tiistai, 28 tammikuun, 2020
Etusivu Jäsenyydet Jäsenyys 12 kk

Jäsenyys 12 kk

(6 tuotearviota)

79,90 

Vain 6,66 e/kk. Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin 12 kuukauden ajaksi.

Osasto:

Kuvaus

79,90 e (vain alle 7 e/kk!) – Maksa kerralla, laskulla tai osissa.

12 kk jäsenyys

Pääsy kaikkiin PRO-sisältöihin vuoden ajaksi. Tilaus on 12 kk määräaikainen kertatilaus. Uusit jäsenyytesi vain, mikäli olet siihen tyytyväinen. Jäsenyys astuu voimaan heti tilaushetkellä ja kestää siitä tasan 12 kk eteenpäin.


Saat heti yhteensä lähes 100 h
katsottavaa sekä uutta materiaalia joka viikko!


Jäsenyyden sisältö

 • Pääsy laajimpaan ja monipuolisimpaan kotimaiseen koiraharrastamisen tietopankkiin, jossa lähes 100 tuntia katsottavaa videomateriaalia!
  • Ilmainen osallistuminen suoriin nettiluentolähetyksiin pari kertaa kuukaudessa
  • Pääsy kaikkiin luentotallenteisiin, katso luentoarkisto
  • Pääsy Q&A-kyselytuntien suoriin videolähetyksiin kuukausittain
  • Pääsy huippuvalmentajien vinkkivideoihin ja teemaviikkojen sisältöihin – uusia materiaaleja viikoittain
 • Alennus SporttiRakin nettivalmennuksiin
 • Oma treenikalenteri netissä, kehittymisen seuraamista ja analysointia varten
 • Pääsy jäsenten omaan keskusteluryhmään Facebookissa
 • Alennukset verkkokaupoista (Berra, Canis & Catus, Vijue, SporttiRakki)
 • Olet samalla mukana auttamassa työ- ja virkakoiria, avustajakoiria, harrastusyhdistyksiä ja muita tahoja, joita SporttiRakki tukee jäsentuloilla

 

Haluan lukea lisää jäsenyydestä!

100 % jäsenistämme kokee oppineensa uutta koirista ja koiraharrastamisesta jäsenyyden kautta!

(Jäsenkyselyn tulos, heinäkuu 2019)

 


Kun tilaat jäsenyyden tammikuun aikana, osallistut

2 kpl Ovelia-heijastintaskun (PLUS) arvontaan!

Ovelian arvo 53,90 eTilaus- ja käyttöehdot

Tutustu tilaus- ja käyttöehtoihin


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

6 arviota tuotteelle Jäsenyys 12 kk

 1. Johanna Franzen

  SporttiRakki -jäsenyys on tuonut itselleni ihan uudenlaisen ulottuvuuden koiratoimintaan. SporttiRakin toiminnassa ovat vahvasti läsnä minulle sopivat arvot: positiivisuus, eläimen kunnioitus ja koiraurheilun ilo jota jaetaan yhteisesti eri lajien harrastajien kesken. Pitkään koiria kouluttaneena olen saanut SporttiRakin kautta paljon erilaista sisältöä myös omaan koirankoulutukseeni.

  Jäsenenä olen esimerkiksi osallistunut verkkoluennoille. Kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie minua ja kahta urosmalinoisia Karjalaa ja Möllykkää tällä hetkellä pitkin maailmaa ja kiireisenä ihmisenä arvostan erityisesti sitä että luennot ovat katsottavissa arkistosta silloin kun itselle parhaiten sopii. On ollut myös todella hieno kokemus olla itse mukana SporttiRakissa kirjoittajana ja luennoitsijana tuomassa hiukan lisäarvoa koiramaailman keskusteluun

 2. Eija Heinonen

  SporttiRakin jäsenyys kannattaa!

  Eija Heinonen, yli 30 vuotta koiramaista elämää takana.

  Nykyisen harrastuskoirani kanssa (FI RTVA, TK1,TK2,TK3, JK3 Kutinan Xuurvili) olen saanut SporttiRakin kautta todella paljon apuja tokon harjoittelussa. Vaikka itselläni on vahva koirankoulutuskokemus, uusiin lajeihin tarvittavat opit ja huomioitavat asiat ovat helposti saavutettavissa tämän sivuston kautta. Oikeasti halpa jäsenyys, ei tarvitse väsyttää itseä pitkillä ajomatkoilla ja luennot sekä kurssimateriaalit ovat helposti käytettävissä myöhemminkin.

