perjantai, huhtikuu 26, 2019

SporttiRakki on koiraurheilun ykköspalvelu! Koiraharrastamisen valmennusyhteisö, joka yhdistää koiraurheilun asiantuntijat ja harrastajat sekä koiraurheilun ja yhdessä oppimisen ilon. Laatuartikkelien ja nettivalmentautumisen kautta voit oppia lisää koiraharrastamisesta yhdessä tuhansien muiden harrastajien kanssa. Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin! SporttiRakkia tuotetaan rakkaudesta koiriin ja koiraurheiluun. #koiraurheilunilo #sporttirakki

Esite

Katso SporttiRakin esite, jossa kerrotaan lyhyesti, mikä palvelu on.

Miten palvelu on saanut alkunsa?

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, ettei laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta ollut missään kootusti saatavilla eikä löytynyt palvelua, missä koko koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä tsempata toisiaan ja kehittää yhdessä suomalaista koiraurheilua eteenpäin.

SporttiRakin arvomaailma

Tavoitteena  on tuoda yhteen koko Suomen koiraurheiluväki.

Arvoina ovat tekemisen ilo, yhdessä kehittyminen ja oppiminen, positiivinen yhdessä toimiminen ja eläinten arvostaminen.

Tehtävänä on positiivisen yhteisöllisyyden kautta edistää suomalaista koiraurheilua.

Mitä sivustolta löytyy ja miten käytän palvelua?

SporttiRakista löydät satoja ILMAISIA laadukkaita artikkeleita kymmeniltä koiraurheilun ammattilaisilta ja harrastajilta. Niiden kautta pääset mukaan eri harrastuslajeihin ja löydät uutisia, näkökulmia ja vinkkejä kouluttamiseen sekä lajikohtaiseen valmentautumiseen – sekä myös terveyteen ja hyvinvointiin, retkeilyyn jne.

Ilmaisen artikkelisisällön lisäksi käytössäsi ovat maksulliset jäsenpalvelut. PRO-jäsenyys on pääsy asiantuntevan tiedon pariin, nauttimaan koiraharrastamisesta sekä kehittymään koirakkona! Pääset mm. oppimaan ja kehittymään nettiluentojen, vinkkivideoiden ja kyselytuntien kautta. Lue lisää jäsenyydestä!

Palvelun kehittäjä

Palvelun aisoissa olen kiinni minä, SporttiRakin päätoimittaja ja tuottaja Heidi Hendrell. Halusin lähteä kehittämään koiraharrastajille yhteistä positiivista palvelua, jonka kautta olisi helppo myös netin kautta oppia lisää ja verkostoitua. Takana on koiramaista elämää jo kohta 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. SporttiRakin parissa yhdistän nyt rakkaan harrastukseni sekä aiempien työtehtävieni tuoman kokemuksen koiraharrastajien iloksi. Kotona itseäni koiraurheilun parissa liikuttavat auspai Jekku 4 v, labbis Vainu 2 v ja labbis Sisu 9 v. Toivotan ihania ja inspiroivia hetkiä kaikille palvelumme parissa!

Iloisin koiraurheiluterveisin,
Heidi

SporttiRakki haluaa edistää koiraurheilua ja sen iloa