Etusivu Säännöt

Säännöt

SporttiRakki kannustaa koiraurheiluun positiivisessa hengessä. Positiivisuus sitoo sekä toimitusta, muita sisällöntuottajia että yhteisön jäseniä. Palvelun ylläpidolla on oikeus poistaa kommentointi- ja käyttöoikeus niiltä, jotka näitä sääntöjä rikkovat.

Noudatathan näitä sääntöjä

 1. Omalla nimellä esiintyminen
  Kun rekisteröidyn palveluun, teen sen omalla nimelläni. Ja seison sanojeni takana omalla nimelläni.
 2. Tekijänoikeuksien kunnioitus
  En lataa palveluun kuvia, videoita tai tekstiä, mikä ei ole omaa tuotantoani tai mihin minulla ei ole muuten käyttöoikeutta/lupaa käyttää.
 3. Sivuston arvojen vaaliminen

  • Tekemisen ilo. Aina ei ole hyvä päivä mutta palvelun käyttäjänä pyrin keskittymään koiraharrastamisen positiivisiin puoliin. En pura muihin omaa huonoa hetkeäni vaan pyrin keskustelemaan rakentavasti aiheesta kuin aiheesta.
  • Yhdessä kehittyminen ja oppiminen. Pyrin aidosti kuuntelemaan ja ymmärtämään, mitä muut ovat asioista mieltä, jotta voisimme kaikki kehittyä ja oppia. Keskustelen, kuuntelen ja kerron omia ajatuksiani, en vain väitä vastaan.
  • Positiivinen yhdessä toimiminen. Kunnioitan erilaisuutta ja arvostan myös niitä, jotka eivät ole kanssani samaa mieltä asioista.
  • Eläinten arvostaminen. Arvostan kaikkia eläimiä: omiani, muiden ja luonnossa eläviä. Koiran koulutuksessa olen reilu, kohtelen koiria hyvin ja pidän niistä huolta.

SporttiRakin tavoitteet & arvot

Yhteisö toimii, kun jokainen jäsen sitoutuu samoihin sääntöihin.