Etusivu Koiralle Vilu-lämpöalusta

Vilu-lämpöalusta

Arvio 5.00 5:stä perustuen 6 asiakkaan arvotukseen.
(6 tuotearviota)

54,90 84,90 

Jopa 6 h lämmittävä alusta koiralle, koot S-L

Poista
tuotetunnus (SKU) vilu-lampoalusta Osasto:

Kuvaus

 Nyt myydään jo jouluerää! 

Uutuustuote koiran hyvinvoinnin tueksi ja koiraharrastajan iloksi! Lämpöalusta auttaa koiraharrastajaa pitämään koiransa lämpimänä niin autossa kuin treenihallissakin pitkinä odotusaikoina.

Tai vaihtoehtoisesti itselle istuma-aluseksi vaikka metsästykseen, kalastukseen, harrastuksiin tms. Helppo ja kevyt kuljettaa mukana minne vaan. 

Vilu-lämpöalusta sisältää lämpövastuksen ja se toimii USB-liitännällä power bank -virtalähteen avulla. Katkaisijalla säädettävä eri lämpötiloja ylläpitävä makuualusta lämmittää yhtäjaksoisesti jopa 6 h ajan pintalämmön ollessa miellyttävästi 10-35 astetta. Alustassa on kolme eri lämmitystehoa sekä M/L-kokoisissa erillinen ajastintoiminto, jolla lämmitys on käynnissä  kerrallaan puolen tunnin ajan, minkä jälkeen se sammuu. Vilu-lämpöalusta on ekologisempi tapa pitää koirasi lämpimänä autossa talvipakkasillakin, sillä voit säästää webaston käyttöä ja käyttää sen sijaan sähköllä toimivaa alustaa.

Lämmitysvastuksen voi irrottaa alustasta ja alustan päällinen on pesunkestävä.

Koko & väri

Koko S 55 x 45 cm (mini- ja medikokoiset koirat, esim. terrierit)
Koko M 70 x 50 cm (maksikokoiset koirat, esim. bordercollie, australianpaimenkoira)
Koko L 90 x 65 cm (isot maksikokoiset koirat, esim. saksanpaimenkoira, bokseri)

Huom! Kaikkien alustojen kankaan väri on tummanharmaa. Tuotteen kangas on päivitetty alkuperäisestä valkoisesta entistäkin laadukkaammaksi. Keinonahkainen alapinta, joka liukuu mahdollisimman vähän esim. häkin pohjalla.

Lämmitysaika

6 h lämmitysaika saavutetaan käytettäessä 10 000 mAh:n power bankia, mutta voit käyttää tuotteen kanssa haluamaasi USB-liitäntäistä virtalähdettä. Mahdollisuus ostaa alustan mukana erikseen edullisesti 10 000 mAh:n power bank.

Kovalla pakkaskelillä voit pidentää power bankin tehon pysymistä laittamalla power bankin lämpöalustan kangaspussin sisälle, jolloin alustan sisällä lämpiävä ilma pitää virtalähteen lämpimänä.

Tuotteen voi liittää myös muuhun virtalähteeseen, esim. autossa tupakansytyttimeen laitettavan USB-miniadapterin avulla suoraan autoon kiinni, jolloin alusta lämmittää koko ajan, kun se on liitettynä.

Hinta

S-koko 55 x 45 cm
Pelkkä alusta (sis. lämmitysvastus ja katkaisija) 54,90 e
Alusta sekä 10 000 mAh:n power bank -virtalähde 74,90 e

M-koko 70 x 50 cm
Pelkkä alusta (sis. lämmitysvastus ja katkaisija) 59,90 e
Alusta sekä 10 000 mAh:n power bank -virtalähde 79,90 e

L-koko 90 x 65 cm
Pelkkä alusta (sis. lämmitysvastus ja katkaisija) 64,90 e
Alusta sekä 10 000 mAh:n power bank -virtalähde 84,90 e

Toimitusaika

S-kokoisia alustoja saatavana heti.

Vilun seuraava M-/L-kokoisten myyntierä starttaa joulukuun puolivälissä.

Huom! Mikäli olet tilaamassa 3 kpl tai enemmän Vilu-alustoja kerralla, ota yhteyttä, niin saat erillisen toimitusmaksutarjouksen.

Testivideo

Lisätiedot

Koko

Koko S, Koko M, Koko L

Virtalähde

10 000 mAh:n power bank, Ei virtalähdettä

6 arviota tuotteelle Vilu-lämpöalusta

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jarmo

  Loistava lämpömatto! Koirani pysyvät mukavasti lämpiminä autossa niin kauppareissuilla, treeneissä kuin työkeikoillakin. Suosittelen.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Päivi

  Tämä alusta on ollut nyt käytössä meillä koirilla pari viikkoa ja on kyllä ollut loistava hankinta näin kylmille syys- ja talvikeleille! Pitää koirat lämpimänä niin hallilla omaa treenivuoroa odotellessa kuin autossakin. Koirat tykkäävät tosi paljon! Todellakin loistava tuote.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanna

  Ihana palkinto saapui koiriemme iloksi. Kiinanharjakoiralla ollut nyt eniiten käytössä sisällä. Colliet tykkää myös. On ollut sekä lämmityksellä että ilman lämmitystä käytössä.
  Varmasti mukava myös talvinäyttelyissä mukana jos on kylmä hallinpohja. Uskoisin että on mainio myös agilitykoirille ja muille urheilulajeille joissa koirat joutuvat odottamaan kylmässä/viileässä.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Helena

  Ihan mahtava tuote! Nopea toimitus ja kylmänarat koirani tykkäävät makoilla sen päällä sekä lämmityksellä että ilman. Suosittelen!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Koiralle hankin tämän M-kokoisena ja nopeasti oppi missä on hyvä olla! Virta-akku kesti kyllä hyvin myös koko päivän kun matto oli per…een lämmittimenä hirvipassissa. Pitää kai hankkia koiralle oma koska passiin en enää ilman mattoa mene!!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jenna

  Aivan superhyvä tuote! Lyhytkarvainen koirani palelee helposti näin viileillä keleillä, etenkin jos joutuu pitkään autossa odottelemaan. Nyt Vilu-alusta lämmittää alhaalta ja takki ylhäältä – ja koira pysyy lämpöisenä. 🙂 Voin kyllä suositella!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *