Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 30.11. – Hyvinvoiva koira

30.11.2023 @ 18:30 - 20:00

Hyvinvoiva koira -luento, koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi

Torstai 30.11.2023 klo 18.30-20 – Hyvinvoiva koira

Koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen tasapainoisen koira-arjen luomisessa ja käytöshaasteiden ratkaisuna

Luennoitsija: Anni Saarela, koirien hyvinvointiin ja käytöshaasteisiin erikoistunut eläintenkouluttaja


Luennon teemat

  • Mitkä kaikki tekijät vaikuttavat koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja käyttäytymiseen? (esim. terveys, elinympäristö, sosiaaliset suhteet, ravitsemus, riittävä levon määrä, mielekäs tekeminen ja mahdollisuus tehdä valintoja)
  • Miten voit käytännössä arvioida, parantaa ja seurata hyvinvoinnin osatekijöiden toteutumista oman koirasi arjessa?


Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana Koirapalvelu Balanssin Anni Saarela (eläintenkouluttaja AT). Anni työskentelee päätoimisesti koirien hyvinvoinnin ja kouluttamisen parissa, keskittyen erityisesti erilaisiin koirien käytöshaasteisiin sekä niin arjessa kuin eri harrastuslajeissakin tärkeisiin perustaitoihin. Lisätietoja Annista löydät osoitteesta www.koirapalvelubalanssi.com

 

Näin pääset luennolle

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia. Jäsenillä on yhdellä jäsenmaksulla katsottavissaan satoja tunteja videomateriaalia.
  2. Pääset katsomaan luennon jäsenten luentoarkistosta, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2023
Aika:
18:30 - 20:00

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website