Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 13.12. – Pennun fyysinen harjoittelu – Kuinka onnistua turvallisesti?

13.12.2023 @ 18:00 - 20:00

Pennun fyysinen harjoittelu, kuinka onnistua turvallisesti

Keskiviikko 13.12.2023 klo 18-20 – Pennun fyysinen harjoittelu – Kuinka onnistua turvallisesti?

Luennolla käsitellään pennun fyysistä kasvua ja kehitystä sekä sopivan liikunnan suunnittelua pennulle, kun tavoitteena on tulevaisuudessa koiraharrastuksiin osallistuminen. Luento sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pennun turvallisen harjoittelun toteutuksesta lajitaustaustasta riippumatta. 

Luennoitsija: Milka Tauru


Luennon teemat

  • Mitä erityistarpeita tulisi huomioida kasvavan ja kehittyvän koiran kanssa fyysisessä harjoittelussa?
  • Miten suunnittelet ja toteutat turvallista liikuntaa sekä koiran kehitysvaiheen huomioivaa harjoittelua eri lajeissa?


Luennoitsijan esittely

Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (AT), fysioterapeutti ja suorittaa parhaillaan eläinfysioterapian erikoistumisopintoja Liverpoolin yliopistossa (PGDip/MSc). Fysioterapian ydinosaamista on parhaan mahdollisen saatavilla olevan tiedon soveltaminen käytäntöön, vastaamaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita. Ainutlaatuinen eläinten kouluttamista sekä fysioterapiaa yhdistävä osaaminen takaavat kokonaisvaltaisen lähestymistavan.

 

Näin pääset luennolle

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.12.2023
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website