Alkavat valmennuskurssit

Ilman pitkiä ajomatkoja

Huippuvalmentajien oppiin mistä vain

SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua. Valmennuksissa pääset huippuvalmentajien oppiin asuinpaikastasi riippumatta ilman pitkiä ajomatkoja. Kurssilla pääset katsomaan muun muassa valmentajan kurssilaisille räätälöimiä vinkkivideoita sekä teorialuentoja, joita et muuten SporttiRakista näe.

Silloin, kun sinulle sopii

Omien aikataulujesi ehdoilla

Kurssilaisille on varattu tehtävien suorittamiseen hyvin aikaa, jotta jokainen ehtii varmasti ne suorittaa oman aikataulunsa mukaisesti. Kurssin kaikki livelähetykset myös taltioidaan, joten mikäli et pääse osallistumaan verkkokokoukseen tai luennolle, näet ne kurssisivulta myös jälkikäteen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen.

Omien haasteidesi ratkomiseen

Yksilöllinen treenisuunnitelma

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan tekemän henkilökohtaisen treenisuunnitelman, jonka avulla tiedät, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Oma valmentajasi kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana.

Aina apua saatavilla!

Valmentajan jatkuva seuranta ja apu

Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Voit kysyä valmentajalta missä vaiheessa vain kurssia lisäkysymyksiä. Kurssilla järjestetään myös useita videokokouksia, jossa pääset kätevästi suoran keskusteluyhteyden kautta juttelemaan lisää valmentajan ja muiden kurssilaisten kanssa. Kurssin lopussa saat vielä valmentajalta erikseen jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen.

Upeat jäsenedut käytössäsi

Samalla SporttiRakin jäseneksi

Valmennuspakettiin kuuluu automaattisesti 3 kk jäsenyys SporttiRakkiin, jolla saat käyttöösi kaikki jäsenedut. Valmennuskurssin tehtävämerkinnät saat suoraan jäsenyyteesi liittyvään treenikalenteriin. Saat lisäksi mm. nettiluennot kuukausittain 0 e hintaan, alennukset verkkokauppoihin sekä alennukset muihin verkkovalmennuksiin. Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Helppo muistaa

Tehtävät suoraan treenikalenterissasi!

Uusitulla kurssialueella saat nettikurssin tehtävämerkinnät suoraan omaan treenikalenteriisi – kätevää! Näin kurssin tehtävät on helppo muistaa ja näet ne heti kirjautuessasi jäsensivullesi. Saat valmentajan kommentit videoihisi suoraan omaan treenikalenteriisi, jonne ne myös tallentuvat näppärästi. Kurssisivulta pääset katsomaan kootusti kaikkien kurssilaisten treenimerkintöjä.

Tyytyväiset asiakkaat

Hyödylliseksi koettu

SporttiRakin kurssilaiset ovat kokeneet kurssit hyödyllisenä.

”Kannatti osallistua, hyvä kurssi ja hyvät ohjeet. Kiitos ja kumarrus.”
”Kurssi oli tosi hyvä, hyviä vinkkejä tuli.”
”Jo pelkästään luento oli loistava. Olisinpa kuullut sen jo aiemmin, niin olisi jäänyt monta virhettä tekemättä.”
”Hyviä treenivinkkejä ja treenivideoita.”

Kurssilaisten vertaistuki

Opit muilta kurssilaisilta

Kurssilla opit paljon myös muilta kurssilaisilta. Kurssisivulta pääset katsomaan suoraan myös muiden tekemiä treenimerkintöjä ja valmentajan kommentteja heille, joita voit itsekin kommentoida. Käytössänne on koko kurssin ajan, ja myös sen jälkeen, kurssilaisille tarkoitettu oma suljettu keskustelufoorumi.

Ei vaadi erikoisosaamista

Teknisesti helppo

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä treenikalenterissa sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet sekä kirjallisesti että videomuodossa eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Näin pääset kurssille

  1. Osta haluamasi nettivalmennus SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun, joilla pääset kurssisivulle. Mikäli olet jo jäsen, kirjaudu ensin sisään ja osta haluamasi kurssi vasta sitten, saat samalla jäsenalennuksen.
  2. Kun nettikurssi on myyty täyteen, saat sähköpostitse tiedon kurssisivulle pääsystä – viimeistään kuitenkin ennen kurssin alkua. Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.
  3. Osassa kursseista on tarjolla koirakkopaikkojen lisäksi myös erikseen kuuntelupaikkoja, joilla pääset katsomaan kaikki kurssin livelähetykset ja vinkkivideot jälkikäteen sekä katsomaan valmentajien kommentteja kurssilaisten videoihin. Osta kuuntelupaikka erikseen verkkokaupasta.

Alkavat valmennuskurssit