Tilausehdot

Tekemällä ostoksen, sitoudut myös noudattamaan sivuston sääntöjä sekä hyväksyt käyttöehdot.

SPORTTIRAKIN TILAUSEHDOT

Voimassa 9.10.2019 alkaen

Näitä tilausehtoja sovelletaan Dogomo Oy:n (jäljempänä ”Dogomo”), tarjoaman SporttiRakki-palvelun (jäljempänä ”SporttiRakki” tai ”Palvelu”) PRO-jäsenyyden sekä muiden mahdollisten maksullisten tuotteiden ja palveluiden tilauksiin ja toimituksiin. Siltä osin kuin tilausehdoissa ei ole toisin määrätty, sovelletaan Dogomon voimassaolevia käyttöehtoja.

1. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN
Tilaaminen edellyttää, että tilaaja on rekisteröitynyt Palveluun, mikäli tilauksessa on kyse salasanan takana olevan materiaalin tilaamista (mm. jäsenyys, verkkokurssit). Tuotteiden tilaaminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä. Palvelua tai tuotetta koskeva sopimus syntyy, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot ostotilanteessa. Palvelun käyttö edellyttää palveluun soveltuvaa laitetta, verkkoselainta ja verkkoyhteyttä, joiden hankkimisesta vastaa ja kustannukset maksaa Asiakas.

2. TILAUKSEN VOIMASSAOLO JA MAKSAMINEN
Palvelun tai tuotteen toimituksen katsotaan alkavan, kun Dogomo on lähettänyt asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Dogomo laskuttaa tilauksen sen tekohetkellä. Mikäli tilaajalla on oikeus Palvelun maksuttomaan tutustumisjaksoon, käynnistyy tilaus tutustumisjakson jälkeen automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta. Tilaus päättyy automaattisesti määräajan päättyessä.

Tilauksen maksaminen on mahdollista:

 • Kotimaisten pankkien verkkomaksuilla sekä luottokorteilla (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard)
 • Mobiilimaksutavoilla: Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto
 • Lasku- ja osamaksulla: Mash, OP Osta laskulla, Jousto


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.


Checkout Finland Oy
Y-tunnus: 2196606-6
Käyntiosoite: Varastokatu 3 A, 33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010
asiakaspalvelu@checkout.fi

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Mash lasku ja erämaksu

 • Suomessa asuville, yli 20-vuotiaille
 • 10–3000 € ostoksille
 • Laskulla 45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, ei laskutuslisää
 • Erämaksussa 3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk tai 24 kk maksuaika. Erämaksussa kuukausimaksu 0,41-28,89 €/kk (riippuen oston summasta ja valitusta maksuajasta), korko 19,90 %, ei muita kuluja.


Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein. 

Mash-laskulla tai -osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tai tunnistautua pankkitunnuksillaan tilausta tehdessään. Lisätietoja: www.mash.com/fi

Jousto lasku ja osamaksu

 • 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Osamaksussa 1–36 kk:n maksuaika
 • Kertaostos Joustolla 30–3000 €

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää, maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 €/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 €/kk ja 19,90 %:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Osta laskulla

 • Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla suomalainen henkilötunnus
 • 50–5000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj. Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

Lue tarkat ehdot eri maksutavoista täältä:
Checkout -palvelun maksuehdot

3. PERUUTTAMISOIKEUS & REKLAMAATIOT
Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk palauttamisoikeus (pois lukien tilauksen vastaanottamispäivä) Palvelun kautta ostamiinsa tuotteisiin. Tuote tulee palauttaa alkuperäiskunnossa, ja palautusohjeet saa tuotekohtaisesti kirjallisesti Palvelun asiakaspalvelusta (toimitus@sporttirakki.fi). Palvelu vastaa palautuskustannuksista, mikäli palautus tehdään ohjeiden mukaisesti. Peruuttamisoikeus ei koske digitaalisten palveluiden ostoja, mikä on määritelty erikseen kohdassa 9.2., eikä tapahtumalippuja, mikä on määritelty erikseen kohdassa 10.

Asiakkaan tulee tarkastaa tuote heti vastaanoton yhteydessä. Mikäli vastaanotettu tuote on virheellinen tai vaurioitunut, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluun toimitus@sporttirakki.fi ennen tuotteen palauttamista.

4. TILAUKSEN TOIMITUS
Palvelun kautta tilatut tuotteet, jotka edellyttävät pakettitoimitusta, toimitetaan Matkahuollon kautta asiakkaan toimitusosoitetta lähinnä olevaan noutopisteeseen – mikäli asiakas ei ole itse valinnut toista noutopistettä. Kirjepostilla toimitettavat tilaukset voidaan toimittaa postilla suoraan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Tilauksia toimitetaan vain Suomeen. Tuotetilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää, ellei tuotekortissa ole toisin mainittu. Mikäli toimitus viivästyy, asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Digitaalisen palvelun oston yhteydessä tilaus toimitetaan heti tilausvahvistuksen yhteydessä. Jotkin digitaaliset palvelut (esimerkiksi nettivalmennukset) vaativat asiakaspalveluhenkilöstön aktivointitoimia ennen lopullista käyttöoikeutta ja se suoritetaan tuotetiedoissa ilmoitettuna ajankohtana. Asiakas saa tilauksen kaikista vaiheista ilmoituksen sähköpostitse.

Tapahtumalippujen oston yhteydessä tilaus toimitetaan heti tilausvahvistuksen yhteydessä.

5. TILAUKSEN HINTA
Tilauksen hinta perustuu kulloinkin voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä Palvelun verkkokaupassa osoitteessa sporttirakki.fi/kauppa. Dogomolla on oikeus muuttaa hintoja näissä tilausehdoissa määritellyllä tavalla.

6
. TILAUSEHTOJEN MUUTOKSET
Dogomolla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä Palvelun tilaushintoja ja käyttöehtoja. Näiden tilausehtojen ja tilaushintojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, Palvelun verkkosivuilla tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia.

7. SOPIMUKSEN PURKAMINEN
Dogomo voi päättää sopimuksen välittömin vaikutuksin, jos tilaaja on rikkonut näitä ehtoja olennaisella tavalla eikä huomautuksesta huolimatta ole korjannut menettelyään. Tällaiseksi katsotaan mm. palvelusta maksamatta jättäminen maksuhuomautuksen jälkeen.

8. TIETOSUOJA
Dogomo käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojaselosteen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti, noudattaen EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

9. DIGITAALISTEN PALVELUIDEN OSTOA KOSKEVAT ERITYISEHDOT

9.1 Voimassaolo
PRO-jäsenyyden tilaus on voimassa tilaushetken mukaisen määräajan (3 kk / 6 kk / 12 kk).

Kurssijäsenyys on voimassa kurssin ajan. Kuuntelupaikalla kurssijäsenyys jatkuu 1 kk kurssin päättymispäivän jälkeen. Koirakkopaikalla kurssijäsenyys jatkuu useita kuukausia kurssin päättymisen jälkeen, kunnes kurssijäsenyyden päättymisestä ilmoitetaan ennakkoon 1 kk ennen päättymistä. Koirakkopaikkalaisella kurssijäsenyyden säilyminen kurssin jälkeen edellyttää PRO-jäsenyyden voimassa pitämistä.

9.2 Peruuttamisoikeuden puuttuminen
Peruuttamisoikeutta ei ole Dogomon digitaalisten palveluiden ostoon liittyen (verkkovalmennus, verkkoluennot, Palvelun jäsenyydet). Kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti tilaajalla ei ole oikeutta peruuttaa tekemäänsä Palvelun tilausta sen jälkeen, kun Dogomo on lähettänyt tilaajalle tilausvahvistuksen tai, kun Palvelun toimittaminen on muulla tavoin tilaajan suostumuksen perusteella aloitettu.

Peruuttamisoikeus voidaan kuitenkin myöntää säännöllistä valmentautumista edellyttävään verkkovalmennukseen, mikäli tilaajan koira estyy osallistumasta valmennukseen. Valmennuspaikan peruuttamiseen vaaditaan eläinlääkäritodistuksen esittäminen. Peruutus tulee tehdä ennen kurssin aloituspäivää. Peruttaamistapauksissa tilaajan tulee ottaa yhteyttä palvelun tuottajaan: Heidi Hendrell, heidi@sporttirakki.fi.

9.3 Dogomon peruuttamisoikeus
Verkkovalmennukset järjestetään, mikäli kurssille on riittävästi osanottajia (minimissään 15 henkilöä/kurssi). Mikäli kurssia ei voida järjestää vähäisen osanottajamäärän takia, palauttaa Dogomo ostaneille henkilöille heidän osallistumismaksunsa ennen kurssin aloituspäivämäärää.

10. TAPAHTUMALIPPUJEN OSTOA KOSKEVAT ERITYISEHDOT

10.1 Dogomon järjestämät live-tapahtumat
Dogomon järjestämiin live-tapahtumiin myytäviä lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Mikäli tapahtuma joudutaan järjestäjän puolesta perumaan, maksaa Dogomo ilmoittautuneille heidän lippuhintansa takaisin välittömästi tapahtuma-ajankohdan jälkeen.

11. VERKKOVALMENNUKSIA KOSKEVAT ERITYISEHDOT

Palvelun järjestämissä verkkovalmennuksissa noudatetaan kurssien osalta kurssilaisille etukäteen toimitettua aikataulua. Dogomolla on oikeus muuttaa aikataulua, mikäli kurssin valmentajaa tai Palvelua kohtaa ylivoimainen este eikä osakokonaisuutta saada toimitettua annetun aikataulun mukaisesti. Muutoksista ilmoitetaan kurssilaisille kirjallisesti ja samalla kerrotaan päivitetty aikataulu.

Verkkovalmennusten yksityistunneilla noudatetaan verkkokaupassa kyseisen palvelun ostosivulla kerrottavia aikatauluja valmentajien vastausajoissa. Tämä edellyttää, että asiakas on lähettänyt yksityistuntitilauksen vähintään 2-3 pv ennen tuota ajankohtaa.  Mikäli valmentajaa kohtaa ylivoimainen este eikä hän pysty noudattamaan annettua aikataulua, informoi hän tästä asiakasta etukäteen ja kertoo asiakkaalle vastausajankohdan. Mikäli vastausaika pitkittyy kohtuuttoman pitkäksi, voidaan yksityistunti perua. Tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun toimitus@sporttirakki.fi.

12. MUUT EHDOT
Siltä osin kuin näissä tilausehdoissa ei ole toisin määrätty, sovelletaan Palveluun sen voimassaolevia käyttöehtoja. Käyttöehtoja sovelletaan esimerkiksi Palvelun toiminnallisuutta ja käyttökatkoja sekä Palveluun liittyvien oikeuksien osalta.

13. PALVELUNTARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Dogomo Oy / SporttiRakki
Postiosoite: Riihimäentie 11, 61500 Isokyrö
Y-tunnus: 2812633-4
Vastuuhenkilö: Heidi Hendrell
Puhelin: 045 669 67 99

Palvelun sisältöä ja verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä voi lähettää sähköpostia osoitteeseen toimitus@sporttirakki.fi.

Säännöt
Käyttöehdot