perjantai, 12 elokuun, 2022
Home Valmennukset Tokon valmennusrinki 5,5 kk – koirakkopaikka

Tokon valmennusrinki 5,5 kk – koirakkopaikka

349,00 

SporttiRakin tokon valmennusrinki 2022, valmentajat Carita Kuparinen & Angelica Leiman. Kesto 5,5 kk, alk. 8.3.2022. Taso: ALO-EVL

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk or Jäsenyys 6 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): toko-valmennus-2022-koirakko Osasto:

Kuvaus

Tokon valmennusrinki 2022 (koirakkopaikka)

299 e (54,40 e/kk)

Ei-jäsenille 349 e (63,45 e/kk)

Tokon valmennusrinki 2022, kesto 5,5 kk
Valmentajina: Carita Kuparinen ja Angelica Leiman
Taso: ALO-EVL
Ringin toiminta alkaa 8.3.2022 ja päättyy 31.8.2022

7 hyvää syytä tulla mukaan valmennusrinkiin

 1. Pääset huippuvalmennukseen riippumatta asuinpaikastasi. Valmentaudut ekologisesti, ilman pitkiä ajomatkoja.
 2. Valmentajina ringissä kaksi loistavaa valmentajaa tokon maajoukkueesta/ valmennusrenkaasta (jokainen on parhaillaan tai ollut mukana). Molempien vinkit ovat käytössäsi.
 3. Treenaat omien aikataulujesi ehdoilla! Voit osallistua joko suoriin lähetyksiin tai katsoa tallenteena.
 4. Valmennusringissä tähdätään taitojen kehittämiseen tavoitteellisesti kohti erinomaisia tuloksia EVL-luokassa.
 5. Saat oman vastuuvalmentajan jatkuvan seurannan ja avun 5,5 kk ajan. Voit harjoitella toko-taitoja oman tasosi mukaan.
 6. Pääset mukaan tavoitteelliseen harrastajaporukkaan, josta saat myös vertaistukea omaan treenaamiseesi. Näet myös muiden treenivideot ja hyödyt valmentajien kommenteista muille koirakoille.
 7. Saat käyttöösi valmentajien erinomaiset vinkit, mm. vinkkivideoiden ja aloitusluennon muodossa sekä myös heidän omien treenivideoidensa muodossa.

Aiemmat rinkiläiset suosittelevat!

⭐️ “Suosittelen SporttiRakin tokon valmennusrinkiä ihan kaikille tokosta kiinnostuneille. Pienellä panostuksella ja vaivannäöllä sain enemmän kuin kuvittelin. Osaavat ja monipuoliset valmentajat, hyvät vinkkivideot ja Heidin huikea tekninen tuki auttoivat meitä etenemään paljon omatoimitreenaamisessa. Nyt on eväitä millä treenata ja päästä joskus sinne kisakentille! Ja vaikka edellinen rinki oli suunnattu EVL-tasolle, ja me emme ole edes vielä kisanneet, niin hyvin toimi valmentajien ohjaaminen tasosta riippumatta 👍🏻” – Mira Granlund

⭐️ “Parasta valmennusringissä on se, että saat valmentajalta kommentit suorituksistasi ja voit kuunnella ko. kommentit useamman kerran. Olen hyötynyt ringistä todella paljon – yksin treenatessasi et näe omia virheitä, eikä kaverinkaan kanssa treenatessa saa niin hyviä ohjeita kuin ringin valmentajilta.” – Kirsti Kauppi

⭐️ “Parasta oli, että treenejä tuli tehtyä suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, kun oli deadline, jolloin videot piti palauttaa. Kurssiohjelma toimi hyvin treenirunkona. Opin aivan uusia tekniikoita opettaa liikkeitä ja kuinka tehdään tehtävien erottelutreeniä. Palautteeseen ja muiden videoihin pystyi palaamaan jälkikäteen uudelleen.” – Katja Kuosmanen

 


 


Koirakkopaikkaan kuuluu 6 kk PRO-jäsenyys, mikäli paikka ostetaan täydellä hinnalla eikä valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla. 


Valmennusringin aiheet ja eteneminen

 • Käydään läpi ALO-EVL-taitoja koirakkopaikkalaisten tason mukaan. Lopullinen valmennusrunko muodostetaan kurssilaisten täyttämän esitietolomakkeen perusteella.
 • Rinkiläiset jaetaan kahteen eri ryhmään, jossa molemmilla vastuuvalmentajalla on oma ryhmänsä
 • Koirakkopaikkalaisille tehtäväpalautukset tapahtuvat 3-4 viikon välein. Jokaisen tehtäväpalautuksen jälkeen on valmentajien palautekeskustelu, jossa koirakkopaikkalaiset saavat valmentajien erittäin kattavan suullisen palautteen. Jokainen palautekeskustelukierros yksityiskohtaisine palautteineen kestää noin 3-5 tuntia.
 • Yksi yhteinen Q&A-kyselytunti suorana videolähetyksenä molempien valmentajien kesken
 • Valmentajien vinkkivideoita kurssilaisten tason ja toiveiden mukaan
 • Lisäksi valmennusringin videomateriaaleissa hyödynnetään aiemmille valmennuskursseille valmentajien tekemiä vinkkivideoita sekä SporttiRakin jäsenten videoarkistosta löytyviä vinkkivideoita
 • Suljetussa Facebook-ryhmässä rinkiläiset pääsevät keskustelemaan sekä toistensa että valmentajien kanssa sekä kysymään koko valmennusjakson ajan lisäneuvoja. Valmentajat julkaisevat pyynnöstä myös omia treenivinkkejään/-videoitaan koirakkopaikkalaisille FB-ryhmässä.

Tekninen toteutus

Valmennuksessa hyödynnetään:

 • videomuotoista nettiluentoa sekä vinkkivideoita
 • videokokouksia suoraan keskusteluun valmentajien ja ryhmäläisten kesken
 • valmennuksen kurssisivua
 • kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä
 • keskustelua Facebook-ryhmässä
 • Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Lisäksi käytössäsi on koko ajan kurssikoordinaattorin tekninen tuki. Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan valmennuksen ajan, jotta saat ringin toiminnasta kaiken hyödyn irti.

Kenelle valmennusrinki sopii?

 • Tavoitteellisesti tokoa harrastaville
 • Saat ilmoittauduttuasi esitietolomakkeen, jossa kerrot tämänhetkisen tasonne ja pääset vaikuttamaan valmentaja- ja ryhmävalintaan. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisimman hyvin.
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentajat

Carita Kuparinen

“Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista, koska haluan vahvistaa yhdessä tekemistä sekä koiran omaa aktiivisuutta. Bordercollie Hurjan kanssa kuuluimme muutaman vuoden Suomen edustusjoukkueeseen ja meillä on tokon arvokisoista Pohjoismaiden mestaruus 2016, MM3 2016, PM3 2017, suomenmestaruus 2018 ja SM2 2017 ja rally-tokosta SM2-2021 sekä pohjoismaiden joukkuekulta. Perheessämme on nykyään aktiivisessa harrastusiässä (toko, pk-lajit, agility) bc Fix ja bc Kingi.”

 

Angelica Leiman

“Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Toko on itselleni se rakkain ykköslaji, mutta treenaamme monia muitakin lajeja. Tällä hetkellä ns. ykköskoiran paikkaa pitää maaliskuussa kaksi vuotta täyttävä working kelpie Spöke. Sen kanssa olisi tarkoitus startata kisaura jossain vaiheessa tänä vuonna. Laumaan kuuluvat myös kesällä 10 v. täyttävä australiankelpie Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA RTVA) sekä 5,5-vuotias tanskalais-ruotsalainen pihakoira Åke (RTK1). Kaikki kolme ovat äärimmäisen motivoituneita työskentelijöitä, ja niiden mielestä on huippuhauskaa päästä treeneihin. Se onkin kaiken tekemisen tavoite: yhteinen hauskanpito ja tiimityö.”

 

Valmennusringin aikataulu

Tässä valmennusringissä on yksi yhteinen suora Q&A-lähetys molempien valmentajien kesken ja se pidetään ma 20.6. klo 18.30.

Muuten valmentajien suorien palautekeskusteluiden ajankohdat vaihtelevat valmentajakohtaisesti. Ne pidetään arki-iltoina (ma-to) viikoilla 12, 15, 18, 21, 24, 28, 31 ja 34. Koirakot jaetaan kahteen ryhmään ja saat ilmoittautumisen jälkeen esitietolomakkeen täytettäväksi, jossa sinulla on mahdollisuus esittää toiveesi valmentajasta sekä samalla myös omien palautekeskusteluidesi ajankohdasta.

Voit kuitenkin katsoa jokaisen palautekeskustelun myös JÄLKIKÄTEEN tallenteena, eli kurssille osallistuminen ei edellytä jokaiseen palautekeskusteluun suorana osallistumista. 

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (8.3.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen ringin käynnistymistä saat sähköpostitse infopaketin, jossa kerrotaan, miten pääset ringin kurssisivulle ja ringin tarkempi ohjeistus.

Jäsenyys

 • Koirakkopaikalla valmennusrinkiin osallistuminen edellyttää PRO-jäsenyyttä, jotta pääset kurssisivulle ja palauttamaan videotehtäviä treenikalenterin kautta.
 • Voit siis ostaa kurssin joko täydellä ei-jäsenen hinnalla, jolloin PRO-jäsenyys sisältyy kurssin ajaksi kurssimaksuun tai voit ostaa kurssin valmiiksi alennetulla jäsenhinnalla, jolloin kurssilainen itse huolehtii, että hänen jäsenyytensä on voimassa koko kurssin ajan.
 • Huom! Mikäli ostat valmennusrinkipaikan täydellä hinnalla, valmennuspaikkaan sisältyvä jäsenyys aktivoidaan vasta siinä vaiheessa, kun ringin toiminta alkaa, eli noin 8.3.2022
 • Koirakkopaikkalaisilla on pääsy valmennusmateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä ringin päättymisen jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja, ehdot & maksuvaihtoehdot

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Koska verkkovalmennuksia on paikkoja rajoitetusti, suoritetaan ilmoittautuminen ja maksu valmennuksissa aina etukäteen. Maksuaikaa saat pidennettyä Klarnan joustavilla maksutavoilla, kuten laskulla tai joustavalla erämaksulla.

! Huomaathan, että nettivalmennuksessa jokainen kurssilainen on itse vastuussa treenipaikkojen saatavuudesta, myös koronapandemian aikana.

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

 


Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tokon valmennusrinki 5,5 kk – koirakkopaikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.