maanantai, joulukuu 9, 2019

#koiraurheilunilo

SporttiRakki on koiraharrastajan ykköspalvelu! Koiraharrastamisen valmennusyhteisö ja monipuolisin tietopankki jokaiselle harrastajalle – aloittelijoista ammattilaisiin. Satoja ilmaisia artikkeleita ja uutisia! Lisäksi rekisteröityneille jäsenille upeaa lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsensä kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Positiivisen harrastajayhteisön kautta voit oppia lisää koiraharrastamisesta entistä helpommin ja tehokkaammin yhdessä tuhansien muiden harrastajien kanssa.
Meiltä löydät myös ihanat SporttiRakki-tuotteet koiraharrastajalle! Teemme pääosin omaa tuotekehitystä, jonka keskiössä ovat nimenomaan koiraharrastajien toiveet ja osallistamme jäseniämme tähän tuotekehitykseen mukaan. Kaupastamme löydät paljon 100 % kotimaisena käsityönä tehtyjä tuotteita.
Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin! #koiraurheilunilo

Esite

Katso SporttiRakin esite, jossa kerrotaan lyhyesti, mikä palvelu on.

Miten palvelu on saanut alkunsa?

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, ettei laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta ollut missään kootusti saatavilla eikä löytynyt palvelua, missä koko koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä tsempata toisiaan ja kehittää yhdessä suomalaista koiraurheilua eteenpäin.

SporttiRakin arvomaailma

Tavoitteena  on tuoda yhteen koko Suomen koiraurheiluväki.

Arvoina ovat tekemisen ilo, yhdessä kehittyminen ja oppiminen, positiivinen yhdessä toimiminen ja eläinten arvostaminen.

Tehtävänä on positiivisen yhteisöllisyyden kautta edistää suomalaista koiraurheilua.

Mitä sivustolta löytyy ja miten käytän palvelua?

SporttiRakista löydät satoja ILMAISIA laadukkaita artikkeleita kymmeniltä koiraurheilun ammattilaisilta ja harrastajilta. Niiden kautta pääset mukaan eri harrastuslajeihin ja löydät uutisia, näkökulmia ja vinkkejä kouluttamiseen sekä lajikohtaiseen valmentautumiseen – sekä myös terveyteen ja hyvinvointiin, retkeilyyn jne.

Ilmaisen artikkelisisällön lisäksi käytössäsi ovat maksulliset jäsenpalvelut. PRO-jäsenyys on pääsysi asiantuntevan tiedon pariin, kehittymään koirakkona, kartuttamaan yleistä koiratietouttasi yhä syvemmälle, oppimaan uusia taitoja tehokkaammin sekä tavoitteidesi saavuttamiseen nopeammin! Pääset oppimaan ja kehittymään mm. nettiluentojen, vinkkivideoiden ja kyselytuntien kautta. Lue lisää jäsenyydestä!

Palvelun kehittäjä

Toimin SporttiRakki-palvelun kehittäjänä, päätoimittajana ja tuottajana. Halusin lähteä kehittämään koiraharrastajille yhteistä koiraurheilun iloa pulppuavaa palvelua, jonka kautta olisi helppo myös netin kautta oppia lisää ja verkostoitua. Takana on koiramaista elämää jo kohta 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. SporttiRakin parissa yhdistän nyt rakkaan harrastukseni sekä aiempien työtehtävieni tuoman kokemuksen kaikkien koiraharrastajien iloksi. Kotona itseäni koiraurheilun parissa liikuttavat auspai Jekku 5 v, labbis Vainu 3 v ja labbis Sisu 10 v. Toivotan ihania ja inspiroivia hetkiä kaikille palvelumme parissa!

Iloisin koiraurheiluterveisin,
Heidi Hendrell

SporttiRakki haluaa edistää koiraurheilua ja sen iloa