Home Nettivalmennukset Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

(1 tuotearvio)

74,90 

SporttiRakin tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kuuntelupaikka, valmentajana Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä. Kesto 5 kk, alk. 24.2.2020. Taso: ALO-EVL

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 + 2 kk, Jäsenyys 6 + 1 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): tokorinki-kevat-2020-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020 (kuuntelupaikka)

54,90 e (jäsenhinta)

Ei-jäsenille 74,90 e

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kesto 5 kk
Valmentajana: Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL
Ringin toiminta alkaa ma 24.2.2020 ja päättyy heinäkuun lopussa

Materiaalit katsottavissa kuuntelupaikalla aina vuoden loppuun eli 31.12.2020 asti! (Tai 31.8.2020 asti, jos paikka ostettu ennen 27.7.2020.)

Kuuntelupaikalta saat mahtavan määrän tietoa kerralla katsottavakseksi – vinkkejä, videoita ja keskusteluja! 

Kuuntelupaikan hinnalla opit paljon lisää! 

 • Näet 27 koirakon kehittymistä 5 kk aikana ja viet heidän saamillaan opeilla ja vinkeillä myös omaa koiraasi tokossa hurjasti eteenpäin!

 • Löydät varmasti vinkit juuri teidän oppimistasoon sopivana, sillä mukana ringissä on kaikentasoisia koirakkoja ALO-EVL-tasolta. Ja kun kehitytte, niin löydät aina uusia, ajankohtaisia vinkkejä! 

 • Kuulet valmentajien yksityiskohtaista palautetta eri haastekohtien selättämiseen ja eri asioiden kouluttamiseen jopa 35 tuntia – eli yli neljä kokonaista seminaaripäivää! 

 • Voit katsoa kaksi erillistä toko-luentoa (yht. 3 h): toisen tokon teoriasta ja toisen uusista sääntömuutoksista ja niiden mukaisista liikkeiden kouluttamisista

 • Näet yli 20 kpl valmentajien loistavia vinkkivideoita eri liikkeiden kouluttamiseen

Kuuntelupaikalla saat kaiken tämän:

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajien kattaviin ja yksityiskohtaisiin kommentteihin eri liikkeiden kouluttamiseen ja eri haastekohtien selättämiseen – palautteita kuunneltavissa yhteensä 5 kk aikana yli 30 tuntia – eli yli neljä kokonaista koulutuspäivää!
 • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon tokon teoriasta
 • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon uudistuvista toko-säännöistä ja niiden mukaisesta liikkeiden kouluttamisesta
 • Katseluoikeuden valmentajien vinkkivideoihin (yli 20 kpl) eri liikkeiden kouluttamiseen
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana – niin monta kertaa kuin haluat


Valmennusringissä hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita sekä uusia, tälle ringille tehtyjä vinkkivideoita.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.


Valmentajat

Carita Kuparinen

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

 

Angelica Leiman

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

 

Mari Leiviskä

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.

Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle heti suorien lähetyksen jälkeen.

Valmennuksen suorat lähetykset pidetään ryhmittäin joka kolmen viikon välein. Noin 1,5 h palautekeskusteluja kertyy kuunneltaviksi koko ajalla yhteensä 24 kpl (eli yli 30 h).

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, löydät kurssisivun suoraan päävalikosta “Valmennus” -> “Omat kurssini”.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

 

Kiinnostaako mielummin koirakkopaikka?

1 arvio tuotteelle Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

 1. Päivi

  Osallistuin edelliskerralla kurssin kuuntelupaikalle ja sain kyllä irti todella paljon. Valmentajilla oli hyviä kommentteja ja oli hienoa käydä läpi niitä yhdessä osallistuvien koirien videoiden kanssa. Opin sitä kautta kyllä paljon ja sain hyviä vinkkejä omiinkin treeneihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *