Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

27.7. klo 18 – Kisajännitys kuriin – POISTUNUT ARKISTOSTA!

27.07.2017 @ 18:00 - 19:30

27.7.2017 klo 18 – Kisajännitys kuriin

Miten pystyn hallitsemaan kisajännityksen ja kilpailemaan rennommin?
Luennoitsija: Marjo Korander-Taavitsainen

Luennolla käsiteltävät aiheet muun muassa:

  • Miksi jännitän, mitä on kisajännitys?
  • Kisajännityksen hallinta – mitä keinoja siihen löytyy?
  • Rentouden löytäminen suoritukseenHuom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta. 

Luennoitsijan esittely
“Olen Marjo Korander-Taavitsainen, psykologi (PsM) ja psyykkinen valmentaja yrityksessäni Hypnotic Dog Sport. Nykyinen agilityvalmentaja ja -kisaaja ja entinen kilpahiihtäjä. Tiimikaverit: bc FI AVA & FI AVA-H (varjo) Magical Joy Dream Lover “Rytsölä”, lägpys FI AVA Tulikäpälän Saara Savusukeltaja ja lägpys AG3 Tulikäpälän Taiga Tuliraketti. Mottoni on: Nauti ja onnistu!”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.07.2017
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website