keskiviikko, 5 lokakuun, 2022
Etusivu Terveiset verkkokauppamme asiakkaille

Terveiset verkkokauppamme asiakkaille

Kotimaista laatua koiraharrastajille

SporttiRakista löydät ihanan #koiraurheilunilo®-tuotemalliston koiraharrastajalle. Kehitämme kotimaisia laatutuotteita koiraharrastajille yhdessä jäsentemme kanssa. Kaikki tuotekehitys ja valmistus tehdään 100 % Suomessa. Hankkimalla tuotemallistomme tuotteita, tuet siis samalla lukuisia kotimaisia käsityön osaajia ja kotimaisia pienyrityksiä. #koiraurheilunilo® on SporttiRakille rekisteröity tavaramerkki, ja tuotemallistolle on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki.

KOTIMAINENSUUNNITTELU & VALMISTUS

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty sekä Avainlippu että Design from Finland -merkki, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

PIKATOIMITUSJOPA PÄIVÄSSÄ!

Toimitamme tuotteet erittäin nopeasti yhteistyökumppanimme Matkahuollon kautta, jopa päivässä perille! Tai viimeistään parissa arkipäivässä. Pääset seurantatunnuksella seuraamaan paketin kulkua. Myös kotijakelumahdollisuus, jossa sovit erikseen toimitusajan kuljetusyhtiön kanssa. 

EKOPAKKAUSILMAN MUOVIA!

Käytämme hyvin vähän pakkausmateriaalia. Emme käytä lainkaan muovia tuotteiden pakkaamiseen, emmekä yksittäispakkauksia. Toimitamme tuotteet pelkässä pahvilaatikossa tai paperipussissa, jonka voit käyttää uudelleen tai kierrättää. 

VALITSE MAKSUAIKANYT TAI MYÖHEMMIN!

Monipuoliset maksumahdollisuudet. Voit maksaa joko heti tai vasta myöhemmin, saatuasi tuotteet ensin kotiisi. Käytössäsi on Klarnan lasku ja erämaksu, verkkopankit, luottokortit, MobilePay jne. Voit valita, haluatko tehdä maksusi Klarnan vai Paytrailin kautta.

AINA APUNALÄHES 24 H!

Meidät saat kiinni lähes vuorokauden ympäri chatin kautta. Nopeimmin palvelemme kuitenkin klo 9-19 välillä. Sivuston oikeasta alalaidasta löydät chatin, jossa päivystämme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Hoidamme myös mahdolliset ongelmatilanteet ja reklamaatiot erittäin nopeasti, sillä haluamme, että tuotteemme tuottavat ainoastaan iloa käyttäjilleen. Asiakaspalvelumme on erinomaista!

TYYTYVÄISYYSYLI 99 %!

Tuotteiden erinomainen laatu, hyvälaatuiset tuotekuvaukset ja -videot, mahdollisuus kysyä nopeasti chatin kautta asiakaspalvelusta neuvoja, nopeat toimitukset ja vastuullisuus saavat kaikki aikaan sen, että yli 99 % asiakkaistamme ovat tilaamiinsa tuotteisiin tyytyväisiä. Palautusprosentti on alle 1 %. Tämä tarkoittaa sitä, että paketteja kulkee vain yhteen suuntaan tuomaan iloa harrastajille. 

#koiraurheilunilo®-mallistolle asiakkaiden antamien tuotearvioiden keskiarvo on ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9/5 tähteä!

#koiraurheilunilo® on SporttiRakille rekisteröity tavaramerkki