lauantai, helmikuu 23, 2019
Etusivu Koiralle Vilu-lämpöalusta

Vilu-lämpöalusta

Arvio 5.00 5:stä perustuen 13 asiakkaan arvotukseen.
(13 tuotearviota)

64,90 87,90 

Sähköllä lämmittävä alusta koiralle, koot S-L

Poista
tuotetunnus (SKU) vilu-lampoalusta Osasto:

Kuvaus

Tehokas 12 000 mAh power bank, lämmittää jopa 7 h!

Nyt nopea, ILMAINEN toimitus!


Uutuustuote koiran hyvinvoinnin tueksi ja koiraharrastajan iloksi, jonka SporttiRakki toi markkinoille talvelle 2018-2019! Lämpöalusta auttaa koiraharrastajaa pitämään koiransa lämpimänä niin autossa kuin treenihallissakin pitkinä odotusaikoina.

Tai vaihtoehtoisesti itselle istuma-aluseksi vaikka metsästykseen, kalastukseen, harrastuksiin, jääkiekkokatsomoon tms. Helppo ja kevyt kuljettaa mukana minne vaan. 

Vilu-lämpöalusta sisältää lämpövastuksen ja se toimii USB-liitännällä power bank -virtalähteen avulla. Katkaisijalla säädettävä eri lämpötiloja ylläpitävä makuualusta lämmittää yhtäjaksoisesti tuntikausia pintalämmön ollessa miellyttävästi 10-35 astetta. Alustassa on kolme eri lämmitystehoa. Vilu-lämpöalusta on ekologisempi tapa pitää koirasi lämpimänä autossa talvipakkasillakin, sillä voit säästää webaston käyttöä ja käyttää sen sijaan sähköllä toimivaa alustaa.

Lämmitysvastuksen voi irrottaa alustasta ja alustan päällinen on pesunkestävä. Keinonahkainen alapinta, joka liukuu mahdollisimman vähän esim. häkin pohjalla.

Koko & hinta

Nyt ilmainen toimitus käyttämällä alennuskoodia ”MAKSUTON”!

Koko S 55 x 45 cm (mini- ja medikokoiset koirat, esim. terrierit)
S-alusta + 12 000 mAh:n power bank -virtalähde 76,90 e
S-alusta ilman virtalähdettä 64,90 e
Koko M 70 x 50 cm (maksikokoiset koirat, esim. bordercollie, australianpaimenkoira)
M-alusta + 12 000 mAh:n power bank -virtalähde 81,90 e
M-alusta ilman virtalähdettä 69,90 e
Koko L 90 x 65 cm (isot maksikokoiset koirat, esim. saksanpaimenkoira, bokseri)
L-alusta + 12 000 mAh:n power bank -virtalähde 87,90 e
L-alusta ilman virtalähdettä 74,90 e

Lämmitysaika ja -teho

Yli 7 h lämmitysaika saavutetaan käytettäessä 12 000 mAh:n power bankia, mutta voit käyttää tuotteen kanssa haluamaasi USB-liitäntäistä virtalähdettä (aiemmat erät Vilua myyty 10 000 mAh:n virtalähtellä, joka lämmittää 6 h). Mitä suurempi kapasiteetti virtalähteellä on, sitä pidempi on lämmitysaika. Voit käyttää alustan kanssa useimpia markkinoilla olevia 2.1A-ulostulon tarjoavia power bank -virtalähteitä. Mahdollisuus ostaa alustan mukana erikseen erittäin edullisesti 12 000 mAh:n power bank. Huomaathan, että yhdessä power bankissa voi olla vain yksi alusta kerrallaan lämpeämässä, jotta saavutettava lämmitysaika pätee.

Kylmällä kelillä voit pidentää power bankin tehon pysymistä laittamalla power bankin lämpöalustan kangaspussin sisälle, jolloin alustan sisällä lämpiävä ilma pitää virtalähteen lämpimänä. Alustan katkaisija, johto ja virtalähde tulisi suojata hyvin pakkaselta erityisesti, mikäli alustaa käytetään ulkona, sillä ne eivät suojaamattomana kestä kovaa pakkasta.

Tuotteen voi liittää myös muuhun virtalähteeseen, esim. autossa tupakansytyttimeen laitettavan USB-miniadapterin avulla suoraan autoon kiinni, jolloin alusta lämmittää koko ajan, kun se on liitettynä. Virtalähteen tulee tarjota vähintään sama virta kuin power bank.

Riippuen valitusta lämmitysasetuksesta (teho 1-3), alustan pintalämpö pysyy miellyttävästi 10-35 asteessa. Alustan lämmön siis tuntee, mutta se ei ole liian kuuma. Etenkin pitkiä aikoja alustan päällä oleskellessa tämä tuntuu yhteis- ja heijastevaikutuksena, ja se on nimenomaan Vilun käyttötarkoitus – pitää pitkiä aikoja oleskellessa lämpöä jatkuvasti yllä.

Virtalähde

Tässä virtalähteessä on digitaalinen numeronäyttö, josta näkee kätevästi virtalähteen lataustilanteen (0-100 %, 25 %:in välein).

Denver PBA-12 000 -power bankissa on kompatissa paketissa paljon tehoa ja siksi se lämmittää myös Vilu-alustaa pitkään. Se myös lämmittää alustan nopeasti lämpimäksi, koska tarjoaa 2.4A:n ulostulon.

Ominaisuudet: 

 • Litiumioniakku 12 000 mAh
 • Latausaika verkkolaitteella noin 6,5 h. Verkkolaite ei sisälly hintaan, mutta micro USB-johto, jolla akku voidaan kytkeä verkkolaitteeseen latautumaan, sisältyy pakettiin.
 • Antojännite ja -virta: 2 x 5 V, max. 2,4 A
 • Mitat 140 x 75 x 22 mm
 • Paino 320 g

Kylmällä kelillä power bank voidaan laittaa Vilu-alustan kangaspussin sisään, jolloin käyttöympäristön lämpötila pysyy lämpimämpänä vapautuvan lämmön ansiosta.

Toimitusaika ja -kulut

Nyt ILMAINEN TOIMITUS Matkahuollon noutopisteeseen (etusi 4,90 e). Supernopea toimitus – tilaukset lähetetään jo tilauspäivänä – ja perillä tuote on Matkahuollon toimituksesta riippuen yleensä vuorokauden sisällä. Saadaksesi ilmaisen toimituksen, käytä ostoskorissa tai kassalla alennuskoodia MAKSUTON.

Testivideo

Lisätiedot

Koko

Koko S, Koko M, Koko L

Virtalähde

12 000 mAh:n power bank, Ei virtalähdettä

13 arviota tuotteelle Vilu-lämpöalusta

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jarmo

  Loistava lämpömatto! Koirani pysyvät mukavasti lämpiminä autossa niin kauppareissuilla, treeneissä kuin työkeikoillakin. Suosittelen.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Päivi

  Tämä alusta on ollut nyt käytössä meillä koirilla pari viikkoa ja on kyllä ollut loistava hankinta näin kylmille syys- ja talvikeleille! Pitää koirat lämpimänä niin hallilla omaa treenivuoroa odotellessa kuin autossakin. Koirat tykkäävät tosi paljon! Todellakin loistava tuote.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sanna

  Ihana palkinto saapui koiriemme iloksi. Kiinanharjakoiralla ollut nyt eniiten käytössä sisällä. Colliet tykkää myös. On ollut sekä lämmityksellä että ilman lämmitystä käytössä.
  Varmasti mukava myös talvinäyttelyissä mukana jos on kylmä hallinpohja. Uskoisin että on mainio myös agilitykoirille ja muille urheilulajeille joissa koirat joutuvat odottamaan kylmässä/viileässä.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Helena

  Ihan mahtava tuote! Nopea toimitus ja kylmänarat koirani tykkäävät makoilla sen päällä sekä lämmityksellä että ilman. Suosittelen!

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Koiralle hankin tämän M-kokoisena ja nopeasti oppi missä on hyvä olla! Virta-akku kesti kyllä hyvin myös koko päivän kun matto oli per…een lämmittimenä hirvipassissa. Pitää kai hankkia koiralle oma koska passiin en enää ilman mattoa mene!!

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jenna

  Aivan superhyvä tuote! Lyhytkarvainen koirani palelee helposti näin viileillä keleillä, etenkin jos joutuu pitkään autossa odottelemaan. Nyt Vilu-alusta lämmittää alhaalta ja takki ylhäältä – ja koira pysyy lämpöisenä. 🙂 Voin kyllä suositella!

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Miina

  Sain alustan koiralleni sopivasti joululahjaksi ja se on kyllä tykännyt! Tykkää makoilla sen päällä sekä lämmitys päällä että ilman lämmitystä. Alusta pitää mukavasti kylmää hallin pohjaa vasten koko ajan lämpöä päällä, niin ettei kylmä pääse iskemään. Tuntuu olevan mieluisa lahja!

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Minna

  Vilu on ollut kovassa käytössä koko talven ajan. Erittäin hyvä tuote koiralle, mutta myös SporttiRakin asiakaspalveluun olin todella tyytyväinen! Sain nimittäin ensin viallisen power bankin tilauksen mukana, mutta huomauttaessani asiasta sain asiakaspalvelusta vastauksen noin vartissa ja uuden power bankin vielä saman päivän aikana! 10+ arvoista asiakaspalvelua, kiitos paljon!

 9. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Sirpa

  Kuulin hallilla tästä alustasta ja tilasin pienimmän koon Sporttirakista. Alusta ja power bank tuli nopsaan mutta kytkimessä oli aluksi jokin vika. Lähettivät nopeasti tilalle toisen kytkimen ja nyt pelittää hienosti. Kätevä keksintö, jota on helppo suositella, kun näköjään asiakaspalvelukin on näin toimivaa!

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tiina

  Tilasin tammikuussa uudella 12 000 virtalähteellä Vilun M-koon. Koirani on makoillut sen päällä oikein mielellään ja pysynyt myös pakkaskeleillä kivasti lämpöisenä. Kylki oli aivan lämmin, kun näillä -5 pakkasilla autosta sen viimeksi otin. Ei meinannut edes haluta tulla autosta ulos! 😀 Vaikka normaalisti hyppää sieltä heti pihalle. Kiitos SporttiRakille Vilusta sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta ja älyttömän nopeasta tuotteen toimituksesta!

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Tommi

  Tämä on kyllä hyvä kampe auton perässä. Power bankissa riittää hyvin virtaa seittemäksikin tunniksi ja usb-tupakansytyttäjästäkin voi ottaa suoraan virtaa, niin koirilla on aina lämmitys päällä kun autossa virrat päällä!

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Piia

  Vilusta tuli vakiovaruste kevythäkkiin näyttelyissä. Koirat viihtyy paljon paremmin ja on rauhallisempiakin lämpimällä matolla. Johdon otin pihalle häkistä niin ei tule koirille houkutuksia 🙂

 13. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Heli

  Jos koirilta kysytään, niin ovat kyllä todella tyytyväisiä! 🙂 Makoilevat alustan päällä jopa ilman lämmitystä mielellään, etenkin seniorimme. On kiva jättää kauppareissuilla koirat autoon vaikka vähän viileämmilläkin keleillä kun pysyvät paljon lämpimämpinä kuin ennen Vilua. Suositteluni tälle tuotteelle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *