Tietoa SporttiRakista

SporttiRakki on koiraurheilun harrastus- ja valmennusyhteisö, joka yhdistää koiraurheilun asiantuntijat ja harrastajat. SporttiRakki kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa juuri nyt tapahtuu. Laatuartikkelien, nettivalmennusten ja nettiluentojen kautta voit oppia lisää koiraharrastamisesta yhdessä tuhansien muiden harrastajien kanssa. Tervetuloa viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin! SporttiRakkia tuotetaan rakkaudesta koiriin ja koiraurheiluun. #koiraurheilunilo #sporttirakki

Miten palvelu on saanut alkunsa?

Palvelun idea lähti intohimoisen koiraharrastajan havainnosta, ettei laadukasta ja asiantuntevaa koiratietoutta ollut missään kootusti saatavilla eikä löytynyt palvelua, missä koko koiraurheiluväki voisi positiivisessa hengessä kokoontua, tsempata toisiaan ja kehittää yhdessä suomalaista koiraurheilua eteenpäin. Omalta osaltamme uskomme, että nimenomaan toisiamme kannustaen ja kuunnellen voimme joka päivä oppia jotakin uutta näistä upeista eläimistä, joiden kanssa saamme työskennellä treenistä ja päivästä toiseen.

SporttiRakin arvomaailma

Tavoitteena  on tuoda yhteen koko Suomen koiraurheiluväki.

Arvoina ovat tekemisen ilo, yhdessä kehittyminen ja oppiminen, positiivinen yhdessä toimiminen ja eläinten arvostaminen.

Tehtävänä on positiivisen yhteisöllisyyden kautta edistää suomalaista koiraurheilua ja koota yhteen harrastajat, kilpailijat ja asiantuntijat sekä tarjota heille kootusti tietotaitoa eri aihealueista.

Mitä sivustolta löytyy ja miten käytän palvelua?

SporttiRakista löydät satoja koiraurheilun ammattilaisten sekä harrastajien kirjoittamia ilmaisia artikkeleita, joiden kautta pääset mukaan eri harrastuslajeihin aina tokosta, pk-lajeista ja agilitystä valjakkourheiluun kuin vesipelastuksesta metsästämiseenkin asti. Sivustoltamme löydät koko koiraurheilun kirjon sekä myös paljon tietoa yleisesti koiran kouluttamisesta ja koirista – esimerkiksi tieteen valossa.

Ilmaisen artikkelisisällön lisäksi käytössäsi ovat maksulliset jäsenpalvelut, joiden kautta pääset sukeltamaan koiraurheilun maailmaan entistä syvemmin yhteisön muiden jäsenten kanssa. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus mm. pitää omaa treenipäiväkirjaa ja sinulla on pääsy nettiluento- ja vinkkivideoarkistoomme. Lue lisää jäsenyydestä!

SporttiRakki järjestää kuukausittain erittäin kiinnostavia nettiluentoja eri aihealueista koiraharrastamiseen ja koiran omistamiseen liittyen sekä myös nettivalmennuksia, joilla kurssilaiset voivat päästä alan huippujen oppiin ilman pitkiä matkustamisia.

Kuka palvelua pyörittää?

Palvelun aisoissa olen kiinni minä, SporttiRakin päätoimittaja ja tuottaja Heidi Hendrell. Halusin lähteä kehittämään koiraharrastajille yhteistä positiivista palvelua, jonka kautta olisi helppo myös netin kautta oppia lisää ja verkostoitua. Takana on koiramaista elämää jo kohta 20 v ajan. Kokemusta on karttunut sekä työkoirapuolelta homekoirien osalta sekä harrastuspuolelta kattavasti eri lajeista. SporttiRakin parissa yhdistän nyt rakkaan harrastukseni sekä aiempien työtehtävieni tuoman kokemuksen koiraharrastajien iloksi. Kotona itseäni koiraurheilun parissa liikuttavat auspai Jekku 4 v, labbis Vainu 2 v ja labbis Sisu 9 v. Toivotan ihania ja inspiroivia hetkiä kaikille palvelumme parissa!

Iloisin koiraurheiluterveisin,
Heidi

SporttiRakki haluaa edistää koiraurheilua ja sen iloa