Home Jäsenyydet ja luennot Jäsenyys 12 kk
Ale!

Jäsenyys 12 kk

(18 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 89,90 €.Nykyinen hinta on: 75,00 €.

VAIN 7,49 e/kk! Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 12 kuukauden ajaksi.

Heti varastosta

Kuvaus

Jäsenyys, kesäalennus, SporttiRakki

KESÄTARJOUS 17.6.-7.7.!

12 kk jäsenyys

Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin vuoden ajaksi. Tilaus on 12 kk määräaikainen kertatilaus. Uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet siihen tyytyväinen. Jäsenyys astuu voimaan heti tilaushetkellä ja kestää siitä tasan 12 kk eteenpäin. 

 

Näin opit jäsenyyden kautta


Saat heti yli 300 tuntia
katsottavaa sekä uutta materiaalia viikottain!


Jäsenyyden sisältö

 • Pääsy laajimpaan ja monipuolisimpaan kotimaiseen koiraharrastamisen tietopankkiin, jossa jo yli 300 tuntia katsottavaa videomateriaalia ja uutta materiaalia jatkuvasti
  • Pääsy kaikkiin videoarkistomme videoihin, katso luentoarkisto
  • Nettiluennot suorina tai tallenteina 1-2 krt kuukaudessa
  • Q&A-kyselytunnit suorina tai tallenteina
  • Katseluoikeus kaikkiin teemaviikkoihin ja vinkkivideoihin – useita huippuvalmentajien teemaviikkokokonaisuuksia ja vinkkivideoita vuodessa
  • Katseluoikeus kaikkiin SporttiRakin kahvila -videopodcasteihin, sisältäen PRO-kahvilat
 • Oma treenikalenteri netissä, kehittymisen seuraamista ja analysointia varten
 • Pääsy jäsenten omaan keskusteluryhmään Facebookissa, jossa pääsee osallistumaan esimerkiksi tuotekehitykseemme
 • Alennukset SporttiRakin verkkokaupasta ja nettivalmennuksista: lisäalennus -10 % SporttiRakin omista lelumalleista ja niiden tarjouspaketeista, kerran vuodessa ilmainen kuljetus yli 100 € tilauksiin, verkkovalmennusten alennukset 20-50 €
 • Olet samalla mukana auttamassa työ- ja virkakoiria, avustajakoiria, harrastusyhdistyksiä ja muita tahoja, joita SporttiRakki tukee jäsentuloilla

 Tilaus- ja käyttöehdot

Tutustu tilaus- ja käyttöehtoihin

 


 

Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

18 arviota tuotteelle Jäsenyys 12 kk

 1. Johanna Franzen

  SporttiRakki -jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni.

  Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun

 2. Eija Heinonen

  SporttiRakin jäsenyys kannattaa!

  Eija Heinonen, yli 30 vuotta koiramaista elämää takana.

  Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1,TK2,TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

  SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.

  Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.

  SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä

 3. Jonna Toljamo (varmistettu kirjoittaja)

  ”Olen Jonna Toljamo, reilu parikymppinen kolmen koiran omistaja, eläintenkouluttajaopiskelija ja -yrittäjä.

  Eksyin SporttiRakin sivuille Facebookin kautta ja mielenkiinto heräsi heti. Voisiko netin kautta tosiaan saada hyvät valmiudet eri lajien kursseille ja olisko netin kautta seurattavat luennot yhtä hyviä kuin paikan päällä? Asun itse pienellä paikkakunnalla Lapissa ja etenkin luennot tulevat helposti kalliiksi, kun pelkät matkakulut tulevat monesti maksamaan tuplasti luentohinnan verran.

  Liityin jäseneksi vuodenvaihteessa ja olen ollut todella tyytyväinen. SporttiRakki tarjoaa monipuolisia luentoja ja nettivalmennuksia, joista jokainen löytää varmasti omansa. Aikatauluongelmiakaan ei tule, kun tehtävät ja luennot voi kuunnella omalla ajallaan, vaikka useampaan kertaan. Tykästyin myös treenikalenteriin. Tekstin lisäksi muistiinpanoihin saa lisättyä myös kuvia tai videoita, joiden avulla treenit muistuvat vielä paremmin mieleen. Olen iloinen siitä, että SporttiRakin tarjoamat palvelut ovat perustuneet positiivisiin koulutusmenetelmiin.

  On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää internetin välityksellä. Suosittelen ehdottomasti SporttiRakkia ihan jokaiselle koiraihmiselle!”

 4. Emma Alve

  Olen osallistunut kahdelle sporttirakin nettivalmennukselle ja katsonut alustalta useampia erinomaisia luentoja. Olen kokenut saavani rahalleni erinomaista vastinetta.

  Koskaan ei ole ollut näin helppoa päästä useamman huippukouluttajan oppiin kotisohvalta käsin. Kun luennot pääsee katsomaan vielä näppärästi myös jälkikäteen, pääsee tarkistamaan ja varmistamaan kuulemiaan asioita ja esimerkiksi sairaslomapäiville ja sateisille illoille on fiksua ja kehittävää tekemistä.

  Pakko on tietenkin välillä treenata myös livenä jonkun valvovan silmän alla, mutta nettivalmennuksellakin on lukematon määrä etuuksia. Kun pääsee lataamaan videoita valmentajille nähtäväksi, niin voi valita lähetettäväksi juuri ne pätkät, missä näkyy oma ongelma tai kehityksen tarve. Usein meille on käynyt livekoulutuksissa niin, että koira antaa parastaan, eikä virhettä saa esiin. Samalla kun katsoo muiden, itselleeni vieraiden ja ns vieraiden rotujen kanssa treenavien kurssilaisten, kotiläksyvideoita, oppii hurjan paljon enemmän, kun vain siinä omassa tutussa porukassa treenaamalla.

  Käymieni kurssien lisäksi olen katsonut jäsenalustalta myös itseäni kiinnostavia luentoja. Esimerkiksi pk-jälkiluentojen vinkeillä olen saanut oman vanhemman, ei niin luontaisesti lahjakkasti jäljestävän, labradorinnoutajani treeneihin paljon uutta pontta ja sitä kautta myös huimaa kehitystä. Yhtään jälkeä se ei tänä syksynä ole vielä hukannut ja kaikki esineet ilmaissut. Samoilla treenivinkeillä terästin myös lainakoira bc Fisun jälkitreenejä ennen tämän syksyn NOMmeja. Fisu jäljesti kisoissa varmasti ja nosti molempina päivinä kaikki kahdeksan keppiä.

  Suosittelen lämpimästi ihan jokaista koiraharrastajaa lajista riippumatta tutustumaan sporttirakin sisältöön ja jäsenyyteen. Rahoilleen todella saa vastinetta!

  – Emma, 26-vuotias koiraharrastaja sekä labradorit Simba (FI RTVA FI TVA FI AVA FI VPVA EE VPVA FI KVA VM-18 HK3 EK3 JK2 IP1 BH AD Pikk-uikun Tusse Patukka) ja Rapu (Kinship Wolverine)

 5. Mirkka Noro

  Olen Mirkka Noro, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.
  Historiassani olen tehnyt myös klinikkaeläintenhoitajan, eksoottisten
  eläinten hoitajan ja eläintarvikeliikkeen myyjän hommia.
  Ensimmäinen oma koira tuli talouteen vuonna 1999, ja sen jälkeen
  koirien kanssa ollaan treenattu mm. tokoa, Pk-hakua ja -metsäjälkeä ja
  Nose Workia.
  Tällä hetkellä minua liikuttavat kaksi koiraamme; reilut yhdeksän
  vuotta nuori rottweilerneiti Näätä ja viiden vuoden ikäinen
  beauceronpoika Ikaros.
  Nykyisin treenaamme koiriemme kanssa pääosin Nose Workia, mutta olen
  Sporttirakin kautta saanut myös kurkistusikkunan sellaisiin
  koiraurheilulajeihin, jotka kutkuttavat uteliaisuuttani, ja sellaisiin
  joihin on jäänyt mielenkiinto vaikka harrastaminen lajissa on jäänyt.

  Eläintenkouluttajana arvostan Sporttirakkia etenkin sen
  painottumisesta positiiviseen vahvistamiseen perustuvaan sisältöön.
  Sporttirakki on suomenkielisistä sivustoista selkeästi monipuolisin,
  kun haluaa pysyä ajan tasalla sekä koiraurheilun kirjossa että
  kouluttamisen teoriassa.

  Sporttirakki toimii osuvine artikkeleineen kätevänä väylänä jakaa
  tietoa palkitsemisen kautta tapahtuvasta koirien kouluttamisesta;
  suosittelen sivustoa asiakkailleni tutustumisen arvoisena
  tiedonlähteenä, ja saatan linkittää hyödyllisiä artikkeleita myös
  omalle sivulleni.

  Itse olen koukuttunut etenkin luentovalikoimaan yhtenä ammattitaitoani
  ylläpitävistä tavoista. Luentoarkiston avulla voin kuunnella luennot
  myös jälkikäteen, ja kiinnostavimpia luennoista saatan käydä
  kuuntelemassa toistamiseenkin.

  Suosittelen Sporttirakkia!

  Mirkka Noro,
  eläintenhoitaja, eläintenkouluttaja (at), Nose Work Finland ry:n
  hyväksymä koulutusohjaaja

 6. Kirsi Maansaari (varmistettu kirjoittaja)

  SporttiRakki on tuonut aivan uusia mahdollisuuksia saada erittäin korkeatasoista koulutusta ja täysin uusia näkökulmia koiraharrastamiseen. Olen aikasemmin törmännyt todella mielenkiintoisiin koulutuksiin ympäri suomea, mutta töissä käyvän niihin on todella hankala osallistua. Sporttirakin luentoja kuuntelen säännöllisesti, osan luennoista olen kuunnellut useaan kertaan, kun Pro jäsenenä minulla on mahdollisuus kuunnella luentoja arkistosta niin usein kun haluan ja milloin minulle sopii. Upeinta on ollut huomata, että aluksi ei niin mielenkiintoisilta luennoilta olen saanut todella paljon hyviä ajatuksia ja treeni ideoita ihan lähtökohdista. Nykyään etsin kalenterista aina välin kuunneella kaikki luennut, sillä koskaan ei tiedä mitä luennolla oppii.
  Olen osallistunut myöskin verkkokursseihin ja voin lämpimästi suositella myöskin niitä. Valokuvauskurssi toi uusia näkökulmia kuvaukseen ja innosti kokeilemaan uudenlaisia asioita koirakuvauksessa. Myöskin tokon kuunteluoppilas videoista sain todella paljon uusia vaihtoehtoja meille haastellisten asioiden kouluttamiseen.
  Nyt kun törmään ongelmaan tai ratkaistavaan asiaan koiran koulutuksessa googlen sijasta haen apua SporttiRakista.

 7. Jonna Löytynoja (varmistettu kirjoittaja)

  Luentoarkisto on ehdottomasti eniten käyttämäni toiminto. Luentojen asiasisältö on kattavaa ja ajatuksia herättävää. Vaikka aiheena olisi metsäjäki, saatan saada oivalluksia koiran kouluttamisesta muissa lajeissa.

  Jäsenenä myös muut sisällöt löytyvät helposti ja nopeasti. Vinkkivideot ja jäsenten vaikutusmahdollisuus sisältöihin ja tuotteisiin on loistava asia. Huonomuistisena 12kk jäsenyys on helppo, voin palata koiratiedon pariin milloin tahansa.

 8. Maiju Ojamies (varmistettu kirjoittaja)

  SporttiRakin jäsenyys on ehdottomasti hintansa arvoinen ja olenkin suositellut monia koulutettaviani liittymään jäseneksi. Oikeastaan jäsenyys on todella edullinen, mikäli hyödyntää vaikka edes pientä osaa kaikesta tarjolla olevasta materiaalista.

  Itse olen hyödyntänyt kaikkein eniten monipuolisia luentoja. Matkustan työssäni paljon ja illat hotellilla saa loistavasti kulumaan luentoja kuunnellen, verrattuna telkkarin tai suoratoistopalvelujen sarjojen katseluun. Luennot tässä formaatissa toimivat miltei yhtä hyvin kuin jos osallistuisi jollekin luennolle ihan livenä, mutta niitä voi kuunnella juuri silloin kun haluaa, missä haluaa, verrattuna siihen että pitäisi matkustaa paikan päälle ja sitoa luennolla istumiseen jokin arki-ilta tai viikonloppupäivä. Erityisen kiinnostavia ovat olleet luennot jotka ovat käsitelleet itselleni melko vieraita aihealueita tai harrastuslajeja: niistä saa aina uutta perspektiiviä ja ideaa myös omiin lajitreeneihin tai jopa kipinän alkaa treenata jotain ihan uutta.

  Pidän myös siitä, että samaan palveluun on koottu paljon erilaista ja eri aihealueita koskevaa tietoa, jolle kuitenkin yhteistä on se, että kaikki tieto on ajan tasalla ja perustuu nykyaikaisiin käsityksiin eläinten kouluttamisesta. Etenkin kokemattomalle harrastajalle voi joskus olla vaikeaa suodattaa googlettamalla tai somemaailmasta löytyneistä ohjeista tai vaikka videomateriaaleista niitä, joissa oikeasti on järkeä. Siksi on loistavaa, että on tällainen palvelu, josta voi ohjata katselemaan ja kuuntelemaan ihan mitä vain materiaalia ilman, että sieltä saattaa löytyä mitään älytöntä tai vähemmän päivänvaloa kestävää.

  Olen itsekin osallistunut materiaalin tuottamiseen mm. teemaviikkojen, vinkkivideoiden, luentojen ja pitemmän valmennuskokonaisuuden muodossa. Tämä on ollut todella hauskaa ja opettavaista ja on ollut hienoa saada olla mukana! 🙂

 9. minna kontturi (varmistettu kirjoittaja)

  Olen uusi sporttirakin käyttäjä. Olen tutustunut tähän mennessä eniten luento arkistoon. Luennot ovat olleet selkeitä ja hyviä. Suuri plussa että ne voi kuunnella omalle elämälle sopivaan rytmiin,jälkikäteenkin. Vinkkivideot ovat olleet selkeitä, ja minusta on hienoa että saa esittää kysymyksiä👌 Olen tähän mennessä jo kokenut saavani loistavia vinkkejä uuden lajimme pariin. Ehdottomasti suosittelen ☺️

 10. Riitta Kivimäki (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ollut Sporttirakin jäsenenä jo jokusen vuoden ajan.

  Eniten olen hyödyntänyt luentoarkistoa. Harvoin olen ollut vapaana kuuntelemaan luentoja silloin, kun ne on lähetetty, mutta luentojen tallentuminen arkistoon vapauttaa kuuntelemaan niitä esimerkiksi pitkillä automatkoilla. Jälkikäteen on useampaa luentoa tullut pureskeltua Sporttirakissa olevien kavereiden kanssa eli anti on likimain samalla tasolla kuin liveluennoissa. Kokonaiskustannuksena 12 kuukauden jäsenyydellä vaikkapa vain muutaman luennon kuuntelemalla pääsee kuluissa jo helposti omilleen eli jäsenyys on edullinen tapa saada itselle lisää informaatiota harrastukseen. Luentoja on monipuolisesti, joten niistä voi valita itselleen mieluisia aihealueita ja halutessaan useimmat niistä pääsee kuuntelemaan uudestaan myöhemmin.

  Materiaalia on saatavilla runsaasti myös muissa muodoissa, kuten lukemattomien artikkelien saralla. Artikkeleitakin löytyy aihealueina laajalti ja niistä voi poimia itselleen mieluisat tai ahkerampi voi lukea kaikki.

  Jäsenyys on mielestäni kokeilemisen arvoinen! Sitten pystyy arvioimaan palveleeko se omia tarpeita vai ei.

 11. Katja Menna

  Liityin jäseneksi viime syksynä. Olen kuunnellut jo valtavan määrän nettiluentoja, joista olen saanut uusia vinkkejä niin omien koirien lihashuoltoon, treeneihin kuin kisaamiseenkin. Vinkkejä on tullut paljon myös koulutusohjaajana toimimiseen ja treenien järjestämiseen. Erityisesti pidän teemaviikoista, jolloin saa valtavan määrän tietoa samaan lajiin/asiaan liittyen. Ja mikä parasta, luentoja voi kuunnella juuri silloin kuin itselle sopii ja vaikka useamman kerran.

  Suosittelen lämpimästi kaikille koiraihmisille!

 12. Riitta Lindström (varmistettu kirjoittaja)

  Olen ollut Sporttirakin jäsenenä yli vuoden ja kiinnostunut erityisesti luennoista ja teemaviikoista. Luennoissa on monipuolinen valikoima aiheita ja useimmat liittyvät yleisesti koiraharrastukseen lajista riippumatta ja ovatkin ehdottomasti hintansa väärti. Oma harrastus on tällä hetkellä agility, mutta aiemmin on tullut harrastettua pk-lajeja ja tokoa, myös muutama pentue on kotoa lähtenyt maailmalle, joten aiheet kiinnostavat myös jalostuksellisesta näkökulmasta. Luennoitsijoina ja teemaviikkojen vetäjinä on ollut lajinsa huippuja sekä eri alojen ammattilaisia ja luentojen laatu on ollut hyvä. Q&A tunnit ovat olleet myös erinomaisia mahdollisuuksia juuri itseä askarruttaviin haasteisiin.

