituksistasi ja voit kuunnella ko. kommentit useamman kerran. Olen hyötynyt ringistä todella paljon – yksin treenatessasi et näe omia virheitä, eikä kaverinkaan kanssa treenatessa saa niin hyviä ohjeita kuin ringin valmentajilta.” – Kirsti Kauppi

⭐️ “Parasta oli, että treenejä tuli tehtyä suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, kun oli deadline, jolloin videot piti palauttaa. Kurssiohjelma toimi hyvin treenirunkona. Opin aivan uusia tekniikoita opettaa liikkeitä ja kuinka tehdään tehtävien erottelutreeniä. Palautteeseen ja muiden videoihin pystyi palaamaan jälkikäteen uudelleen.” – Katja KuosmanenKoirakkopaikkaan kuuluu 5 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Käydään läpi kaikki EVL-luokan liikkeet ja tarvittavat taidot sekä muiden luokkien taitoja (ALO-VOI) kurssilaisten tason mukaan
 • Rinkiläiset jaetaan 3 eri ryhmään, jossa jokaisella vastuuvalmentajalla on oma tasoryhmänsä
 • Lisäksi 5 kk jaksoon kuuluu myös muutama kokonaisuus-/edellisten aiheiden kertaustreenivideointi

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajien ja ryhmäläisten kesken
 • valmennussivustoa
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti tokoa harrastaville
 • ALO-EVL-tasoiselle koiralle: rinki jaetaan kolmeen eri tasoryhmään koirakkojen tason mukaan.
 • Saat ilmoittauduttuasi esitietolomakkeen, jossa kerrot toivomasi tasoryhmän ja halutessasi myös valmentajan. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentajat

Carita Kuparinen

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

 

Angelica Leiman

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

 

Mari Leiviskä

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.


Valmennusringin aikataulu

Jos et pääse osallistumaan suoriin lähetyksiin muiden aikataulujesi takia, niin sinulla on aina mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset ja palautekeskustelut myös tallenteina JÄLKIKÄTEEN.

Valmennuksen suorat palautekeskustelut pidetään ryhmittäin:

 • Carita Kuparinen: pe 6.3. klo 21, ke 25.3. klo 18, pe 17.4. klo 20, ke 6.5. klo 18, to 28.5. klo 18.30, ke 17.6. klo 20.30, ke 8.7. klo 20.30, ke 29.7. klo 20.30
 • Angelica Leiman: pe 6.3. klo 18.30, ke 25.3. klo 19.30, pe 17.4. klo 18.30, ke 6.5. klo 19.30, ke 27.5. klo 18.30, ke 17.6. klo 18, ke 8.7. klo 18, ke 29.7. klo 18
 • Mari Leiviskä: pe 6.3. klo 19.45, to 26.3. klo 18.30, to 16.4. klo 18.30, ke 6.5. klo 20.45, ke 27.5. klo 20, ke 17.6. klo 19.15, ke 8.7. klo 19.15, ke 29.7. klo 19.15

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (24.2.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Huom! Saat heti ilmoittauduttuasi esitietolomakkeen, jossa kerrot toivomasi tasoryhmän ja halutessasi myös valmentajan. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Mikäli et ole vielä jäsen, suosittelemme ensin jäsenyyden hankkimista ja sen jälkeen valmennusrinkiin ilmoittautumista (edullisin vaihtoehto). PRO-jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan).
 • Jäsenyyden tulee olla voimassa koko valmennusringin toiminnan ajan (5 kk).
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, niin että siihen samalla sisältyy jäsenyys, jäsenyys aktivoidaan siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 20.2.2020
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

1 arvio tuotteelle Tokon valkkurinki kevät 2020 – koirakkopaikka

 1. SporttiRakki Toimitus

  Aiemmat rinkiläiset suosittelevat:

  ⭐️”Suosittelen SporttiRakin tokon valmennusrinkiä ihan kaikille tokosta kiinnostuneille. Pienellä panostuksella ja vaivannäöllä sain enemmän kuin kuvittelin. Osaavat ja monipuoliset valmentajat, hyvät vinkkivideot ja Heidin huikea tekninen tuki auttoivat meitä etenemään paljon omatoimitreenaamisessa. Nyt on eväitä millä treenata ja päästä joskus sinne kisakentille! Ja vaikka edellinen rinki oli suunnattu EVL-tasolle, ja me emme ole edes vielä kisanneet, niin hyvin toimi valmentajien ohjaaminen tasosta riippumatta 👍🏻” – Mira Granlund

  ⭐️”Parasta valmennusringissä on se, että saat valmentajalta kommentit suorituksistasi ja voit kuunnella ko. kommentit useamman kerran. Olen hyötynyt ringistä todella paljon – yksin treenatessasi et näe omia virheitä, eikä kaverinkaan kanssa treenatessa saa niin hyviä ohjeita kuin ringin valmentajilta.” – Kirsti Kauppi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *