Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettipaneelikeskustelu ke 1.11. – Agilitykoiran hyvinvointi

01.11.2023 @ 18:30 - 20:00

Nettipaneelikeskustelu agilitykoiran hyvinvointi

Keskiviikko 1.11.2023 klo 18.30-20.00 – Agilitykoiran hyvinvointi

SporttiRakki ja Suomen Agilityliitto järjestävät kolmen terveysalan asiantuntijan kanssa kaikille harrastajille avoimen nettipaneelikeskustelun agilitykoirien hyvinvoinnista. Mukana kertomassa tuoreinta tutkimustietoa ja omaa kokemustaan aiheesta eläinlääkäri ja väitöskirjatutkija Leena Inkilä, eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti ja tutkija Anna Boström sekä eläinlääkärinä ortopedisia potilaita hoitava ja koirien kestävyyskuntoa tutkiva väitöskirjatutkija Ella Söderlund. 

 

Missä ja milloin?

  • Keskiviikko 1.11. klo 18.30-20 (1,5 h) SporttiRakissa
  • Kaikille avoin ja maksuton lähetys
  • Voit osallistua joko live-lähetykseen tai katsoa tallenteena myöhemmin SporttiRakin sivuilta

Miten voin osallistua?

  • Lähetys järjestetään avoimena Youtube-livenä, jonka katselu onnistuu Youtuben kautta SporttiRakin kanavalta.
  • Linkin lähetykseen löydät sekä SporttiRakin Youtubesta että SporttiRakki.fi-palvelun etusivulta juuri ennen lähetyksen alkamista.
  • Etukäteiskysymyksiä panelisteille voit esittää tämän lomakkeen kautta.
  • Lähetyksen aikana kysymysten lähettäminen onnistuu Youtuben live chatin kautta tai SporttiRakin sivuston oikean alalaidan asiakaspalveluchatin kautta.

Keskustelulähetyksen sisältö

  • Klo 18.30-19 asiantuntijoiden esittelyt ja alustuspuheenvuorot omien tutkimusaiheidensa parissa
  • Klo 19-20 avoin keskustelu asiantuntijoiden kesken, etukäteen tulleiden kysymysten pohjalta keskustelua sekä lähetyksen aikana tulevien kysymysten läpikäynti paneelikeskustelun tapaan


Keskustelemassa mukana

Leena Inkilä

Leena on eläinlääkäri, joka toimii parhaillaan väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistolla. Väitöskirjatutkimuksen aiheita ovat agilitykoirien loukkaantumiset ja agilitysuoritusten biomekaniikka. Leena on lisäksi toiminut agilityvalmentajana.

Anna Boström

Anna Boström on eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Hän on suorittanut MSc Veterinary Physiotherapy tutkinnon Royal Veterinary Collegessa Lontoossa ja tehnyt väitöskirjaa Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Tällä hetkellä Anna tekee kliinistä työtä eläinten fysioterapeuttina Yliopistollisessa eläinsairaalassa sekä tutkimustyötä agilitykoirien hyvinvoinnista ja koirien selkäsairauksista Helsingin Yliopiston Kliinisen hevos- ja pieneläinlääketieteen osastolla.

Ella Söderlund

Ella Söderlund on pitkälle kouluttautunut pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, jonka intohimona on ortopedia ja opettaminen. Lisäksi Ella tekee väitöskirjatutkimusta koirien kestävyyskunnosta. Parhaillaan Ella suorittaa työn ohessa The International School of Veterinary Postgraduate Studies:in järjestämää Advanced orthopedic surgery-koulutuskokonaisuutta. Ella on myös toiminut ortopedian ja kirurgian kliinisenä opettaja Helsingin Yliopistolla, jossa syttyikin palava into opettamiseen: Ella mm. kiertää klinikoilla opettamassa ontumatutkimusten tekemistä. Tällä hetkellä Ella työskentelee Eläinsairaala Vethausissa Hämeenlinnassa.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
01.11.2023
Aika:
18:30 - 20:00

Järjestäjät

SporttiRakki
Suomen Agilityliitto