keskiviikko, 29 tammikuun, 2020

SporttiRakin nettikursseilla yksilöllistä valmennusta pienryhmässä

  • Järjestämme nettivalmennuksia kurssimuotoisesti eri lajeihin.
  • Nettikurssiemme valmentajina toimivat Suomen huiput omista lajeistaan.
  • Yksi kurssi kestää aiheesta riippuen 6-12 vk ja kurssille on mahdollista ostaa joko koirakko- tai kuuntelupaikka.
  • Nyt UUTUUTENA mukana myös säännöllisiä valmennusrinkejä, joiden toiminta kestää 4-5 kk kerrallaan!
  • Kurssit käydään kurssisivun kautta SporttiRakin verkkosivustolla.
  • Kursseihin kuuluu aloitusluento, valmentajan vinkkivideoita, tehtävänantoja ja valmentajan henkilökohtaiset kommentit kurssilaisille, yhteisiä keskustelutuntilähetyksiä suorissa videolähetyksissä sekä yhteinen keskusteluryhmä.

Ajankohtaiset nettikurssit

Nettikurssin hyötyjä

Ilman pitkiä ajomatkoja

Huippuvalmentajien oppiin mistä vain

SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua. Valmennuksissa pääset huippuvalmentajien oppiin asuinpaikastasi riippumatta ilman pitkiä ajomatkoja. Kurssilla pääset katsomaan muun muassa valmentajan kurssilaisille räätälöimiä vinkkivideoita sekä teorialuentoja, joita et muuten SporttiRakista näe.

Käytä oma aikasi mielummin treenaamiseen kuin autolla ajamiseen!

Silloin, kun sinulle sopii

Omien aikataulujesi ehdoilla

Kurssilaisille on varattu tehtävien suorittamiseen hyvin aikaa, jotta jokainen ehtii varmasti ne suorittaa oman aikataulunsa mukaisesti. Kurssin kaikki livelähetykset myös taltioidaan, joten mikäli et pääse osallistumaan verkkokokoukseen tai luennolle, näet ne kurssisivulta myös jälkikäteen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen.

Omien haasteidesi ratkomiseen

Yksilölliset neuvot

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit ja neuvot, joiden avulla avulla tiedät, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Oma valmentajasi kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana.

Aina apua saatavilla!

Valmentajan jatkuva seuranta ja apu

Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Voit kysyä valmentajalta missä vaiheessa vain kurssia lisäkysymyksiä. Kurssilla järjestetään myös useita videokokouksia, jossa pääset kätevästi suoran keskusteluyhteyden kautta juttelemaan lisää valmentajan ja muiden kurssilaisten kanssa. Kurssin lopussa saat vielä valmentajalta erikseen jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen.

Upeat jäsenedut käytössäsi

Samalla SporttiRakin jäseneksi

Valmennuspakettiin kuuluu automaattisesti 3 kk jäsenyys SporttiRakkiin, jolla saat käyttöösi kaikki jäsenedut. Valmennuskurssin tehtävämerkinnät saat suoraan jäsenyyteesi liittyvään treenikalenteriin. Saat lisäksi mm. nettiluennot kuukausittain 0 e hintaan, alennukset verkkokauppoihin sekä alennukset muihin verkkovalmennuksiin. Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Helppo muistaa

Tehtävät suoraan treenikalenterissasi!

Uusitulla kurssialueella saat nettikurssin tehtävämerkinnät suoraan omaan treenikalenteriisi – kätevää! Näin kurssin tehtävät on helppo muistaa ja näet ne heti kirjautuessasi jäsensivullesi. Saat valmentajan kommentit videoihisi suoraan omaan treenikalenteriisi, jonne ne myös tallentuvat näppärästi. Kurssisivulta pääset katsomaan kootusti kaikkien kurssilaisten treenimerkintöjä.

Tyytyväiset asiakkaat

Hyödylliseksi koettu

SporttiRakin kurssilaiset ovat kokeneet kurssit hyödyllisenä.

”Kannatti osallistua, hyvä kurssi ja hyvät ohjeet. Kiitos ja kumarrus.”
”Kurssi oli tosi hyvä, hyviä vinkkejä tuli.”
”Jo pelkästään luento oli loistava. Olisinpa kuullut sen jo aiemmin, niin olisi jäänyt monta virhettä tekemättä.”
”Hyviä treenivinkkejä ja treenivideoita.”

Kurssilaisten vertaistuki

Opit muilta kurssilaisilta

Kurssilla opit paljon myös muilta kurssilaisilta. Kurssisivulta pääset katsomaan suoraan myös muiden tekemiä treenimerkintöjä ja valmentajan kommentteja heille, joita voit itsekin kommentoida. Käytössänne on koko kurssin ajan, ja myös sen jälkeen, kurssilaisille tarkoitettu oma suljettu keskustelufoorumi.

