tiistai, 29 marraskuun, 2022
Home Valmennukset Tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka

Tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka

85,00 

SporttiRakin tokon valmennusringin kuuntelupaikka 2022, valmentajina Carita Kuparinen & Angelica Leiman. Kesto 5,5 kk, alk. 8.3.2022. Taso: ALO-EVL

Heti varastosta

Want a discount? Become a member by purchasing BLACK FRIDAY! Jäsenyys 12 + 3 kk, BLACK FRIDAY! Jäsenyys 6 + 2 kk or BLACK FRIDAY! Jäsenyys 3 + 1 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): toko-valmennus-2022-kuuntelu Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki 2022 (kuuntelupaikka)

Tokon valmennusrinki 2022, kesto 5,5 kk
Valmentajina: Carita Kuparinen ja Angelica Leiman
Taso: ALO-EVL
Ringin toiminta alkaa 8.3. ja päättyy 31.8. – katseluoikeus kurssimateriaaleihin säilyy kuuntelupaikkalaisilla 2 kk päättymisen jälkeen eli 31.10.2022 asti – pidennetty katseluoikeus 31.12.2022 asti

 

Kuuntelupaikan osallistujana saat:

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajien kommentteihin
 • Katseluoikeuden tallenteena nettiluentoon (tokon teoria, uusien sääntöjen vaikutukset liikkeisiin)
 • Katseluoikeuden valmentajien tekemiin vinkkivideoihin
 • Katseluoikeuden tallenteina palautekeskustelutunneille sekä kyselytunnille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

 
Valmennusringissä käsiteltäviä aiheita

 • Käydään läpi eri luokkien (ALO-EVL) taitoja koirakkopaikkalaisten tason mukaan. Aihealueet ratkeavat lopullisesti koirakkopaikkalaisten antamien esitietojen mukaan, kun kurssipaikat ovat täyttyneet. 
 • Koirakkopaikkalaisille tehtäväpalautukset tapahtuvat 3-4 viikon välein. Jokaisen tehtäväpalautuksen jälkeen on valmentajien palautekeskustelu, jossa koirakkopaikkalaiset saavat valmentajien erittäin kattavan suullisen palautteen. Jokainen palautekeskustelukierros yksityiskohtaisine palautteineen kestää noin 3-5 tuntia.
 • Q&A-kyselytunti molempien valmentajien kesken
 • Valmentajien vinkkivideoita kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan
 • Lisäksi valmennusringin videomateriaaleissa hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita sekä SporttiRakin jäsenten videoarkistosta löytyviä vinkkivideoita
 • Kuuntelupaikalla pääset katsomaan kaikki nämä materiaalit: koirakkopaikkalaisten tehtäväsuoritukset ja -videoinnit, valmentajien antamat kattavat suulliset kommentit tehtäviin sekä vinkkivideot, luentomateriaalin ja Q&A-kyselytunnin.
 • Kuuntelupaikalla ET kuitenkaan pääse mukaan Facebookin puolella käytävään keskusteluun, valmentajien lisävinkkeihin ja omiin treenivideoihin.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Kuuntelupaikalle voit osallistua koska vaan, kun haluat hakea lisävinkkejä.

Valmentajat

Carita Kuparinen

“Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista, koska haluan vahvistaa yhdessä tekemistä sekä koiran omaa aktiivisuutta. Bordercollie Hurjan kanssa kuuluimme muutaman vuoden Suomen edustusjoukkueeseen ja meillä on tokon arvokisoista Pohjoismaiden mestaruus 2016, MM3 2016, PM3 2017, suomenmestaruus 2018 ja SM2 2017 ja rally-tokosta SM2-2021 sekä pohjoismaiden joukkuekulta. Perheessämme on nykyään aktiivisessa harrastusiässä (toko, pk-lajit, agility) bc Fix ja bc Kingi.”

 

Angelica Leiman

“Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Toko on itselleni se rakkain ykköslaji, mutta treenaamme monia muitakin lajeja. Tällä hetkellä ns. ykköskoiran paikkaa pitää maaliskuussa kaksi vuotta täyttävä working kelpie Spöke. Sen kanssa olisi tarkoitus startata kisaura jossain vaiheessa tänä vuonna. Laumaan kuuluvat myös kesällä 10 v. täyttävä australiankelpie Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA RTVA) sekä 5,5-vuotias tanskalais-ruotsalainen pihakoira Åke (RTK1). Kaikki kolme ovat äärimmäisen motivoituneita työskentelijöitä, ja niiden mielestä on huippuhauskaa päästä treeneihin. Se onkin kaiken tekemisen tavoite: yhteinen hauskanpito ja tiimityö.”

 

Valmennusringin aikataulu

Kuuntelupaikalla kaikki valmennuksen suorat videolähetykset voi katsoa jälkikäteen tallenteena. Materiaalit ilmestyvät kurssisivulle suorien lähetyksen jälkeen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat katseluoikeuden kurssisivulle. Pääset katsomaan kurssisisältöjä ja löydät valmennusringin kurssisivun SporttiRakin päävalikosta Videot & valmennus -> Omat kurssini. Kurssisivu ilmestyy sinne näkyviin, kun kurssi alkaa eli 8.3.2022

Lisätietoja & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tokon valmennusrinki 2022 – kuuntelupaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.