Home Valmennukset ja nettikurssit Nettikurssi: Tasapainoinen harrastuskoira

Nettikurssi: Tasapainoinen harrastuskoira

59,00 

Noin 1,5-2 kk nettikurssi pentujen, nuorten koirien ja pohjataitoja parantelevien aikuisten koirien omistajille

Heti varastosta

Want a discount? Become a member by purchasing Jäsenyys 12 kk, Jäsenyys 6 kk or Jäsenyys 3 kk, or log in if you are a member.
Tuotetunnus (SKU): nettikurssi-tasapainoinen-harrastuskoira Osasto:

Kuvaus

Tasapainoinen harrastuskoira -nettikurssi 

Pentukurssi/perusteiden nettikurssi
Kurssi sisältää hyvin opastettua mutta omatoimista harjoittelua noin 1,5-2 kk ajan. Soveltuu aloitteleville harrastajille, pentukoirien omistajille, nuorten koirien omistajille sekä aikuisten koirien omistajille, jotka haluavat vahvistaa aikuisen koiransa perustaitoja (esim. kodinvaihtajat tms.).

 

Kurssisisältö

Kurssi sisältää teoriaa koiran kouluttamiseen ja hyvinvointiin liittyen sekä ohjeet tärkeimpien perustaitojen opettamiseen koiralle koiralähtöisesti, palkitsemiseen ja yhteistyöhön perustuvin menetelmin. Kurssin harjoitukset toimivat perus- ja tukitaitoina sekä sujuvaan arkeen että eri harrastuslajeihin. Se sopii erityisesti aloitteleville harrastajille, pennun tai nuoren koiran omistajille tai kun haluat vahvistaa perustaitojen osaamista jo aikuisen koiran tai esimerkiksi kodinvaihtajan kanssa. 

Kurssi on jaettu 5 osaan, joista jokainen koostuu 30-45 minuutin pituisesta luentotallenteesta sekä siihen liittyvistä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä ja lisämateriaaleista. Neljässä ensimmäisessä osassa keskitymme perustaitojen opettamiseen ja viimeisessä osassa käymme läpi koiran hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Luennot sisältävät havainnollistavia videoesimerkkejä harjoituksista. 

Kurssin osat: 

Osa 1: Motivointiin ja palkitsemiseen liittyvät taidot sekä omaehtoinen kontakti 

Osa 2: Tauot, siirtymät ja kohteiden käyttö 

Osa 3: Häiriöt, hihnakäytös ja luoksetulo (sis. mm. sosiaalistaminen)

Osa 4: Hoito- ja käsittelytoimet 

Osa 5: Hyvinvointi ja ongelmatilanteet 


Kurssin valmentaja

Kouluttajana kurssilla toimii Koirapalvelu Balanssin Anni Saarela (eläintenkouluttaja AT). Anni työskentelee päätoimisesti koirien hyvinvoinnin ja kouluttamisen parissa, keskittyen erityisesti erilaisiin koirien käytöshaasteisiin ja perustaitoihin.

Annilla on lisäksi useamman vuoden ajalta kokemusta eri koiraharrastuslajeista ja kilpailemisesta, mm. pk-lajit ja toko. 

 

Kurssin tilaus ja katseluoikeus

  1. Tilaa kurssi tämän verkkokauppatuotteen kautta. Voit maksaa kaikilla verkkokauppamme maksutavoilla, mm. verkkopankkimaksulla tai Klarnan laskulla. Huom! Mikäli haluat saada kurssin -20 € alennushintaan, sinun täytyy ensin lunastaa SporttiRakin jäsenyys ja olla kirjautuneena aktiivisilla jäsentunnuksillasi sisälle palveluun ennen kurssiostoksen tekemistä. Jäsenenä sinulla on pääsy koko kattavaan yli 200 h videomateriaalia sisältävään videopankkiimme.
  2. Kurssitilauksen tehtyäsi, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä tarkemmat tiedot, mutta löydät kurssin heti tilauksen jälkeen sivuston valikosta “Videot ja valmennus” -> “Omat kurssini”
  3. Katseluoikeutesi on voimassa kurssilla toistaiseksi. Mikäli katseluoikeus jossakin vaiheessa päättyy, siitä ilmoitetaan sinulle vähintään 6 kk ennen katseluoikeuden päättymistä.

 

Tältä kurssisivu näyttää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nettikurssi: Tasapainoinen harrastuskoira”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *