tiistai, 18 helmikuun, 2020
Etusivu Nettivalmennukset Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

(1 tuotearvio)

74,90 

SporttiRakin tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kuuntelupaikka, valmentajana Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä. Kesto 5 kk, alk. 24.2.2020. Taso: ALO-EVL

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): tokorinki-kevat-2020-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020 (kuuntelupaikka)

54,90 e (jäsenhinta)

Ei-jäsenille 74,90 e

Tokon valmennusrinki kevät-kesä 2020, kesto 5 kk
Valmentajana: Carita Kuparinen, Angelica Leiman & Mari Leiviskä
Taso: ALO-EVL
Ringin toiminta alkaa ma 24.2.2020 ja päättyy heinäkuun lopussa
Materiaalit katsottavissa kuuntelupaikalla 31.8.2020 asti

Kuuntelupaikan osallistujana saat:

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kommentteihin
 • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon tokon teoriasta (käsitellään myös uudistuvia sääntöjä)
 • Katseluoikeuden valmentajien tekemiin vinkkivideoihin eri liikkeiden kouluttamiseen
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana


Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Käydään läpi kaikki EVL-luokan liikkeet ja tarvittavat taidot sekä muiden luokkien asioita koirakkopaikkalaisten tason mukaan.
 • Rinkiläiset jaetaan 3 eri ryhmään, jossa jokaisella vastuuvalmentajalla on oma tasoryhmänsä.
 • Lisäksi 5 kk jaksoon kuuluu myös muutama kokonaisuus-/edellisten aiheiden kertaustreenivideointi

Valmennusringissä hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.


Valmentajat

Carita Kuparinen

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

 

Angelica Leiman

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

 

Mari Leiviskä

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.

Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle heti suorien lähetyksen jälkeen.

Valmennuksen suorat lähetykset pidetään ryhmittäin joka kolmen viikon välein. 1 h 15 min palautekeskusteluja kertyy kuunneltaviksi koko ajalla yhteensä 8 kpl (x 3 valmentajaa eli 30 h).

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (24.2.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

 

Kiinnostaako mielummin koirakkopaikka?

1 arvio tuotteelle Tokon valkkurinki kevät 2020 – kuuntelupaikka

 1. Päivi

  Osallistuin edelliskerralla kurssin kuuntelupaikalle ja sain kyllä irti todella paljon. Valmentajilla oli hyviä kommentteja ja oli hienoa käydä läpi niitä yhdessä osallistuvien koirien videoiden kanssa. Opin sitä kautta kyllä paljon ja sain hyviä vinkkejä omiinkin treeneihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *