perjantai, syyskuu 18, 2020
Etusivu Nettiyksärit – koirakon oma personal trainer!

Nettiyksärit – koirakon oma personal trainer!

PRO-jäsenillä on mahdollisuus valmentautua henkilökohtaisesti huippuvalmentajien opissa etänä – yksärikerta kerrallaan!

 Kaikki kommentit jäävät omaan treenikalenteriisi talteen. 

 

Nyt vain 35,90 e/yksäri!

Miksi nettiyksäri?

Nettiyksärillä voit pyytää apuja vaikka näihin: 

Näin helppoa se on!

Ei edellytä aikatauluttamista, sillä saat valmentajan kommentit kirjallisena suoraan treenimerkintääsi! 

Näin tilaat nettiyksärin!

  1. Tarvitset voimassa olevan PRO-jäsenyyden. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut ja -toiminnot käyttöösi heti.
  2. Kun sinulla on voimassa oleva PRO-jäsenyys, pääset tekemään sähköisen treenikalenterin treeneihisi yksäripyyntöjä haluamiltasi valmentajilta hintaan 35,90 e/yksäri.
  3. Ei edellytä aikatauluttamista, sillä saat valmentajalta kirjalliset kommentit suoraan treenikalenterisi merkintääsi, johon yksärin olet ostanut! Ja sähköpostiisi ilmoituksen, kun kommentit ovat saapuneet.

Valmentajat

Carita Kuparinen

toko

Tavoitteenani on ohjaajansa kanssa yhdessä tekemiseen motivoitunut koira, joka keskittyy ohjaajaan ja on avoin käskyille. Pidän siitä, että koira on itsevarma ja osaa liikkeet varmasti, sen takia treenaan paljon yksityiskohtia ja liikkeiden osia. Käytän paljon temppuja ja tarjoamista koulutuksessa, koska haluan vahvistaa koiran ja ohjaajan yhdessä tekemistä sekä koiran oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Kuulun tokon valmennusrenkaaseen bordercollie Hurjan kanssa (Saunajaakon Alfa Romeo, SM-1 2018 ja Pohjoismaiden mestari 2016).

Angelica Leiman

toko

Treenieni tavoitteena on motivoitunut ja itsevarma koira. Nykyinen kisa- ja harrastuskaverini on australiankelpienarttu Ylva (POHJ & FI & SE & DK TVA Cefeus Wonderful Ylva II), jonka kanssa kuulumme myös tokon valmennusrenkaaseen. Tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke (Maison Coco Galopin) pitää puolestaan huolen siitä, että myös muu kuin paimenkoirien maailma on tullut tutuksi.

Mari Leiviskä

toko pk-tottis

Kaiken pohjana on hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen. Kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä bordercollieideni kanssa. 4-vuotias Roima (FI & SE TVA JK2) on mukana tokon valmennusrenkaassa ja 9-vuotias Puuma (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) on pk-jäljen suomenmestari 2017. Lisäksi kotona asustaa 13-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma sekä 10-kuinen Yoda.

Krista Karhu

toko rally-toko

Olen ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi) ja lajeinani ovat toko ja rally-toko. Lajista riippumatta tavoitteenani on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Omat tämän hetkiset koirani ovat berni FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina sekä nuori bordercollie-herra Tending Adventure, joka on vasta aloitellut kisauraansa tokon puolella. Toimin myös rally-tokon ylituomarina.

Lotta Lehtinen

 agility koiran fysiikkaharjoitukset

Kiinnostukseni ja ammatillisen osaamiseni kohteena on urheileva koira kokonaisvaltaisesti. Olen koulutukseltani eläinfysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, mutta valmennan vuosien kokemuksella myös agilityssä –  intohimonani koiran fysiikan ja sen taitojen sekä osaamisen kehittäminen vastaamaan lajien vaatimuksia. Pyrin kannustamaan koulutettaviani kohti edistymistä ja tekemään laadukkaasti oikeita asioita kussakin kehitysvaiheessa.

Marjo Korander

 agility ohjaajan fysiikkaharjoitukset

 psyykkinen valmennus

Agilityvalmentaja, psykologian maisteri, sertifioitu urheilu- ja liikuntapsykologi. Entinen maajoukkuetason hiihtäjä. “Onnistun tai opin” -mentaliteetin hyödyntäminen valmennuksessa. Kokonaisvaltainen, urheilijalähtöinen valmennus, vahvuuksien kirkastaminen. 

Nadja Böckerman

koiratanssi

Olen harrastanut koiratanssia yli 10 vuotta. Nykyisen kisakumppanini bordercollie Flow’n kanssa olen saavuttanut freestylessä mm. Pohjoismaiden mestaruuden, Suomen mestaruuden viitenä peräkkäisenä vuotena sekä useita PM-joukkuemitaleja. Toimin myös koiratanssin tuomarina. 