  SporttiRakin Toko VOI/EVL -kurssin myötä valmistauduimme Sloveniassa järjestettyjen FMBB 2018 -kilpailujen (belgianpaimenkoirien MM-kisat) tokon CAT2-luokkaan. Saavutimme sijat 4. (karsintakisa) ja 1. (finaali) sekä yhteistuloksissa MM-pronssia. Tavoitteenamme tokossa on TVA ja seuraavaksi olemme jo ilmoittautuneet SPKL:n SM-kilpailuissa PAJÄ-kokeeseen. Syksyllä edessämme taas ovat mm. rally-tokon SM-kisat.

  Jälkikoiraluennoista sain paljon lisämausteita omaan harjoitteluun, kuten myös muistutuksia harjoituksissa huomioitaviin asioihin – ihan tulevia SM-kisojakin ajatellen.

  SporttiRakin jäsenyyden myötä on helppo hypätä lajista toiseen, koska treenipäiväkirjani pitää minut helposti ajan tasalla, lajissa kuin lajissa. Se on helposti saatavilla myös kännykkään. Kuten myös luento- ja kurssiarkistot. Enää ei tarvitse miettiä hukassa olevia treenipäiväkirjoja ja -muistiinpanoja. SporttiRakin sivustolla kaikki on hienosti järjestyksessä

 3. Jonna Toljamo (varmistettu kirjoittaja)

  ”Olen Jonna Toljamo, reilu parikymppinen kolmen koiran omistaja, eläintenkouluttajaopiskelija ja -yrittäjä.

  Eksyin SporttiRakin sivuille Facebookin kautta ja mielenkiinto heräsi heti. Voisiko netin kautta tosiaan saada hyvät valmiudet eri lajien kursseille ja olisko netin kautta seurattavat luennot yhtä hyviä kuin paikan päällä? Asun itse pienellä paikkakunnalla Lapissa ja etenkin luennot tulevat helposti kalliiksi, kun pelkät matkakulut tulevat monesti maksamaan tuplasti luentohinnan verran.

  Liityin jäseneksi vuodenvaihteessa ja olen ollut todella tyytyväinen. SporttiRakki tarjoaa monipuolisia luentoja ja nettivalmennuksia, joista jokainen löytää varmasti omansa. Aikatauluongelmiakaan ei tule, kun tehtävät ja luennot voi kuunnella omalla ajallaan, vaikka useampaan kertaan. Tykästyin myös treenikalenteriin. Tekstin lisäksi muistiinpanoihin saa lisättyä myös kuvia tai videoita, joiden avulla treenit muistuvat vielä paremmin mieleen. Olen iloinen siitä, että SporttiRakin tarjoamat palvelut ovat perustuneet positiivisiin koulutusmenetelmiin.

  On todella mahtavaa, että myös kiireisille ja kaukana asuville on viimein löytynyt tällainen mahdollisuus kehittyä ja oppia lisää internetin välityksellä. Suosittelen ehdottomasti SporttiRakkia ihan jokaiselle koiraihmiselle!”

 4. Emma Alve

  Olen osallistunut kahdelle sporttirakin nettivalmennukselle ja katsonut alustalta useampia erinomaisia luentoja. Olen kokenut saavani rahalleni erinomaista vastinetta.

  Koskaan ei ole ollut näin helppoa päästä useamman huippukouluttajan oppiin kotisohvalta käsin. Kun luennot pääsee katsomaan vielä näppärästi myös jälkikäteen, pääsee tarkistamaan ja varmistamaan kuulemiaan asioita ja esimerkiksi sairaslomapäiville ja sateisille illoille on fiksua ja kehittävää tekemistä.

  Pakko on tietenkin välillä treenata myös livenä jonkun valvovan silmän alla, mutta nettivalmennuksellakin on lukematon määrä etuuksia. Kun pääsee lataamaan videoita valmentajille nähtäväksi, niin voi valita lähetettäväksi juuri ne pätkät, missä näkyy oma ongelma tai kehityksen tarve. Usein meille on käynyt livekoulutuksissa niin, että koira antaa parastaan, eikä virhettä saa esiin. Samalla kun katsoo muiden, itselleeni vieraiden ja ns vieraiden rotujen kanssa treenavien kurssilaisten, kotiläksyvideoita, oppii hurjan paljon enemmän, kun vain siinä omassa tutussa porukassa treenaamalla.

  Käymieni kurssien lisäksi olen katsonut jäsenalustalta myös itseäni kiinnostavia luentoja. Esimerkiksi pk-jälkiluentojen vinkeillä olen saanut oman vanhemman, ei niin luontaisesti lahjakkasti jäljestävän, labradorinnoutajani treeneihin paljon uutta pontta ja sitä kautta myös huimaa kehitystä. Yhtään jälkeä se ei tänä syksynä ole vielä hukannut ja kaikki esineet ilmaissut. Samoilla treenivinkeillä terästin myös lainakoira bc Fisun jälkitreenejä ennen tämän syksyn NOMmeja. Fisu jäljesti kisoissa varmasti ja nosti molempina päivinä kaikki kahdeksan keppiä.

  Suosittelen lämpimästi ihan jokaista koiraharrastajaa lajista riippumatta tutustumaan sporttirakin sisältöön ja jäsenyyteen. Rahoilleen todella saa vastinetta!

  – Emma, 26-vuotias koiraharrastaja sekä labradorit Simba (FI RTVA FI TVA FI AVA FI VPVA EE VPVA FI KVA VM-18 HK3 EK3 JK2 IP1 BH AD Pikk-uikun Tusse Patukka) ja Rapu (Kinship Wolverine)

 5. Mirkka Noro

  Olen Mirkka Noro, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja.
  Historiassani olen tehnyt myös klinikkaeläintenhoitajan, eksoottisten
  eläinten hoitajan ja eläintarvikeliikkeen myyjän hommia.
  Ensimmäinen oma koira tuli talouteen vuonna 1999, ja sen jälkeen
  koirien kanssa ollaan treenattu mm. tokoa, Pk-hakua ja -metsäjälkeä ja
  Nose Workia.
  Tällä hetkellä minua liikuttavat kaksi koiraamme; reilut yhdeksän
  vuotta nuori rottweilerneiti Näätä ja viiden vuoden ikäinen
  beauceronpoika Ikaros.
  Nykyisin treenaamme koiriemme kanssa pääosin Nose Workia, mutta olen
  Sporttirakin kautta saanut myös kurkistusikkunan sellaisiin
  koiraurheilulajeihin, jotka kutkuttavat uteliaisuuttani, ja sellaisiin
  joihin on jäänyt mielenkiinto vaikka harrastaminen lajissa on jäänyt.

  Eläintenkouluttajana arvostan Sporttirakkia etenkin sen
  painottumisesta positiiviseen vahvistamiseen perustuvaan sisältöön.
  Sporttirakki on suomenkielisistä sivustoista selkeästi monipuolisin,
  kun haluaa pysyä ajan tasalla sekä koiraurheilun kirjossa että
  kouluttamisen teoriassa.

  Sporttirakki toimii osuvine artikkeleineen kätevänä väylänä jakaa
  tietoa palkitsemisen kautta tapahtuvasta koirien kouluttamisesta;
  suosittelen sivustoa asiakkailleni tutustumisen arvoisena
  tiedonlähteenä, ja saatan linkittää hyödyllisiä artikkeleita myös
  omalle sivulleni.

  Itse olen koukuttunut etenkin luentovalikoimaan yhtenä ammattitaitoani
  ylläpitävistä tavoista. Luentoarkiston avulla voin kuunnella luennot
  myös jälkikäteen, ja kiinnostavimpia luennoista saatan käydä
  kuuntelemassa toistamiseenkin.

  Suosittelen Sporttirakkia!

  Mirkka Noro,
  eläintenhoitaja, eläintenkouluttaja (at), Nose Work Finland ry:n
  hyväksymä koulutusohjaaja

 6. Kirsi Maansaari (varmistettu kirjoittaja)

  SporttiRakki on tuonut aivan uusia mahdollisuuksia saada erittäin korkeatasoista koulutusta ja täysin uusia näkökulmia koiraharrastamiseen. Olen aikasemmin törmännyt todella mielenkiintoisiin koulutuksiin ympäri suomea, mutta töissä käyvän niihin on todella hankala osallistua. Sporttirakin luentoja kuuntelen säännöllisesti, osan luennoista olen kuunnellut useaan kertaan, kun Pro jäsenenä minulla on mahdollisuus kuunnella luentoja arkistosta niin usein kun haluan ja milloin minulle sopii. Upeinta on ollut huomata, että aluksi ei niin mielenkiintoisilta luennoilta olen saanut todella paljon hyviä ajatuksia ja treeni ideoita ihan lähtökohdista. Nykyään etsin kalenterista aina välin kuunneella kaikki luennut, sillä koskaan ei tiedä mitä luennolla oppii.
  Olen osallistunut myöskin verkkokursseihin ja voin lämpimästi suositella myöskin niitä. Valokuvauskurssi toi uusia näkökulmia kuvaukseen ja innosti kokeilemaan uudenlaisia asioita koirakuvauksessa. Myöskin tokon kuunteluoppilas videoista sain todella paljon uusia vaihtoehtoja meille haastellisten asioiden kouluttamiseen.
  Nyt kun törmään ongelmaan tai ratkaistavaan asiaan koiran koulutuksessa googlen sijasta haen apua SporttiRakista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *