Etusivu Tilaa jäsenyys – saat enemmän!

Tilaa jäsenyys – saat enemmän!

96 % jäsenistämme on tyytyväinen saamaansa sisältöön ja kokee palvelun itselleen erittäin hyödylliseksi!

Lokakuun aikana jäsenien tai jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan

2 SporttiRakin treenikassia!

Arvo 35,90 e. Liity siis jäseneksi nyt!

Kaikki SporttiRakin jäsenet saavat nyt FirstVetiltä

ilmaisen etäeläinlääkärikäynnin!

Kun rekisteröidyt SporttiRakin jäsenalueen kautta FirstVetiin, saat ilmaisen etäeläinlääkärikäynnin FirstVetiin (arvo 35-55 e)

Kun ostat 12 kk kerrallaan, kuukausihinta on vain

6,66 e/kk!

6 kk 8,32 e/kk
3 kk 9,97 e/kk

Oletko kasvattaja?

Kasvattajana voit hakea kasvattajajäsenyyttä ja saat kasvattien omistajille tarjottua etuja! Lue lisää! 

Jäsenedut

1

Ilmaiset nettiluennot!

OPPIMINEN

 • Osallistuminen kaikille nettiluennoille ilmaiseksi! Uusia luentoja 2 x kk.
 • Pääsy Q&A-kyselytuntien suoriin videolähetyksiin – voit kysyä suoraan huippuvalmentajilta neuvoja! Vaihtuvat teemat.
 • Ei matkustelua, vaan oppia suoraan kotisohvalta käsin
 • Mahdollisuus katsoa kaikki lähetykset jälkikäteen vähintään 1 kk ajan (jatkuvasti 10-15 luentoa kuunneltavaksi) – myös uusilla jäsenillä pääsy luentoarkistoon!
 • Pääsy huippuvalmentajien vinkkivideopankkiin. Koulutusvinkkejä eri lajeihin, lisää videoita jatkuvasti.

2

Tallenna ja analysoi treenejäsi

KEHITTYMINEN

 • Kehitytte koirakkona tallentamalla ja analysoimalla treenejä treenikalenterin kautta
 • Voit lisätä muistiinpanosi treenistä kuvine ja videoineen kännykälläsi heti treenin jälkeen!
 • Voit arvioida ja pisteyttää treenin eri osa-alueita
 • Visuaaliset tilastot kertovat, miten olette kehittyneet
 • Voit pitää merkintäsi yksityisenä tai jakaa ne muille jäsenille
 • Helppo etsiä aiempia treenejä
 • Jokaiselle koirallesi omat treenimerkinnät

3

Ilmaiskäynnit ja alennukset

MERKITTÄVÄT EDUT

 • Ilmainen etäeläinlääkärikäynti FirstVetiin (arvo 35-55 e)
 • Jatkuva alennus kumppaneidemme verkkokauppoihin koiraurheiluvälineisiin ja muihin tarvikkeisiin
 • SporttiRakin verkkokauppa (myös valmennukset) -20 %
 • Berran verkkokauppa -10 %
 • Canis & Catuksen verkkokauppa -10 %
 • Vijuen verkkokauppa -15 %

4

Yhdessä on hauskempaa!

MUKANA OLEMINEN

 • Voit oppia myös muilta jäseniltä
 • Voit etsiä uusia treenikavereita hakutoiminnoilla mm. paikkakunnan tai harrastuslajien mukaan – olit sitten muualla matkaamassa tai kotiseudulla
 • Voit luoda myös itsellesi kaveripiirin, jonka kesken voitte pohtia ja analysoida treenejänne
 • Voit katsoa ja kommentoida muiden treenejä ja muut voivat kommentoida treenejäsi halutessasi
 • Mahdollisuus luoda omia treeniryhmiä, joissa voitte suunnitella treenejä
 • Kaverit voivat lähettää yksityisviestejä
 • SporttiRakin jäsenillä on oma keskusteluryhmä Facebookissa

5

Jaa omia ajatuksiasi

TIEDON JAKAMINEN

 • Jaa ajatuksesi muille koiraihmisille. Voit kirjoittaa palveluun omia artikkeleitasi koko koiraurheiluväen nähtäville – julkaisemme jäseniemme omia kirjoituksia säännöllisesti
 • Kerro sinun ja koirasi tarina! Laaja käyttäjäprofiili, jossa voit kertoa tarkemmin koiristasi, harrastuksistasi jne. – muut yhteisön jäsenet voivat tutustua sinuun ja kutsua esimerkiksi treeniseuraksi
 • Voit luoda oman profiilikortin jokaiselle koirallesi erikseen

6

Mukana tukemassa koiraurheilua!

AUTTAMINEN

 • Voit auttaa meitä kehittämään palveluamme ja samalla tukea kotimaista koiraurheilua
 • Jäsenyyden ostamisella tuet palvelun laadukasta sisältöä ja varmistat, että me kaikki koiraharrastajat pääsemme jatkossakin nauttimaan asiantuntijoiden erinomaisista artikkeleista, joista kaikki hyödymme.
 • Käytämme osan jäsentuloista myös työkoiratoiminnan tukemiseen Suomessa. Tuemme mm. poliisikoiria, opaskoiria ja kuulo- ja tukikoiria. Jäsenenä olet siis automaattisesti mukana myös työkoiratoiminnan tukemisessa!
 • Tule mukaan osaksi upeaa koiraurheiluyhteisöä! #koiraurheilunilo

Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

Jäsenenä saat kaiken tämän

Näin pääset jäseneksi

 1. Osta jäsenyys SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut käyttöösi heti.
 2. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla (myös osamaksumahdollisuus). Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä halvempi on kuukausihinta – edullisimmillaan vain 6,66 e/kk! Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, joten uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet tyytyväinen siihen. Tyytyväisyydestä kertoo se, että 96 % SporttiRakin jäsenistä uusii aina jäsenyytensä. Lue alhaalta jäsenten kokemuksia palvelusta.

 Tilaa nyt alk. 29,90 e!

On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää netin välityksellä.

Jäsenten kokemuksia palvelusta

”SporttiRakki-jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo, jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni. Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa, ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä, että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin, kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun.”

Johanna Franzén

SporttiRakin jäsenyys kannattaa!

Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1, TK2, TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.

Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.

SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä.

Eija Heinonen, yli 30 vuotta koiramaista elämää takana

”Olen Noora Paappanen, pitkän linjan TOKO-harrastelija Uudenmaan alueelta. 

Ensin mietin pitkään, että mikähän tämä SporttiRakki oikein on, näinkö tällainen sivusto pärjää, vaikka tällainen kyllä puuttuukin koiraharrastajien piiristä. Lueskelin erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita ja seurailin toimintaa Facebookissa. Olen pitkään pohtinut, mikä olisi paras ratkaisu treenikalenterien pitämiseen. Erilaisia vihkovirityksiä paljon kokeilleena olen todennut, että treenikalenterit ovat aina väärässä paikassa, missä itsellä olisi aikaa kirjoittaa, eikä ne ole ikinä siellä treenissä mukana, silloin kun siitä pitäisi tarkistaa jotain.

Kaverini osallistui Tokossa kisavalmiiksi -nettivalmennukseen ja häneltä vähän kyselin, että millainen tämä sivusto on ja millainen treenikalenteri sivulla on. Liityin jäseneksi lopulta syyskuussa 2017 ajatuksella, että kokeillaan nyt tuleeko jäsenyydelle käyttöä. Siitä asti jäin koukkuun! Treenikalenterissa on ihanaa, kun voi lisätä kuvia, sekä videoita ja tekstiin saa lisättyä värejä korostamaan esimerkiksi ajatusta seuraavalle treenikerralle.

Osallistuimme myös Tokon VOI/EVL -nettivalmennukselle alkuvuodesta 2018. Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa. Myös muiden ongelmia ja valmentajien ratkaisuja kuuntelemalla sai paljon hyviä vinkkejä tulevaisuuteen sekä omaan tietopankkiin toko-kouluttajana. 

Myös SporttiRakin nettiluennot ovat olleet todella mielenkiitoiset, vaikka aiheet eivät täysin meitä olekaan koskettaneet. Viimeisimpänä jälki-aiheiset kahden luennon luentosarjat. Monta sivullista muistiinpanoja on taltioitu odottamaan josko se jälkikärpänen iskisi kunnolla. Luennoissa mahtavaa on se, etteivät ne ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan luennon voi kuunnella jälkikäteen missä ja milloin vain!

Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

Noora Paappanen 

”Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon. Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja.

Koska omat aikataulut ovat rajalliset, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. 🙂 Olen myös osallistunut useille antoisille ja opettavaisille nettiluennoille, ja koen niiden kautta saaneeni myös tukea koiranomistajana.

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä.

Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, joka toimii hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja aiempien treenien läpikäymisessä.”

Anne-Elina Salo

”Olen Jonna Toljamo, reilu parikymppinen kolmen koiran omistaja, eläintenkouluttajaopiskelija ja -yrittäjä.

Eksyin SporttiRakin sivuille Facebookin kautta ja mielenkiinto heräsi heti. Voisiko netin kautta tosiaan saada hyvät valmiudet eri lajien kursseille ja olisko netin kautta seurattavat luennot yhtä hyviä kuin paikan päällä? Asun itse pienellä paikkakunnalla Lapissa ja etenkin luennot tulevat helposti kalliiksi, kun pelkät matkakulut tulevat monesti maksamaan tuplasti luentohinnan verran.

