Etusivu Yhteistyö

Yhteistyö

Yhteistyöhön SporttiRakin kanssa?

SporttiRakki on noussut koiraharrastajien suosioon, koska se tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää ja kehittyä jatkuvasti suoraan kotoa käsin. Se tarkoittaa käytännössä sekä luonnon, rahan että ajan säästämistä – kaikin puolin helpompaa mahdollisuutta harrastaa oman koiran kanssa. SporttiRakin sisällöt ovat aina laadukkaita ja ne edustavat positiivista koiran kouluttamista. Valmentajina ja asiantuntijoina toimivat sekä Suomen että maailman huiput!

96 %
JÄSENISTÄ TYYTYVÄISIÄ
100 %
KOKEE OPPINEENSA UUTTA

ARVOT

LYHYESTI

SporttiRakki pähkinänkuoressa

 • Avattu vuonna 2017
 • Käyttäjämäärä – Noussut nopeasti koiraharrastajien ykköspalveluksi Suomessa! 300 000 vierailua ja 1,5 miljoonaa sivulatausta vuodessa. Kuukausitavoittavuus sosiaalisessa mediassa 500 000 koirista kiinnostunutta.
 • Laajin ja monipuolisin kotimainen tietopankki ja verkkopalvelu koiraharrastajille.
 • Ilmaiseksi lähes 1000 laadukasta artikkelia ammattilaisilta ja harrastajilta. Uutisia, näkökulmia ja vinkkejä koiran kouluttamiseen, hyvinvointiin jne. Rekisteröityneille jäsenille lisäsisältöä nettivalmentautumiseen, itsensä kehittämiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen.
 • Kotimaiset SporttiRakki-tuotteet: kehitetty koiraharrastajille yhdessä heidän kanssaan

Yhdessä iloa koiraharrastajille?

Olemme avoimia keskustelemaan monenlaisesta yhteistyöstä!

SporttiRakin lahjakortit pentupakettiin

VAIKKA NÄINESIM.

Kasvattajille

 • Oletko kasvattaja ja haluaisit opastaa kasvatin omistajia laadukkaan koiratiedon pariin? Tutustu tarkemmin lahjakorttien kasvattaja-alennuksiin! 
 • SporttiRakin kautta pennunomistajat pääsevät laadukkaan koiratiedon pariin, jonka avulla pennun kanssa harrastamiseen ja yhdessä elämiseen saa tukea ja hyvän tietopohjan. 

Seurayhteistyö

 • Teemme kattavasti yhteistyötä mm. harrastus-, rotuyhdistysten ja -järjestöjen kanssa, jotta voimme yhdessä helpottaa laadukkaan koira-aiheisen tiedon ääreen pääsemistä ja lisätä koiraharrastamisen positiivisuutta ja aktiivisuutta Suomessa. Yhdistysyhteistyöhön kuuluu yhdistyksen jäsenille alennus SporttiRakin PRO-jäsenyyksistä ja SporttiRakki puolestaan tukee kannatusilmoituksilla sekä lahjakorteilla rotuyhdistyksen harrastustoimintaa.

Kimppatilaukset

 • Laskutuksella on mahdollista hankkia isompi kimppatilaus SporttiRakin jäsenyyksistä. Tilausetu on käytössä, kun tilaajia on vähintään 20 kpl kerralla. Edun voi käyttää 6 kk tai 12 kk jäsenyyteen, ja samalla kertaa voi tilata erimittaisia jäsenyyksiä haluamansa määrän.

Tapahtumakuvaukset ja tuotekuvaukset

 • Käymme jatkuvasti kuvaamassa erilaisia koiratapahtumia ja kilpailuja, etenkin arvokilpailuja. Julkaisemme kuvia ilmaiseksi kisaajien ja kisajärjestäjien saataville nettikäyttöisinä, sillä haluamme jakaa #koiraurheilunilo-sanomaa ja antaa mukavia muistoja ihmisille. Toimitamme kuvia maksusta tai muusta sopimuksesta myös julkaisuihin tai muuhun käyttöön.

Teemme myös yhdistyssponsorointia

 • SporttiRakki tekee kattavasti yhteistyötä myös muiden koirayhdistysten kanssa, etenkin työkoirien ja avustajakoirien parissa.
 • Tuemme kannatusilmoituksin säännöllisesti eri työ-, avustaja- ja tukikoiratahoja.

YHTEISTYÖSSÄ