keskiviikko, lokakuu 16, 2019
Etusivu Jäsenyydet Jäsenyys 6 kk

Jäsenyys 6 kk

(4 tuotearviota)

49,90 

Vain 8,32 e/kk. Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 6 kuukauden ajaksi.

Osasto:

Kuvaus

Vain 8,32 e/kk!

6 kk jäsenyyden sisältö

Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 6 kuukauden ajaksi. Tilaus on 6 kk määräaikainen kertatilaus. Uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet siihen tyytyväinen. Jäsenyys astuu voimaan heti tilauksen tehtyäsi.

 • Ilmainen osallistuminen nettiluennoille pari kertaa kuukaudessa
 • Mahdollisuus katsoa pidetyt nettiluennot myös 1 kk jälkikäteen (arkistossa jatkuvasti 10-20 luentoa kuunneltavaksi), katso luentoarkiston sisältö
 • Pääsy Q&A-kyselytuntien suoriin videolähetyksiin kuukausittain
 • Pääsy huippuvalmentajien vinkkivideoihin ja teemaviikkojen sisältöihin
 • Mahdollisuus hyödyntää erikseen tilattavana lisäpalveluna nettiyksärit eli valmentajien henkilökohtainen apu – milloin vaan, mistä vaan
 • Alennus huippuammattilaisten nettivalmennuksiin
 • Oma mobiilikäyttöinen treenipäiväkirja ja treenikalenteri
 • Pääsy jäsenten omaan keskusteluryhmään Facebookissa
 • Etsi treenikavereita -toiminto
 • Omat treeniryhmät ja yhteydenpito treenikavereihin
 • Alennukset verkkokaupoista (Berra, Canis & Catus, Vijue, SporttiRakki)
 • Laaja käyttäjäprofiili
 • Artikkelien kirjoitusmahdollisuus
 • Palvelun asiantuntijasisällön tukeminen

Haluan lukea lisää jäsenyydestä!

100 % jäsenistämme kokee oppineensa uutta koirista ja koiraharrastamisesta jäsenyyden kautta!

(Jäsenkyselyn tulos, heinäkuu 2019)

 

Kun tilaat jäsenyyden lokakuun aikana, osallistut

2 kpl SporttiRakki-hupparin arvontaan!

Hupparin arvo 52,50 e


Tilaus- ja käyttöehdot

Tutustu tilaus- ja käyttöehtoihin

45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa Mash-laskulla!

4 arviota tuotteelle Jäsenyys 6 kk

 1. RefengoldsIsla

  Olen 33-vuotias ensimmäisen koiran omistaja Turusta. SporttiRakki-sivustolle päädyin alun alkaen etsiessäni tietoa ja kokemuksia erilaisista koiraharrastuksista kultaisennoutajan Islan saapuessa taloon.

  Mahdollisuuksia tuntui olevan niin pilvin pimein, että meillä oli suoranaisia valinnanvaikeuksia. SporttiRakissa pääsin kuitenkin helposti tutustumaan erilaisiin lajeihin ja artikkeleiden lukemisen lisäksi katselin sieltä myös erilaisia vinkkivideoita eri lajeihin liittyen. Näiden pohjalta alkoi osittain muodostua myös käsitystä siitä, mitkä olisivat kenties meille sopivia juttuja.

  Koska omat aikataulut ovat rajalliset, oli ihanaa löytää SporttiRakin sivuilta mahdollisuus myös verkkovalmennuksiin. Niissä ei ole sidottu samalla tavalla aikaan ja paikkaan, ja säästyy myös lastenhoitajan hankkimiselta. Olen myös osallistunut useille antoisille ja opettavaisille nettiluennoille, ja koen niiden kautta saaneeni myös tukea koiranomistajana.

  Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen siihen, että SporttiRakissa kaikki sisältö on perustunut positiivisen vahvistamisen menetelmiin ja siihen, että koiran kanssa haetaan yhteistä hyvää tekemisen virettä ja molemmille myönteistä mielentilaa. Nämä ovat itselleni ihan ykkösasioita Islan kanssa harrastaessa ja siksi on ilo olla osana yhteisöä, jossa nämä arvot ovat yhteisesti jaettuja ja tärkeitä.

  Suosittelen SporttiRakin jäsenyyttä ihan jokaiselle koiranomistajalle, aloittelijasta kokeneempaan. Laajan tarjonnan ansiosta sekä aloittelija että kokenutkin harrastaja saavat varmasti uusia oivalluksia. Plussana pitää mainita SporttiRakin treenikalenteri, joka toimii hyvänä tukena treenien suunnittelussa ja aiempien treenien läpikäymisessä.

  – Anne-Elina & Isla

 2. Saara Lehtiniemi (varmistettu kirjoittaja)

  Aikanaan tuli kisajännitysluennon takia liityttyä jäseneksi ja erityisesti vapaasti haluttuun ajankohtaan katsottavissa olevat luennot saivat jatkamaan jäsenyyttä. Tiettyjä luentoja on tullut katsottua useammankin kerran muistin virkistykseksi. Nettiluennot ja -nettikurssit ovat loistava tapa lisätä osaamistaan edullisesti, ilman pitkiä koulutusreissuja. Kännykällä toimiva treenikalenteri on myös plussaa!
  Tyytyväinen olen ollut, yksi tähti pitää kuitenkin jättää aina vapaaksi mahdollistamaan kehitystä 🙂

 3. Noora Paappanen (varmistettu kirjoittaja)

  Olen Noora Paappanen, pitkän linjan TOKO harrastelija Uudenmaan alueelta.

  Ensin mietin pitkään, että mikähän tämä Sporttirakki oikein on, näinkö tälläinen sivusto pärjää, vaikka tälläinen kyllä puuttuukin koiraharrastajien piiristä. Lueskelin erilaisia mielenkiintoisia artikkeleita ja seurailin toimintaa facebookissa. Olen pitkään pohtinut mikä olisi paras ratkaisu treenikalenterien pitämiseen. Erilaisia vihkovirityksiä paljon kokeilleena olen todennut, että treenikalenterit on aina väärässä paikassa missä itsellä olisi aikaa kirjoittaa, eikä ne ole ikinä siellä treenissä mukana silloin kun siltä pitäisi tarkistaa jotain.

  Kaverini osallistui Tokossa kisavalmiiksi nettivalmennukseen ja häneltä vähän kyselin, että millainen tämä sivusto on ja millainen treenikalenteri sivulla on. Liityin jäseneksi lopulta syyskuussa 2017 ajatuksella että kokeillaan nyt tuleeko jäsenyydelle käyttöä. Siitä asti jäin koukkuun! Treenikalenterissa on ihanaa kun voi lisätä kuvia, sekä videoita ja tekstiin saa lisättyä värejä korostamaan esimerkiksi ajatusta seuraavalle treenikerralle.

  Osallistuimme myös Tokon VOI/EVL nettivalmennukselle alkuvuodesta 2018. Valmennus antoi meille paljon. Valmentajilta sai huippu vinkit ja omien treenivideoiden kuvaaminen oli hauskaa ja opettavaa. Myös muiden ongelmia ja valmentajien ratkaisuja kuuntelemalla sai paljon hyviä vinkkejä tulevaisuuteen sekä omaan tietopankkiin toko-kouluttajana.

  Myös Sporttirakin nettiluennot ovat olleet todella mielenkiitoiset vaikka aiheet eivät täysin meitä olekkaan koskettaneet. Viimeisimpänä Jälki-aiheiset kahden luennon luentosarjat. Monta sivullista muistiinpanoja on taltioitu odottamaan josko se jälkikärpänen iskisi kunnolla. Luennoissa mahtavaa on se etteivät ne ole sidottu aikaan tai paikkaan vaan luennon voi kuunnella jälkikäteen missä ja milloin vain!

  Jäsenyys siis todellakin kannattaa! Jos yhtään epätöit, liity kokeeksi ja katso jäätkö koukkuun kuten minä jäin!

 4. Heidi Bechstein

  Olen aktiivinen koiraharrastaja ja pitkäkarvaisten collieiden kasvattaja Keravalta. Suosittelen lämpimästi SporttiRakin jäsenyyttä kaikille koiraharrastajille, olipa oma harrastuslaji mikä tahansa. Omat koiraharrastuslajini ovat rally-toko, toko, nose work, metsäjälki ja agility.

  Olen osallistunut kolmeen Sporttirakin verkkovalmennukseen, joista yksi toko VOI & EVL on parhaillaan käynnissä. Aiemmin olen osallistunut Krista Karhun rally-tokon VOI & MES verkkovalmennukseen ja Marjo Koranderin psyykkisen valmennuksen verkkokurssille. Psyykkisen valmennuksen verkkokurssilta sain paljon työkaluja kisajännityksen käsittelyyn ja kisaamisen ilon löytämiseen. Rally-tokon ja nyt tokon verkkovalmennuksessa omien treenien videointi ja niistä saadut kommentit sekä valmentajien vinkkivideot ovat olleet todella opettavaisia.

  Kuuntelen Sporttirakin verkkoluentoja pitkien työmatkojen aikana junassa tai rennosti illalla kotisohvalla omat koirat kainalossa rapsuteltavana. Aivan parasta, että huippuasiantuntijoiden laadukkaita luentoja voi kuunnella silloin kun se itselle parhaiten sopii ja siellä, missä se itselle sopii. Verkkoluennot ovat herättäneet ajattelemaan ja pohtimaan omaa koiraharrastamista monelta uudelta kantilta, opettaneet paljon uutta ja antaneet työkaluja motivaatioon ja jaksamiseen. Voisin jopa sanoa, että olen koukussa verkkoluentoihin!

  Heidi ja pitkäkarvaiset colliet RTK4 BH Ruffenuff Peppermint Twist, RTK1 Arttulan Öili Tuliruusu, RTK1 Goldentroll’s Song Of Ice And Fire ja Riemumielen Hunajatassu

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *