Koti Tilaa ProRakki

Tilaa ProRakki

1

NETTILUENNOT 0 €

Katso nettiluennot ilmaiseksi silloin, kun haluat

Jäsenenä pääset osallistumaan nettiluennoillemme ilmaiseksi! Ei matkustelua, vaan huippuluennoitsijoiden ja -valmentajien ajatuksia suoraan kotisohvalta käsin. SporttiRakki järjestää huippuluentoja jatkuvasti. Kaikki nettiluennot myös tallennetaan, ja jäsenenä voit katsella ne jälkikäteen myös uudestaan vähintään kahden viikon ajan. Osa luennoista tallennetaan jäsenille luentoarkistoon pidemmäksikin aikaa ja siellä on jatkuvasti jäsenille noin 6-10 luentoa kuunneltavaksi.

2

Alennus nettivalmennuksiin!

Vähintään 20 € alennus valmennuksiin 

Voit osallistua osallistua huippuvalmennukseen asuinpaikasta riippumatta ja omien aikataulujesi ehdoilla netin välityksellä! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin Suomen huippuvalmentajien johdolla. Jäsenenä saat kaikista valmennuksista automaattisesti vähintään 20 € tai -20 % alennuksen.

3

Oma treenikalenteri!

Tallenna ja analysoi treenejäsi

Uusi tapa suunnitella, analysoida ja taltioida treenejä! Pääset pitämään omaa treenikalenteria kaikista lajeista kätevästi. Voit lisätä muistiinpanosi treenistä kännykälläsi heti treenin jälkeen! Treenikalenteri myös kertoo tilastojen valossa, miten olette kehittyneet. Voit pitää merkintäsi yksityisenä tai voit jakaa ne muille jäsenille.

4

Jatkuvat alennukset verkkokaupoista

Vähintään -10 % alennus tuotteisiin

Jatkuva alennus kumppaneidemme verkkokauppoihin. Saat koiraurheiluvälineistä ja muista tarvikkeista vähintään -10 % alennuksen.

SporttiRakin verkkokauppa -20 %

Berran verkkokauppa -10 %

Canis & Catuksen verkkokauppa -10 %

Vijuen verkkokauppa -15 %

5

Etsi uusia kavereita ja pidä yhteyttä vanhoihin

Yhdessä on hauskempaa

Voit etsiä lähistöltä aina treenikavereita, olit sitten kotiseudulla tai muualla matkaamassa koirasi kanssa. Laajoilla hakutoiminnoilla löydät kavereita mm. paikkakunnan, osaamistason tai harrastuslajien mukaan.

Voit myös luoda itsellesi kaveripiirin, jonka kesken voitte yhdessä pohtia ja analysoida treenejänne, tai omia treeniryhmiä, joissa treenien suunnittelut sujuvat kätevästi treeniryhmän omalla sivulla. Kaverit voivat myös lähettää yksityisviestejä toisillen.

6

Huippuvalmentajien vinkkivideot

Opi enemmän

SporttiRakissa on asiantuntijoina useita maamme huippuvalmentajia. Jäsenenä sinulla on pääsy katsomaan huippuvalmentajiemme vinkkivideoita, joissa annetaan opetusta ja vinkkejä erilaisiin koulutusvaiheisiin – lajissa kuin lajissa.

Vinkkivideopankki laajenee uusilla videoilla kuukausittain. Nämä vinkkivideot julkaistaan vain jäsenille.

7

Käyttäjäprofiili

Kerro sinun ja koirasi tarina

Jäsenenä pääset luomaan itsellesi kattavan käyttäjäprofiilin, jossa voit kertoa tarkemmin koiristasi, harrastuksistasi jne. Näin voivat muut ProRakki-yhteisön jäsenet tutustua sinuun paremmin ja kutsua esimerkiksi treeniseuraksi. Voit luoda oman profiilikortin jokaiselle koirallesi erikseen.

8

Omien artikkeleiden kirjoittaminen

Jaa ajatuksesi muille koiraihmisille

ProRakki-jäsenenä pääset halutessasi kirjoittamaan omia artikkeleitaasi (esim. treenitarinoita, retkeilykertomuksia tms.) koko koiraurheiluväen nähtäville. Julkaisemme jäseniemme omia kirjoituksia säännöllisesti.

9

Tukemassa koiraurheilua

Auta meitä kehittämään palveluamme

ProRakki-jäsenyyden ostamisella tuet palvelun laadukasta sisältöä ja varmistat, että me kaikki koiraharrastajat pääsemme jatkossakin nauttimaan asiantuntijoiden erinomaisista artikkeleista, joista kaikki hyödymme. Tule mukaan osaksi upeaa koiraurheiluyhteisöä!

Näin pääset jäseneksi

  1. Osta jäsenyys SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut käyttöösi heti.
  2. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla (myös osamaksumahdollisuus). Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä halvempi on kuukausihinta. Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, joten uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet tyytyväinen siihen. SporttiRakissa on jo satoja tyytyväisiä jäseniä.

Jäsenyyspaketit

Hyödynnä kaikki edut!

Kun ostat 12 kk kerrallaan, kuukausihinta on vain

6,66 e/kk!

6 kk 8,32 e/kk
3 kk 9,97 e/kk

12 kk jäsenyyden ostajille

jäsenlahja!

Saat SporttiRakin trikoopannan haluamallasi värillä jäsenlahjana.