Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 14.8. – Ilon ja rentouden löytäminen koiraurheilussa – Heidi Hendrell

14 elokuun

Ilon ja rentouden löytäminen koiraurheilussa, nettiluento, SporttiRakki

Keskiviikko 14.8.2024  – Ilon ja rentouden löytäminen koiraurheilussa

Kun tavoitteena on rento ja itsevarma ohjaaja, on hyvin todennäköistä myös saada rento ja itsevarma koira sekä treeni- että kisakentille, sillä ohjaaja on avannut koiralle oven yhteiseen rentoon kuplaan.

Luennon teemat

  • Kaikki lähtee ihmisestä itsestään ja itsetunnosta
  • Millainen on ohjaaja, jolla on hyvä itsetunto?
  • Koiran itsetunto ja vahvuus
  • Tiimiksi hioutuminen
  • Ole ohjaaja isolla O:lla
  • Oikean treeniseuran valitseminen
  • Kisaamisen aloittaminen
 

Luennoitsijan esittely

Luennoijana toimii SporttiRakin yrittäjä Heidi Hendrell.
“Ensimmäistä kertaa SporttiRakin historiassa toimin itse luennoijan roolissa. Mielenkiintoinen hyppäys tuntemattomaan! Halusin lähteä miettimään tätä tärkeää luentoaihetta nimenomaan omien kokemusteni pohjalta, eli luento on rakennettu kokemusasiantuntijana, ei asiantuntijana. Viime vuosina rentouden löytäminen on itselläni korostunut erityisesti paimennuksen vietyä oman harrastamiseni uudelle tasolle. Siinä lajissa kolmen eri eläinlajin kesken korostuu erityisesti ohjaajan ohjaus sekä luottavaisen, itsevarman mutta rennon ilmapiirin luominen.

Omaa harrastustaustaa on takana pian 25 vuotta ja olen treenannut ja kisannut koirillani paimennuksen lisäksi tokossa, pk-haussa, noutajapuolella, hieman rally-tokossa sekä olen kouluttautunut koirieni kanssa aikoinaan myös homekoiraohjaajaksi ja tehnyt hetken aikaa sitä myös yrittäjänä. Nyttemmin sydän lyö erityisesti paimennukselle, jossa aktiivisena treenikaverinani minua sekä kotipellon lampaille, Suomessa eri puolille ja myös ulkomaille asti vie nyt 1,5-vuotias bordercollie Jippo. Aiemmin harrastin australianpaimenkoirani Jekun kanssa myös paimennusta ja muita lajeja ja kotona on näiden lisäksi metsästyskäytössä käyttölinjainen labradori Vainu.

SporttiRakin päätoimisena yrittäjänä olen toiminut nyt 7 vuoden ajan ja olen päässyt sitä kautta myös näkemään ja kuulemaan paljon eri lajien harrastajia ja asiantuntijoita. Rentouden löytäminen on kuitenkin aihe, joka mielestäni ansaitsee saada vielä paljon nykyistä enemmän tilaa erilaisille pohdinnoille, ja siksi rakensin tämän luennon.”
 

Näin pääset luennolle

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

Liity jäseneksi

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14 elokuun

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website