sunnuntai, kesäkuu 24, 2018
Etusivu Tilaa ProRakki

Tilaa ProRakki

Kesäkuussa jäsenenä olevat osallistuvat

100 € Vijuen tuotepaketin arvontaan

Tuotepaketissa 2 kpl Grip-hihnoja, 2 kpl brodeerattuja pantoja mittatilauksesta omalla tekstillä, 2 kpl Kong squeezz ball grip -leluja haluamallasi värillä sekä 1,5 kg säkki Platinum kanaa.

Kun ostat 12 kk kerrallaan, kuukausihinta on vain

6,66 e/kk!

6 kk 8,32 e/kk
3 kk 9,97 e/kk

12 kk jäsenyyden ostajille

jäsenlahja!

Saat SporttiRakin trikoopannan haluamallasi värillä jäsenlahjana.

Näin pääset jäseneksi

  1. Osta jäsenyys SporttiRakin verkkokaupasta. Luot ostoksen yhteydessä omat tunnuksesi palveluun ja saat jäsenedut käyttöösi heti.
  2. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla (myös osamaksumahdollisuus). Mitä pidemmän jäsenyyden ostat, sitä halvempi on kuukausihinta – edullisimmillaan vain 6,66 e/kk! Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia, joten uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet tyytyväinen siihen. SporttiRakissa on jo satoja tyytyväisiä jäseniä.

 

”Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

1

Nettiluennot 0 e!

Katso nettiluennot ilmaiseksi silloin, kun haluat

Jäsenenä pääset osallistumaan nettiluennoillemme ilmaiseksi! Ei matkustelua, vaan huippuluennoitsijoiden ja -valmentajien ajatuksia suoraan kotisohvalta käsin. SporttiRakki järjestää huippuluentoja 2 kpl kuukaudessa. Vain jäsenenä pääset katsomaan ne jälkikäteen myös uudestaan vähintään 1 kk ajan. Arkistossa on jatkuvasti jäsenille 8-10 luentoa kuunneltavaksi.

Extrana löydät vielä muutaman muunkin luennon näiden viimeisimpien lisäksi.

2

Huippuvalmentajien vinkkivideot

Opi enemmän

SporttiRakissa on asiantuntijoina useita maamme huippuvalmentajia. Jäsenenä sinulla on pääsy katsomaan huippuvalmentajiemme vinkkivideoita, joissa annetaan opetusta ja vinkkejä erilaisiin koulutusvaiheisiin – lajissa kuin lajissa.

Vinkkivideopankki laajenee uusilla videoilla kuukausittain. Nämä vinkkivideot julkaistaan vain jäsenille.

3

Oma treenikalenteri!

Tallenna ja analysoi treenejäsi

Uusi tapa suunnitella, analysoida ja taltioida treenejä! Pääset pitämään omaa treenikalenteria kaikista lajeista kätevästi. Voit lisätä muistiinpanosi treenistä kännykälläsi heti treenin jälkeen! Treenikalenteri myös kertoo tilastojen valossa, miten olette kehittyneet. Voit pitää merkintäsi yksityisenä tai voit jakaa ne muille jäsenille.

4

Alennus nettivalmennuksiin!

Vähintään 20 e alennus valmennuksiin

Voit osallistua SporttiRakin järjestämiin huippuvalmennuksiin asuinpaikasta riippumatta ja omien aikataulujesi ehdoilla netin välityksellä! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin Suomen huippuvalmentajien johdolla. Jäsenenä saat kaikista valmennuksista automaattisesti vähintään 20 e alennuksen.

5

Jatkuvat alennukset verkkokaupoista

Vähintään -10 % alennus tuotteisiin

Jatkuva alennus kumppaneidemme verkkokauppoihin. Saat koiraurheiluvälineistä ja muista tarvikkeista vähintään -10 % alennuksen.

SporttiRakin verkkokauppa -20 %

Berran verkkokauppa -10 %

Canis & Catuksen verkkokauppa -10 %

Vijuen verkkokauppa -15 %

6

Etsi uusia kavereita ja pidä yhteyttä vanhoihin

Yhdessä on hauskempaa

SporttiRakin jäsenillä on oma keskusteluryhmänsä Facebookissa.

SporttiRakissa voit etsiä lähistöltä aina treenikavereita, olit sitten kotiseudulla tai muualla matkaamassa koirasi kanssa. Laajoilla hakutoiminnoilla löydät kavereita mm. paikkakunnan, osaamistason tai harrastuslajien mukaan. Voit myös luoda itsellesi kaveripiirin, jonka kesken voitte yhdessä pohtia ja analysoida treenejänne, tai omia treeniryhmiä, joissa treenien suunnittelut sujuvat kätevästi treeniryhmän omalla sivulla. Kaverit voivat myös lähettää yksityisviestejä toisilleen.

7

Käyttäjäprofiili

Kerro sinun ja koirasi tarina

Jäsenenä pääset luomaan itsellesi kattavan käyttäjäprofiilin, jossa voit kertoa tarkemmin koiristasi, harrastuksistasi jne. Näin voivat muut ProRakki-yhteisön jäsenet tutustua sinuun paremmin ja kutsua esimerkiksi treeniseuraksi. Voit luoda oman profiilikortin jokaiselle koirallesi erikseen.

8

Omien artikkeleiden kirjoittaminen

Jaa ajatuksesi muille koiraihmisille

ProRakki-jäsenenä pääset halutessasi kirjoittamaan omia artikkeleitaasi (esim. treenitarinoita, retkeilykertomuksia tms.) koko koiraurheiluväen nähtäville. Julkaisemme jäseniemme omia kirjoituksia säännöllisesti.

9

Tukemassa koiraurheilua

Auta meitä kehittämään palveluamme

ProRakki-jäsenyyden ostamisella tuet palvelun laadukasta sisältöä ja varmistat, että me kaikki koiraharrastajat pääsemme jatkossakin nauttimaan asiantuntijoiden erinomaisista artikkeleista, joista kaikki hyödymme. Tule mukaan osaksi upeaa koiraurheiluyhteisöä!

tuhansia katselukertoja ja lähes 5000 lisättyä treeniä!

Mitä jäsenemme ovat palvelusta tykänneet?

”SporttiRakki-jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo, jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni. Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa, ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä, että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin, kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun.”

Johanna Franzén

SporttiRakin jäsenyys kannattaa!

Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1, TK2, TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.

Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.

SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä.

Eija Heinonen, yli 30 vuotta koiramaista elämää takana

”Olen Noora Paappanen, pitkän linjan TOKO-harrastelija Uudenmaan alueelta. 

Ensin mietin pitkään, että mikähän tämä SporttiRakki oikein on, näinkö tällainen sivusto pärjää, vaikka tällainen kyllä puuttuukin koiraharrastajien piiristä. Lueskelin erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita ja seurailin toimintaa Facebookissa. Olen pitkään pohtinut, mikä olisi paras ratkaisu treenikalenterien pitämiseen. Erilaisia vihkovirityksiä paljon kokeilleena olen todennut, että treenikalenterit ovat aina väärässä paikassa, missä itsellä olisi aikaa kirjoittaa, eikä ne ole ikinä siellä treenissä mukana, silloin kun siitä pitäisi tarkistaa jotain.

Kaverini osallistui Tokossa kisavalmiiksi -nettivalmennukseen ja häneltä vähän kyselin, että millainen tämä sivusto on ja millainen treenikalenteri sivulla on. Liityin jäseneksi lopulta syyskuussa 2017 ajatuksella, että kokeillaan nyt tuleeko jäsenyydelle käyttöä. Siitä asti jäin koukkuun! Treenikalenterissa on ihanaa, kun voi lisätä kuvia, sekä videoita ja tekstiin saa lisättyä värejä korostamaan esimerkiksi ajatusta seuraavalle treenikerralle.

Osallistuimme myös Tokon VOI/EVL -nettivalmennukselle alkuvuodesta 2018. Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa. Myös muiden ongelmia ja valmentajien ratkaisuja kuuntelemalla sai paljon hyviä vinkkejä tulevaisuuteen sekä omaan tietopankkiin toko-kouluttajana. 

Myös SporttiRakin nettiluennot ovat olleet todella mielenkiitoiset, vaikka aiheet eivät täysin meitä olekaan koskettaneet. Viimeisimpänä jälki-aiheiset kahden luennon luentosarjat. Monta sivullista muistiinpanoja on taltioitu odottamaan josko se jälkikärpänen iskisi kunnolla. Luennoissa mahtavaa on se, etteivät ne ole sidottu aikaan tai paikkaan, vaan luennon voi kuunnella jälkikäteen missä ja milloin vain!

Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epäröit, liity kokeeksi ja katso, jäätkö koukkuun kuten minä jäin!”

Noora Paappanen 

”Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon. Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja.

Koska omat aikataulut ovat rajalliset, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. 🙂 Olen myös osallistunut useille antoisille ja opettavaisille nettiluennoille, ja koen niiden kautta saaneeni myös tukea koiranomistajana.

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä.

Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, joka toimii hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja aiempien treenien läpikäymisessä.”

Anne-Elina Salo

”Olen Jonna Toljamo, reilu parikymppinen kolmen koiran omistaja, eläintenkouluttajaopiskelija ja -yrittäjä.

Eksyin SporttiRakin sivuille Facebookin kautta ja mielenkiinto heräsi heti. Voisiko netin kautta tosiaan saada hyvät valmiudet eri lajien kursseille ja olisko netin kautta seurattavat luennot yhtä hyviä kuin paikan päällä? Asun itse pienellä paikkakunnalla Lapissa ja etenkin luennot tulevat helposti kalliiksi, kun pelkät matkakulut tulevat monesti maksamaan tuplasti luentohinnan verran.

Liityin jäseneksi vuodenvaihteessa ja olen ollut todella tyytyväinen. SporttiRakki tarjoaa monipuolisia luentoja ja nettivalmennuksia, joista jokainen löytää varmasti omansa. Aikatauluongelmiakaan ei tule, kun tehtävät ja luennot voi kuunnella omalla ajallaan, vaikka useampaan kertaan. Tykästyin myös treenikalenteriin. Tekstin lisäksi muistiinpanoihin saa lisättyä myös kuvia tai videoita, joiden avulla treenit muistuvat vielä paremmin mieleen. Olen iloinen siitä, että SporttiRakin tarjoamat palvelut ovat perustuneet positiivisiin koulutusmenetelmiin.

On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää internetin välityksellä. Suosittelen ehdottomasti SporttiRakkia ihan jokaiselle koiraihmiselle!”

Jonna Toljamo

Olen japaninpystykorvien omistaja ja kasvattaja. Asun metsän keskellä Pohjois-Lapissa ja varsinkin talvisin taajamassa kaupassakäyntikin voi olla haasteellista. Käyn koirieni kanssa satunnaisesti koiranäyttelyissä. Retkeily ja talvisin hiihtolenkit koirien kanssa kuuluvat lähes päivittäiseen elämäämme. Meillä on oman kiinteistön alueella myös pieni agilityrata. Mieluiten harrastan koirieni kanssa sellaisia lajeja, jotka eivät välttämättä edellytä autolla matkustamista ja joita voi harrastaa täällä omassa asuinympäristössämme metsän keskellä.

Liityin jäseneksi ensisijaisesti jäljestysluennon vuoksi, koska nuori japaninpystykorvaurokseni on synnynnäinen jäljestäjä ja koska asumme metsän keskellä, joten jäljestysmaastoja löytyy joka puolelta kodin lähettyviltä eikä jäljestyksen harrastaminen edellytä autolla matkustamista. Omalla paikkakunnalla tällaisia koira-aiheisia luentoja järjestetään vain harvoin. Koen netin kautta tapahtuvan osallistumisen mielekkääksi, koska automatkoihin ei kulu aikaa ja rahaa. Luennot voi kuunnella vielä jälkikäteen niin monta kertaa kuin haluaa, jolloin uusien asioiden oppiminen on tehokkaampaa. Kartutan mielelläni koiratietouttani luennoilla ja, vaikka asia olisi tuttuakin, kertaus on opintojen äiti. Katriina Tiiran luennot olivat tosi mielenkiintoisia, koska ne perustuivat tutkittuun tietoon ja kumosivat monia koiriin liittyviä uskomuksia. Miira Helstenin luennolla käsiteltiin koirien elekieltä ja leikkimistä. Ne ovat perusasioita, jotka jokaisen koiranomistajan olisi hyvä omaksua riippumatta koiran rodusta tai koiraharrastuksista.

Birit Schenk

Jäsenyyspaketit

Hyödynnä kaikki edut!