 13. Kati Korkeamaa (varmistettu kirjoittaja)

  Koiraharrastajien jäsenviidakko on melkoinen; paikalliset koiraseurat, lajiyhdistykset, rotuyhdistykset, Kennelliitto, Palveluskoiraliitto jne. Välillä sitä pohtii onko kaikki juurikin tarpeellisia. Tiedä häntä mutta yksi jäsenyys on ainakin kannattava; Sporttirakki. Sisällön monipuolisuus tarjoaa aina jotain uutta ja avaa uusia näkökantoja. Lisäksi Heidi kuuntelee jäseniä herkällä korvalla toiveita toteuttaen. Ehdottomaksi suosikiksi on noussut luentoarkisto. Hektinen arki ei aina mahdollista suorana osallistumista mutta mikä sen parempaa palvelua kun voit kuunnella luentoa missä vaan, milloin vaan. Pitkät automatkatkin menee hujauksessa kun yhdistää luennon bluetoothilla auton radioon ja kuuntelet radiosta luennot. Paljon mukavampaa ja hyödyllisempää mitä yksikään radiokanava tarjoaa. Lämmin suositus!

 14. Annaliisa Valtimo (varmistettu kirjoittaja)

  Liityin sporttirakin jäseneksi ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten. Luentokattaus on monipuolinen ja antoisa. Vinkkivideoiden kautta voit kätevästi tutustua eri lajeihin kotisohvalta käsin. Videoiden pohjalta pystyt helposti rakentamaan uudelle harrastukselle pohjaa, oman aikataulusi mukaisesti, missä ikinä haluat.

 15. Tuija Selänpää (varmistettu kirjoittaja)

  Luentoarkisto on kovassa käytössä, sillä kiinnostavia luentoja tulee säännöllisesti. Erityisen mielenkiintoisia ovat olleet koiran käyttäytymiseen liittyvät luennot. Parasta on, että luentoja voi kuunnella silloin, kun itselle parhaiten sopii ja vaikka moneen kertaan. Vaihtuvista teemaviikoista saa sopivasti vinkkejä omaan treenaamiseen. Sporttirakin tarjonta on todella monipuolinen ja omaan treenaamiseen saattaa saada vinkkejä aivan muiden lajien parista, kuin mitä itse treenaamiseen.

 16. jonnakorhonen (varmistettu kirjoittaja)

  Parasta ehdottomasti se, että luentoarkisto on käytössä ja voit kuunnella luennon juuri silloin kun itsellesi sopii. Teemaviikot ovat mielenkiintoisia ja auttavat varmasti harrastuksessa kuin harrastuksessa, esimerkiksi omaan käyttöön aivan loistava oli seuraamisen teemaviikot, joista sain vinkkejä omaan tekemiseen. Q&A-kyselytunnit ovat myös hyvä lisä kaikkeen tähän, sillä pääset silloin itse vaikuttamaan, mitä kysytään (ja jos et pääsekään, voit kuitenkin kuunnella muiden kysymykset ja vastaukset niihin). Olen ollut nyt jäsen kohta vuoden ja aivan taatusti uusin jäsenyyden, kun sen aika tulee.

 17. Manti Rekonen (varmistettu kirjoittaja)

  Luentoarkisto on ahkerasti käytössä. Se mahdollistaa luentojen kuuntelun silloin, kun minulle sopii. Mielenkiintoisiin aiheisiin olen palannut useampaan kertaan.

  Luentojen ja artikkeleiden aihepiiri on laaja ja monipuolisesti koiraharrastusta tukeva

  Suosittelen!

 18. Tiina Hovi (varmistettu kirjoittaja)

  Valtavan monipuolinen valikoima asiantuntevia, selkeitä luentoja, joista opin paljon uutta. Pääsin tutustumaan kaukanakin asuvien kouluttajien ajatusmaailmaan kotisohvalta käsin. Sivuja on helppo käyttää ja hinta on huokea. Mieluisimpia luentoja kuuntelin moneen kertaan 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...