Ei vaadi erikoisosaamista

Teknisesti helppo

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä treenikalenterissa sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet sekä kirjallisesti että videomuodossa eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.


”Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa.”

”Jo pelkästään luento oli loistava. Olisinpa kuullut sen jo aiemmin.”

 

Tämän kaiken saat kurssilta

Mitä kurssilaisemme ovat tykänneet?

”Olen aktiivinen koiraharrastaja ja pitkäkarvaisten collieiden kasvattaja Keravalta. Suosittelen lämpimästi SporttiRakin jäsenyyttä kaikille koiraharrastajille, olipa oma harrastuslaji mikä tahansa. Omat koiraharrastuslajini ovat rally-toko, toko, nose work, metsäjälki ja agility. Olen osallistunut kolmeen SporttiRakin verkkovalmennukseen, joista yksi toko VOI & EVL on parhaillaan käynnissä. Aiemmin olen osallistunut Krista Karhun rally-tokon VOI & MES verkkovalmennukseen ja Marjo Koranderin psyykkisen valmennuksen verkkokurssille. Psyykkisen valmennuksen verkkokurssilta sain paljon työkaluja kisajännityksen käsittelyyn ja kisaamisen ilon löytämiseen. Rally-tokon ja nyt tokon verkkovalmennuksessa omien treenien videointi ja niistä saadut kommentit sekä valmentajien vinkkivideot ovat olleet todella opettavaisia.

Kuuntelen SporttiRakin verkkoluentoja pitkien työmatkojen aikana junassa tai rennosti illalla kotisohvalla omat koirat kainalossa rapsuteltavana. Aivan parasta, että huippuasiantuntijoiden laadukkaita luentoja voi kuunnella silloin kun se itselle parhaiten sopii ja siellä, missä se itselle sopii. Verkkoluennot ovat herättäneet ajattelemaan ja pohtimaan omaa koiraharrastamista monelta uudelta kantilta, opettaneet paljon uutta ja antaneet työkaluja motivaatioon ja jaksamiseen. Voisin jopa sanoa, että olen koukussa verkkoluentoihin!”

Heidi ja pitkäkarvaiset colliet RTK4 BH Ruffenuff Peppermint Twist, RTK1 Arttulan Öili Tuliruusu, RTK1 Goldentroll’s Song Of Ice And Fire ja Riemumielen Hunajatassu

”Olen osallistunut kahdelle SporttiRakin nettivalmennukselle ja katsonut alustalta useampia erinomaisia luentoja. Olen kokenut saavani rahalleni erinomaista vastinetta. Koskaan ei ole ollut näin helppoa päästä useamman huippukouluttajan oppiin kotisohvalta käsin. Kun luennot pääsee katsomaan vielä näppärästi myös jälkikäteen, pääsee tarkistamaan ja varmistamaan kuulemiaan asioita ja esimerkiksi sairaslomapäiville ja sateisille illoille on fiksua ja kehittävää tekemistä.

Pakko on tietenkin välillä treenata myös livenä jonkun valvovan silmän alla, mutta nettivalmennuksellakin on lukematon määrä etuuksia. Kun pääsee lataamaan videoita valmentajille nähtäväksi, niin voi valita lähetettäväksi juuri ne pätkät, missä näkyy oma ongelma tai kehityksen tarve. Usein meille on käynyt livekoulutuksissa niin, että koira antaa parastaan, eikä virhettä saa esiin. Samalla kun katsoo muiden, itselleeni vieraiden ja ns. vieraiden rotujen kanssa treenavien kurssilaisten kotiläksyvideoita, oppii hurjan paljon enemmän, kun vain siinä omassa tutussa porukassa treenaamalla.

Käymieni kurssien lisäksi olen katsonut jäsenalustalta myös itseäni kiinnostavia luentoja. Esimerkiksi pk-jälkiluentojen vinkeillä olen saanut oman vanhemman, ei niin luontaisesti lahjakkasti jäljestävän, labradorinnoutajani treeneihin paljon uutta pontta ja sitä kautta myös huimaa kehitystä. Yhtään jälkeä se ei tänä syksynä ole vielä hukannut ja kaikki esineet ilmaissut. Samoilla treenivinkeillä terästin myös lainakoira bc Fisun jälkitreenejä ennen tämän syksyn NOMmeja. Fisu jäljesti kisoissa varmasti ja nosti molempina päivinä kaikki kahdeksan keppiä. Suosittelen lämpimästi ihan jokaista koiraharrastajaa lajista riippumatta tutustumaan SporttiRakin sisältöön ja jäsenyyteen. Rahoilleen todella saa vastinetta!”

