Etusivu Sivusto

Sivusto

Tätä on SporttiRakki

SporttiRakki on koiraharrastajan ykköspalvelu! Ehdottomasti monipuolisin kotimainen tietopankki koiran kouluttamiseen ja koiran kanssa harrastamiseen. Kattavasti ilmaissisältöjä sekä sen lisäksi maksullisia jäsenvideoita koiraharrastajana kehittymiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Meiltä löytyvät myös kotimaiset laadukkaat käsityönä tehtävät #koiraurheilunilo®-tuotteet koiraharrastajalle – joita kehitämme yhdessä harrastajien kanssa. Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin!

#koiraurheilunilo® on SporttiRakille rekisteröity tavaramerkki

ARVOT& TAVOITTEET

SISÄLTÖ& HYÖDYT

  1. Ilmaiseksi löydät lähes 1000 laadukasta artikkelia ammattilaisilta ja harrastajilta. Uutisia, näkökulmia ja vinkkejä koiran kouluttamiseen, hyvinvointiin jne.

  2. Rekisteröityneenä jäsenenä saat katsottavaksesi satoja videoita (yhteensä jo yli 300 tuntia) videosisältöä nettivalmentautumiseen, itsesi kehittämiseen sekä tavoitteidesi saavuttamiseen. Maksullinen PRO-jäsenyys on pääsysi asiantuntevan tiedon pariin, kehittymään koirakkona, kartuttamaan yleistä koiratietouttasi yhä laajemmin, oppimaan uusia taitoja tehokkaammin sekä tavoitteidesi saavuttamiseen nopeammin! Pääset oppimaan ja kehittymään mm. nettiluentojen, vinkkivideoiden ja kyselytuntien kautta.

  3. Kotimaiset SporttiRakin #koiraurheilunilo-tuotteet löydät verkkokaupastamme: kehitetty koiraharrastajille yhdessä heidän kanssaan. Tuotemallistollemme on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland -merkki.

  4. Valmennuskursseilla voit kehittää taitojasi henkilökohtaisen valmentajan kanssa pienryhmissä.

Jäsenenä saat täyden hyödyn!

Liittymällä SporttiRakin PRO-jäseneksi saat käyttöösi kaikki videomateriaalit.

Lukujen valossa

* 300 000 vierailua ja 1,5 milj. sivulatausta vuodessa

* tavoittavuus somessa yli 500 000 koirista kiinnostunutta kuussa

* 100 % jäsenistä kokee oppineensa uutta jäsenyyden kautta

* verkkokaupan tuotearviot 4,9/5 tähteä

Suomalaista käsityötä

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Tarina SporttiRakin takana

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, että koiraharrastusmaailma kaipaisi lisää laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta koottuna yhteen paikkaan sekä palvelun, missä koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä tsempata toisiaan, oppia lisää ja kehittää siten yhdessä koko suomalaista koiraurheilua eteenpäin.

SporttiRakki on avattu vuonna 2017. 

Heidi Hendrell

Yrittäjä ja palvelujohtaja

“Halusin lähteä kehittämään koiraharrastajille yhteistä koiraurheilun iloa pulppuavaa palvelua, jonka kautta olisi helppo myös netin kautta oppia lisää. Sittemmin SporttiRakin pian 6-vuotisen taipaleen aikana palvelu on laajentunut ja kehittynyt koko ajan lisää, koska mielestäni koiraharrastajat ansaisevat yhtä parempia palveluita ja tuotteita sekä itselleen että koirilleen – koiraurheilun ilon hengessä. Itselläni takana on koiramaista elämää jo 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. SporttiRakin parissa yhdistän nyt rakkaan harrastukseni sekä aiempien työtehtävieni tuoman kokemuksen kaikkien koiraharrastajien iloksi. Kotona itseäni koiraurheilun parissa liikuttavat auspai Jekku 8 v ja labbis Vainu 6 v. Toivotan ihania ja inspiroivia hetkiä kaikille palvelumme ja tuotteidemme parissa!”