Etusivu Sivusto

Sivusto

Tätä on SporttiRakki

SporttiRakki on koiraharrastajan ykköspalvelu!

Ehdottomasti monipuolisin kotimainen tietopankki koiran kouluttamiseen ja koiran kanssa harrastamiseen. Satoja ilmaisia artikkeleita ja uutisia. Lisäksi rekisteröityneille jäsenille upeaa lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsensä kehittämiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Meiltä löytyvät myös kotimaiset laadukkaat käsityönä tehtävät SporttiRakki-tuotteet koiraharrastajalle – joita kehitämme yhdessä harrastajien kanssa.
Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin!

SporttiRakin tavoitteet & arvot

Esite

Katso SporttiRakin esite, jossa kerrotaan lyhyesti, mikä palvelu on.

Mitä sivustolta löytyy ja miten käytän palvelua?

  1. Ilmaiseksi löydät lähes 1000 laadukasta artikkelia ammattilaisilta ja harrastajilta. Uutisia, näkökulmia ja vinkkejä koiran kouluttamiseen, hyvinvointiin jne.
  2. Rekisteröityneenä jäsenenä saat lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsesi kehittämiseen sekä tavoitteidesi saavuttamiseen. Maksullinen PRO-jäsenyys on pääsysi asiantuntevan tiedon pariin, kehittymään koirakkona, kartuttamaan yleistä koiratietouttasi yhä laajemmin, oppimaan uusia taitoja tehokkaammin sekä tavoitteidesi saavuttamiseen nopeammin! Pääset oppimaan ja kehittymään mm. nettiluentojen, vinkkivideoiden ja kyselytuntien kautta.
  3. Kotimaiset SporttiRakki-tuotteet verkkokaupassa: kehitetty koiraharrastajille yhdessä heidän kanssaan
  4. Valmennuskursseilla voit kehittää taitojasi henkilökohtaisen valmentajan kanssa pienryhmissä

Tarina SporttiRakin takana

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, että koiraharrastusmaailma kaipaisi lisää laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta koottuna yhteen paikkaan sekä palvelun, missä koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä tsempata toisiaan, oppia lisää ja kehittää siten yhdessä koko suomalaista koiraurheilua eteenpäin.

“Halusin lähteä kehittämään koiraharrastajille yhteistä koiraurheilun iloa pulppuavaa palvelua, jonka kautta olisi helppo myös netin kautta oppia lisää. Sittemmin SporttiRakin 2,5-vuotisen taipaleen aikana palvelu on laajentunut ja kehittynyt koko ajan lisää, koska mielestäni koiraharrastajat ansaisevat yhtä parempia palveluita ja tuotteita sekä itselleen että koirilleen – koiraurheilun ilon hengessä.

Itselläni takana on koiramaista elämää jo kohta 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. SporttiRakin parissa yhdistän nyt rakkaan harrastukseni sekä aiempien työtehtävieni tuoman kokemuksen kaikkien koiraharrastajien iloksi. Kotona itseäni koiraurheilun parissa liikuttavat auspai Jekku 6 v, labbis Vainu 4 v ja labbis Sisu 11 v. Toivotan ihania ja inspiroivia hetkiä kaikille palvelumme parissa!”

Iloisin koiraurheiluterveisin,
Heidi Hendrell