Emma, 26-vuotias koiraharrastaja sekä labradorit Simba (FI RTVA FI TVA FI AVA FI VPVA EE VPVA FI KVA VM-18 HK3 EK3 JK2 IP1 BH AD Pikk-uikun Tusse Patukka) ja Rapu (Kinship Wolverine)

”SporttiRakin jäsenyys kannattaa!

Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1, TK2, TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.

Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.

SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä.”

Eija Heinonen, yli 30 vuotta koiramaista elämää takana

”Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon. Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja.

Koska omat aikataulut eivät aina mahdollista fyysistä osallistumista uusiin lajeihin tutustumiseen, varsinkin kun koiraharrastuksia on meille jo kertynyt mukavasti, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. 🙂 Olemmekin Islan kanssa tällä hetkellä rally-tokon ALO/AVO-verkkovalmennuksessa, ja valmennuskurssi on jo nyt tuonut mukavasti lisämakua ja ideoita hauskaan yhdessä tekemiseen ja temppujen opettamiseen kotona. Onpa kurssilla puraissut pieni rally-tokokärpänenkin.

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö – oli kyse sitten artikkeleista, luennoista tai valmennuksesta – on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä.

Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Kun jäseneksi liittyy jo pentukoiran kanssa, kuten itse tein, on hienoa kun pääsee alusta alkaen kokoamaan itselleen laajaa tietopohjaa ja ymmärrystä alan huippujen opastamana, ja avautuu mahdollisuus nähdä asioita sellaisista näkökulmista, joita ei itse ehkä olisi tullut ajatelleeksikaan. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, johon voi jäsenenä kirjata omia treenejään, ja johon voi tehdä merkintöjä myös koiran viretilasta, yhteistyöstä, tekniikasta ja muista huomionarvoisista asioista, sekä halutessaan lisätä myös kuvaa/videota. Nämä toimivat hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja niihin on hyvä palata myös myöhemmin.”

Anne-Elina Salo

”Olen Noora Paappanen, pitkän linjan TOKO-harrastelija Uudenmaan alueelta. 

Ensin mietin pitkään, että mikähän tämä SporttiRakki oikein on, näinkö tällainen sivusto pärjää, vaikka tällainen kyllä puuttuukin koiraharrastajien piiristä. Lueskelin erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita ja seurailin toimintaa Facebookissa. Olen pitkään pohtinut, mikä olisi paras ratkaisu treenikalenterien pitämiseen. Erilaisia vihkovirityksiä paljon kokeilleena olen todennut, että treenikalenterit ovat aina väärässä paikassa, missä itsellä olisi aikaa kirjoittaa, eikä ne ole ikinä siellä treenissä mukana, silloin kun siitä pitäisi tarkistaa jotain.

Kaverini osallistui Tokossa kisavalmiiksi -nettivalmennukseen ja häneltä vähän kyselin, että millainen tämä sivusto on ja millainen treenikalenteri sivulla on. Liityin jäseneksi lopulta syyskuussa 2017 ajatuksella, että kokeillaan nyt tuleeko jäsenyydelle käyttöä. Siitä asti jäin koukkuun! Treenikalenterissa on ihanaa, kun voi lisätä kuvia, sekä videoita ja tekstiin saa lisättyä värejä korostamaan esimerkiksi ajatusta seuraavalle treenikerralle.

Osallistuimme myös Tokon VOI/EVL -nettivalmennukselle alkuvuodesta 2018. Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa. Myös muiden ongelmia ja valmentajien ratkaisuja kuuntelemalla sai paljon hyviä vinkkejä tulevaisuuteen sekä omaan tietopankkiin toko-kouluttajana. 

Myös SporttiRakin nettiluennot ovat olleet todella mielenkiitoiset, vaikka aiheet eivät täysin meitä olekaan koskettaneet. Viimeisimpänä jälki-aiheiset kahden luennon luentosarjat. Monta sivullista muistiinpanoja on taltioitu odottamaan josko se jälkikärpänen iskisi kunnolla. Luennoissa mahtavaa on se, etteivät ne ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan luennon voi kuunnella jälkikäteen missä ja milloin vain!

Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

Noora Paappanen 

Näin pääset kurssille mukaan

  1. Osta haluamasi nettikurssi SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun, joilla pääset kurssisivulle. Mikäli olet jo jäsen, kirjaudu ensin sisään ja osta haluamasi kurssi vasta sitten, saat samalla jäsenalennuksen.
  2. Saat sähköpostitse tiedon kurssisivulle pääsystä viimeistään muutama päivä ennen kurssin alkua. Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Ajankohtaiset nettikurssit