Minna Pättikangas

 pk-jälki pk-tottis ipo

 dobo  ohjaajan fysiikkaharjoitukset

mentaalivalmennus

Olen palveluskoiraharrastaja ja kilpaillut SM-, RM-, NOM-, FCI MM -tasolla IPO:ssa, sekä SM-tasolla JK- ja FH-jäljellä. IPO NOM -voittaja 2018. Vetohiihdon SM- ja RM-voittaja 2005. Työkseni olen Personal Trainer ja liikunta-alan yrittäjä. Voimaharjoittelu sekä mentaalivalmennus ovat lähellä sydäntäni. Rentoutusvalmentaja (opinnot vielä kesken mutta valmistun keväällä). Yritykset: My Energy Fitness sekä Dogsport Minna Pättikangas. IPO:n osalta autan kotiharjoitteiden tekemisessä. 

Elisa Reunanen

 pelastuskoira nosework

hajutyöskentely

Koulutukseni tavoitteena on hajukoira, joka työskentelee motivoituneesti ja tekee etsintää itsenäisesti häiriötekijöistä välittämättä. Työskentelen niin ammattikäyttöön kuin harrastuksiin tähtäävien hajukoirien kanssa. Omien koirieni kanssa teen hajutyöskentelyn lisäksi pelastuskoiratoimintaa, ja vanhempi koirista toimii hälytysryhmäpelastuskoirana. 

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Miksi minun pitää liittyä jäseneksi ensin?

Vain PRO-jäsenillä on treenikalenteri käytössään. Nettiyksäripyynnöt lähetetään treenikalenterin kautta.

Mitä muuta saan PRO-jäsenenä?

Jäsenenä saat paljon etuja nettivalmentautumiseen ja harrastuksiin. Esimerkiksi 2 x kuukaudessa nettiluennot, Q&A-kyselytunnit ja muut lähetykset kuuluvat automaattisesti jäsenyteesi. Käy lukemassa lisätietoja täältä.

Kuinka nopeasti pääsen tekemään yksäripyynnön?

Hankittuasi jäsenyyden, kaikki jäsentoiminnot astuvat voimaan heti. Voit laittaa heti yksäripyynnön haluamallesi valmentajalle.

Mitä nettiyksäri sisältää?

Nettiyksäri sisältää valitsemasi yhden valmentajan kommentit. Valmentaja käyttää kommentointiin 45 min/yksäritunti. Tuossa ajassa hän ehtii kommentoimaan ja ohjeistamaan useampia eri asioita/liikkeitä/tehtäviä maksimissaan 4 min pitkästä treeni-/kisavideosta. Parhaan tehon yksäritunnista saat irti kuvaamalla videoihin 2-3 eri liikettä/tehtävää.

Jäävätkö valmentajan kommentit talteen?

Kyllä. Valmentajan kommentit säilyvät treenikalenterissasi koko PRO-jäsenyytesi ajan. Voit palata niihin koska vain haluat ja voit myös etsiä niitä kätevästi sekä lisätä pisteytykset treeniin, jolla voit seurata samalla kehittymistänne.

Kuinka nopeasti saan valmentajalta kommentit?

Kunkin valmentajan esittelytekstistä näet hänen vastauspäivänsä, joka tarkoittaa ensisijaista vastauspäivää viikossa. Mikäli lähetät yksäripyynnön 2-3 pv ennen tuota päivää, saat vastaukset heti seuraavana vastauspäivänä. Mikäli vastaus viivästyy, saat valmentajalta tiedon treeniisi, koska hän siihen kommentoi. Vastausaika on enintään viikko yksäripyynnön vastaanottamisesta.

Mitä voin valmentajalta kysyä?

Valmentajilla on omat osaamisalueensa, jotka on kirjattu jokaisen valmentajan kohdalle erikseen. Noiden teemojen sisältä voit pyytää valmentajalta kommenttia oikeastaan mihin vaan. Oli kyseessä sitten yksittäisen tehtävän opettaminen ja kouluttaminen koiralle, jonkin taidon hiominen paremmaksi, kisasuoritus tms. Voit itse vapaasti valita kysymäsi aiheen.

Onko aina pakko lähettää videoita?

Ei ole. Voit lähettää video- tai kuvamateriaalia kysymyksesi tueksi, mutta halutessasi voit lähettää myös pelkän tekstimuotoisen kysymyksen. Treeni- tai kisakysymyksissä video auttaa valmentajaa näkemään tilanteen.

Ketkä kaikki näkevät yksäritreenini?

Vain sinä itse sekä valitsemasi valmentaja, mikäli olet valinnut treenisi yksityisasetukseksi “piilotettu“. Tätä suosittelemme käytettäväksi yksäritreenien kohdalla. Mikäli jätät treenimerkintäsi avoimeksi, se näkyy kaikille PRO-jäsenille.

Mitä minun tulee osata tehdä?

Sinun tulee ainoastaan osata lisätä treenivideosi johonkin ulkopuoliseen videopalveluun (esim. Youtube) ja kopioida linkki sieltä SporttiRakin treenimerkintääsi. Simppeliä! Ohjeistus sekä ohjevideo tämän tekemiseen löytyy ohjekohdasta ylempää. SporttiRakin asiakaspalvelu auttaa, mikäli kohtaat teknisiä ongelmia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!