Etusivu Tilaa ProRakki

Tilaa ProRakki

Näin pääset jäseneksi

  1. Osta jäsenyys SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut käyttöösi heti.
  2. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla (myös osamaksumahdollisuus). Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä halvempi on kuukausihinta. Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, joten uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet tyytyväinen siihen. SporttiRakissa on jo satoja tyytyväisiä jäseniä.

1

NETTILUENNOT 0 €

Katso nettiluennot ilmaiseksi silloin, kun haluat

Jäsenenä pääset osallistumaan nettiluennoillemme ilmaiseksi! Ei matkustelua, vaan huippuluennoitsijoiden ja -valmentajien ajatuksia suoraan kotisohvalta käsin. SporttiRakki järjestää huippuluentoja jatkuvasti. Kaikki nettiluennot myös tallennetaan, ja jäsenenä voit katsella ne jälkikäteen myös uudestaan vähintään kahden viikon ajan. Osa luennoista tallennetaan jäsenille luentoarkistoon pidemmäksikin aikaa ja siellä on jatkuvasti jäsenille noin 6-10 luentoa kuunneltavaksi.

2

Alennus nettivalmennuksiin!

Vähintään 20 € alennus valmennuksiin 

Voit osallistua osallistua huippuvalmennukseen asuinpaikasta riippumatta ja omien aikataulujesi ehdoilla netin välityksellä! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin Suomen huippuvalmentajien johdolla. Jäsenenä saat kaikista valmennuksista automaattisesti vähintään 20 € tai -20 % alennuksen.

3

Oma treenikalenteri!

Tallenna ja analysoi treenejäsi

Uusi tapa suunnitella, analysoida ja taltioida treenejä! Pääset pitämään omaa treenikalenteria kaikista lajeista kätevästi. Voit lisätä muistiinpanosi treenistä kännykälläsi heti treenin jälkeen! Treenikalenteri myös kertoo tilastojen valossa, miten olette kehittyneet. Voit pitää merkintäsi yksityisenä tai voit jakaa ne muille jäsenille.

4

Jatkuvat alennukset verkkokaupoista

Vähintään -10 % alennus tuotteisiin

Jatkuva alennus kumppaneidemme verkkokauppoihin. Saat koiraurheiluvälineistä ja muista tarvikkeista vähintään -10 % alennuksen.

SporttiRakin verkkokauppa -20 %

Berran verkkokauppa -10 %

Canis & Catuksen verkkokauppa -10 %

Vijuen verkkokauppa -15 %

5

Etsi uusia kavereita ja pidä yhteyttä vanhoihin

Yhdessä on hauskempaa

SporttiRakin jäsenillä on oma keskusteluryhmänsä Facebookissa.

SporttiRakissa voit etsiä lähistöltä aina treenikavereita, olit sitten kotiseudulla tai muualla matkaamassa koirasi kanssa. Laajoilla hakutoiminnoilla löydät kavereita mm. paikkakunnan, osaamistason tai harrastuslajien mukaan. Voit myös luoda itsellesi kaveripiirin, jonka kesken voitte yhdessä pohtia ja analysoida treenejänne, tai omia treeniryhmiä, joissa treenien suunnittelut sujuvat kätevästi treeniryhmän omalla sivulla. Kaverit voivat myös lähettää yksityisviestejä toisilleen.

6

Huippuvalmentajien vinkkivideot

Opi enemmän

SporttiRakissa on asiantuntijoina useita maamme huippuvalmentajia. Jäsenenä sinulla on pääsy katsomaan huippuvalmentajiemme vinkkivideoita, joissa annetaan opetusta ja vinkkejä erilaisiin koulutusvaiheisiin – lajissa kuin lajissa.

Vinkkivideopankki laajenee uusilla videoilla kuukausittain. Nämä vinkkivideot julkaistaan vain jäsenille.

7

Käyttäjäprofiili

Kerro sinun ja koirasi tarina

Jäsenenä pääset luomaan itsellesi kattavan käyttäjäprofiilin, jossa voit kertoa tarkemmin koiristasi, harrastuksistasi jne. Näin voivat muut ProRakki-yhteisön jäsenet tutustua sinuun paremmin ja kutsua esimerkiksi treeniseuraksi. Voit luoda oman profiilikortin jokaiselle koirallesi erikseen.

8

Omien artikkeleiden kirjoittaminen

Jaa ajatuksesi muille koiraihmisille

ProRakki-jäsenenä pääset halutessasi kirjoittamaan omia artikkeleitaasi (esim. treenitarinoita, retkeilykertomuksia tms.) koko koiraurheiluväen nähtäville. Julkaisemme jäseniemme omia kirjoituksia säännöllisesti.

9

Tukemassa koiraurheilua

Auta meitä kehittämään palveluamme

ProRakki-jäsenyyden ostamisella tuet palvelun laadukasta sisältöä ja varmistat, että me kaikki koiraharrastajat pääsemme jatkossakin nauttimaan asiantuntijoiden erinomaisista artikkeleista, joista kaikki hyödymme. Tule mukaan osaksi upeaa koiraurheiluyhteisöä!

Mitä jäsenemme ovat palvelusta tykänneet?

”SporttiRakki -jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo, jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni. Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa, ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä, että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin, kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun.”

Johanna Franzén

”Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon. Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja. Koska omat aikataulut ovat rajalliset, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. 🙂 Olen myös osallistunut useille antoisille ja opettavaisille nettiluennoille, ja koen niiden kautta saaneeni myös tukea koiranomistajana. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä. Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, joka toimii hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja aiempien treenien läpikäymisessä.”

Anne-Elina Salo

Jäsenyyspaketit

Hyödynnä kaikki edut!

Kun ostat 12 kk kerrallaan, kuukausihinta on vain

6,66 e/kk!

6 kk 8,32 e/kk
3 kk 9,97 e/kk

12 kk jäsenyyden ostajille

jäsenlahja!

Saat SporttiRakin trikoopannan haluamallasi värillä jäsenlahjana.