maanantai, marraskuu 19, 2018

SporttiRakki on koiraurheilun ykköspalvelu! Koiraharrastamisen valmennusyhteisö, joka yhdistää koiraurheilun asiantuntijat ja harrastajat sekä koiraurheilun ja yhdessä oppimisen ilon. Laatuartikkelien ja nettivalmentautumisen kautta jokainen voi oppia lisää koiraharrastamisesta yhdessä tuhansien muiden harrastajien kanssa. Oletko sinä kiinnostunut viemään kanssamme koiraurheilun iloa eteenpäin?

Esite

Katso SporttiRakin esite, jossa kerrotaan lyhyesti, mikä palvelu on.

Pähkinänkuoressa

  • Avattu vuonna 2017
  • Käyttäjämäärä – Noussut nopeasti suomalaisen koiraurheilun ykköspalveluksi! 150 000 kävijää ja 720 000 sivulatausta vuodessa. Kuukausitavoittavuus sosiaalisessa mediassa yli 170 000 koiraharrastajaa.
  • Laajin ja monipuolisin kotimainen tietopaketti koiraharrastajille ja koiran kouluttamisesta kiinnostuneille.
  • Tavoite tuoda yhteen koko Suomen koiraurheiluväki ja edistää suomalaista koiraurheilua.
  • Sisältönä satoja ilmaisia laatuartikkeleita kaikille luettavaksi ja maksullisten jäsensisältöjen kautta mahdollisuus oppia ja kehittyä entistä enemmän ja entistä helpommin.

96 % JÄSENISTÄ TYYTYVÄISIÄ! 

SporttiRakki on noussut koiraharrastajien suosioon, koska se tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää ja kehittyä jatkuvasti suoraan kotoa käsin. Se tarkoittaa käytännössä sekä luonnon, rahan että ajan säästämistä – kaikin puolin helpompaa mahdollisuutta harrastaa oman koiran kanssa. SporttiRakin sisällöt ovat aina laadukkaita ja ne edustavat positiivista koiran kouluttamista. Valmentajina ja asiantuntijoina toimivat sekä Suomen että maailman huiput!

SporttiRakki haluaa edistää koiraurheilua ja sen iloa

Kiinnostaako yhteistyö?

  • Olemme avoimia keskustelemaan monenlaisesta yhteistyöstä!
  • Ota yhteyttä palvelun tuottajaan: Heidi Hendrell, heidi@sporttirakki.fi tai 045 669 6799