Etusivu Yhteistyö

Yhteistyö

Yhteistyöhön SporttiRakin kanssa?

SporttiRakki on koiraharrastajan ykköspalvelu!

Ehdottomasti monipuolisin kotimainen tietopankki koiran kouluttamiseen ja koiran kanssa harrastamiseen. Satoja ilmaisia artikkeleita ja uutisia. Lisäksi rekisteröityneille jäsenille upeaa lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsensä kehittämiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Meiltä löytyvät myös ihanat SporttiRakki-tuotteet koiraharrastajalle.
Oletko sinä kiinnostunut viemään kanssamme yhdessä koiraurheilun iloa eteenpäin?
#koiraurheilunilo

SporttiRakin tavoitteet & arvot

Esite

Katso SporttiRakin esite, jossa kerrotaan lyhyesti, mikä palvelu on.

96 % JÄSENISTÄ TYYTYVÄISIÄ!

100 % JÄSENISTÄ oppinut uutta! 

SporttiRakki on noussut koiraharrastajien suosioon, koska se tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää ja kehittyä jatkuvasti suoraan kotoa käsin. Se tarkoittaa käytännössä sekä luonnon, rahan että ajan säästämistä – kaikin puolin helpompaa mahdollisuutta harrastaa oman koiran kanssa. SporttiRakin sisällöt ovat aina laadukkaita ja ne edustavat positiivista koiran kouluttamista. Valmentajina ja asiantuntijoina toimivat sekä Suomen että maailman huiput!

Pähkinänkuoressa

Avattu vuonna 2017
Käyttäjämäärä – Noussut nopeasti koiraharrastajien ykköspalveluksi Suomessa! 290 000 vierailua ja yli miljoona sivulatausta vuodessa. Kuukausitavoittavuus sosiaalisessa mediassa 250 000 koiraharrastajaa.
Laajin ja monipuolisin kotimainen tietopankki ja verkkopalvelu koiraharrastajille.
Ilmaiseksi lähes 1000 laadukasta artikkelia ammattilaisilta ja harrastajilta. Uutisia, näkökulmia ja vinkkejä koiran kouluttamiseen, hyvinvointiin jne. Rekisteröityneille jäsenille lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsensä kehittämiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.
Kotimaiset SporttiRakki-tuotteet: kehitetty koiraharrastajille yhdessä heidän kanssaan

 

Seurayhteistyö

 • Teemme kattavasti yhteistyötä mm. harrastus-, rotuyhdistysten ja -järjestöjen kanssa, jotta voimme yhdessä helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa.
 • Yhdistysyhteistyöhön kuuluu yhdistyksen jäsenille alennus SporttiRakin PRO-jäsenyyksistä ja SporttiRakki puolestaan tukee kannatusilmoituksilla sekä lahjakorteilla rotuyhdistyksen harrastustoimintaa.
 • Mikäli olet harrastusyhdistyksesi edustaja ja kiinnostuit yhdistysyhteistyöstä, ota yhteyttä kumppanit@sporttirakki.fi

Kimppatilaukset

 • Laskutuksella on mahdollista hankkia isompi kimppatilaus SporttiRakin jäsenyyksistä.
 • Mikäli teillä on kaveriporukan tai esim. oppilaitoksen puolesta kiinnostusta hankkia kerralla isompi jäsenyyksien kimppatilaus, se on mahdollista alennettuun hintaan. Tilausetu on käytössä, kun tilaajia on vähintään 20 kpl kerralla. Edun voi käyttää 6 kk tai 12 kk jäsenyyteen, ja samalla kertaa voi tilata erimittaisia jäsenyyksiä haluamansa määrän.

Kasvattajajäsenyys

 • Oletko kasvattaja ja haluaisit opastaa kasvatin omistajia laadukkaan koiratiedon pariin? Ryhdy SporttiRakin kasvattajajäseneksi ja voit tarjota hienon edun.
 • SporttiRakin kautta pennunomistajat pääsevät laadukkaan koiratiedon pariin, jonka avulla pennun kanssa harrastamiseen ja yhdessä elämiseen saa tukea ja hyvän tietopohjan. Kasvattajajäsenyyden kautta voit tarjota mukaan pentupakettiin 12 kk PRO-jäsenyyden, jonka saat itse lunastettua edullisesti -10 % alennuksella ja saat samalla itsellesi joko ilmaisen 12 kk PRO-jäsenyyden tai ProPakki-koiraurheilulaukun. 
 • Mikäli sinulla ei ole suunnitteilla uusia pentueita tälle vuodelle, voit tarjota myös aiempien kasvattiesi omistajille mahdollisuutta lunastaa joko PRO-jäsenyyden tai nettivalmennuspaikan -10 % alennuksella. Tällöin saat itsellesi ilmaiseksi 4 kk PRO-jäsenyyden.
 • Tarkemmat säännöt ja tiedot kasvattajajäsenyydestä saat meiltä kumppanit@sporttirakki.fi

Tapahtumakuvaukset ja tuotekuvaukset

 • Käymme jatkuvasti kuvaamassa erilaisia koiratapahtumia ja kilpailuja, etenkin arvokilpailuja. Julkaisemme kuvia ilmaiseksi kisaajien ja kisajärjestäjien saataville nettikäyttöisinä, sillä haluamme jakaa #koiraurheilunilo-sanomaa ja antaa mukavia muistoja ihmisille. Toimitamme kuvia maksusta tai muusta sopimuksesta myös julkaisuihin tai muuhun käyttöön.
 • SporttiRakin kuvaustiimi reissaa jatkuvasti ympäri Eurooppaa. Kuvaamme tuotteita aidossa ja näyttävissä ympäristössä, joustavasti 4-6 kuvausretkellä vuodessa ja voimme tarjota samalla myös laajan medianäkyvyyden retki- ja koiraharrrastajien keskuudessa sekä halutessasi myös testimahdollisuuden tuotteellesi.
 • Lue lisää valokuvauksista

Teemme myös yhdistyssponsorointia

 • SporttiRakki tekee kattavasti yhteistyötä myös muiden koirayhdistysten kanssa, etenkin työkoirien ja avustajakoirien parissa.
 • Tuemme kannatusilmoituksin säännöllisesti eri työ-, avustaja- ja tukikoiratahoja.

Kiinnostaako yhteistyö?

Olemme avoimia keskustelemaan monenlaisesta yhteistyöstä!

Ota yhteyttä kumppanit@sporttirakki.fi