Liityin jäseneksi vuodenvaihteessa ja olen ollut todella tyytyväinen. SporttiRakki tarjoaa monipuolisia luentoja ja nettivalmennuksia, joista jokainen löytää varmasti omansa. Aikatauluongelmiakaan ei tule, kun tehtävät ja luennot voi kuunnella omalla ajallaan, vaikka useampaan kertaan. Tykästyin myös treenikalenteriin. Tekstin lisäksi muistiinpanoihin saa lisättyä myös kuvia tai videoita, joiden avulla treenit muistuvat vielä paremmin mieleen. Olen iloinen siitä, että SporttiRakin tarjoamat palvelut ovat perustuneet positiivisiin koulutusmenetelmiin.

On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää internetin välityksellä. Suosittelen ehdottomasti SporttiRakkia ihan jokaiselle koiraihmiselle!”

Jonna Toljamo

Olen japaninpystykorvien omistaja ja kasvattaja. Asun metsän keskellä Pohjois-Lapissa ja varsinkin talvisin taajamassa kaupassakäyntikin voi olla haasteellista. Käyn koirieni kanssa satunnaisesti koiranäyttelyissä. Retkeily ja talvisin hiihtolenkit koirien kanssa kuuluvat lähes päivittäiseen elämäämme. Meillä on oman kiinteistön alueella myös pieni agilityrata. Mieluiten harrastan koirieni kanssa sellaisia lajeja, jotka eivät välttämättä edellytä autolla matkustamista ja joita voi harrastaa täällä omassa asuinympäristössämme metsän keskellä.

Liityin jäseneksi ensisijaisesti jäljestysluennon vuoksi, koska nuori japaninpystykorvaurokseni on synnynnäinen jäljestäjä ja koska asumme metsän keskellä, joten jäljestysmaastoja löytyy joka puolelta kodin lähettyviltä eikä jäljestyksen harrastaminen edellytä autolla matkustamista. Omalla paikkakunnalla tällaisia koira-aiheisia luentoja järjestetään vain harvoin. Koen netin kautta tapahtuvan osallistumisen mielekkääksi, koska automatkoihin ei kulu aikaa ja rahaa. Luennot voi kuunnella vielä jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluaa, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokkaampaa. Kartutan mielelläni koiratietouttani luennoilla ja, vaikka asia olisi tuttuakin, kertaus on opintojen äiti. Katriina Tiiran luennot olivat tosi mielenkiintoisia, koska ne perustuivat tutkittuun tietoon ja kumosivat monia koiriin liittyviä uskomuksia. Miira Helstenin luennolla käsiteltiin koirien elekieltä ja leikkimistä. Ne ovat perusasioita, jotka jokaisen koiranomistajan olisi hyvä omaksua riippumatta koiran rodusta tai koiraharrastuksista.

Birit Schenk

”Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

Tilaa jäsenyys verkkokaupastamme!

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Onko kaikissa jäsenyyksissä sama sisältö?

Kyllä. Sekä 3, 6 ja 12 kk jäsenyydessä on täysin sama sisältö – vain jäsenyyden kesto vaihtelee.

Pääsenkö luentoarkistoon vaikka liittyisin vasta nyt?

Kyllä. Pääset jäsenten luento- ja videoarkistoon käsiksi myös uutena jäsenenä katsomaan myös aiempia luentoja. Näet siellä kaikki tällä hetkellä näkyvillä olevat videomateriaalit.

Kuinka nopeasti jäsenyys astuu voimaan?

Jäsenyys astuu voimaan heti, kun olet tehnyt tilauksen. Pääset siis heti kaikkiin jäsenetuihin sekä -materiaaleihin käsiksi.

Pitääkö jäsenenä ilmoittautua erikseen nettilähetyksiin?

Kyllä ja ei. Nettiluennoille osallistuminen suorassa lähetyksessä vaatii verkkokaupasta luentotuotteen ostamisen 0 eurolla jäsentunnuksillasi.

Q&A-kyselytunneille osallistuminen taas ei vaadi lainkaan ilmoittautumista. Niille löydät suoran linkin heti etusivultamme sporttirakki.fi tapahtuman ajankohtana.

Kaikkien lähetysten tallenteet tallentuvat automaattisesti jäsenten videoarkistoon, joten mikäli aiot katsoa lähetykset vasta jälkikäteen, sinun ei tarvitse erikseen enää ilmoittautua.

Kuinka kauan lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen?

Vähintään 1 kk lähetyksen jälkeen. Suurin osa nettiluennoista ja Q&A-kyselytunneista tallentuvat useiksi kuukausiksi lähetysajan jälkeen.

Mistä näen, mitä tulevia tapahtumia on tulossa?

Päävalikosta tapahtumakalenterista näet parhaiten kaikki tapahtumat. Lisäksi nettiluennot näet verkkokaupasta. Julkaisemme aina seuraavat tapahtumat noin 1 kk ennen tapahtuma-ajankohtaa.