Tietoa SporttiRakista

SporttiRakki on koiraurheilun harrastus- ja valmennusyhteisö, joka yhdistää koiraurheilun asiantuntijat ja harrastajat. SporttiRakki kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa juuri nyt tapahtuu. Laatuartikkelien, nettivalmennusten ja nettiluentojen kautta voit oppia lisää koiraharrastamisesta yhdessä tuhansien muiden harrastajien kanssa. Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin! SporttiRakkia tuotetaan rakkaudesta koiriin ja koiraurheiluun. #koiraurheilunilo #sporttirakki

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, ettei laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta ollut missään kootusti saatavilla eikä löytynyt palvelua, missä koko koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä kokoontua, tsempata toisiaan ja kehittää yhdessä suomalaista koiraurheilua eteenpäin. Omalta osaltamme uskomme, että nimenomaan toisiamme kannustaen ja kuunnellen voimme joka päivä oppia jotakin uutta näistä upeista eläimistä, joiden kanssa saamme työskennellä treenistä ja päivästä toiseen.

Tavoitteena  on tuoda yhteen koko Suomen koiraurheiluväki.

Arvoina ovat tekemisen ilo, yhdessä kehittyminen ja oppiminen, positiivinen yhdessä toimiminen ja eläinten arvostaminen.

Tehtävänä on positiivisen yhteisöllisyyden kautta edistää suomalaista koiraurheilua ja koota yhteen harrastajat, kilpailijat ja asiantuntijat sekä tarjota heille kootusti tietotaitoa eri aihealueista.