Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

29.5.2017 klo 18 – Urheilukoiran ravitsemus – POISTUNUT ARKISTOSTA!

29.05.2017 @ 18:00 - 19:00

29.5.2017 klo 18 – Urheilukoiran ravitsemus

Huom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta.

Kuinka parannan koirani suorituksia oikeanlaisella ravinnolla?
Luennoitsija: Sanna Jönkkäri, koirien ravitsemusneuvoja ja ravitsemuskouluttaja

  • Miten urheilukoiran ruokinta vaikuttaa koiran suorituskykyyn?
  • Miten ravinto vaikuttaa koiran käyttäytymiseen?
  • Millaisella ravinnolla koiran suorituskestävyys paranee?
  • Mikä on ravinnon merkitys suorituksesta palautumisessa?

Näihin ja moniin muihin polttaviin aiheisiin urheilukoiran ravitsemuksen merkityksestä vastaa tällä nettiluennolla Eläinklinikka Timantin Sanna Jönkkäri. Sanna on eläinravitsemuksen asiantuntija, urheilukoirahieroja ja eläinterveydenhoitoalan kouluttaja. Sanna on opettanut pitkään Suomen Eläinterveydenhuolto -opistossa urheilukoirahierojan ja koiran ravitsemusneuvojan ammattikoulutuksissa ja on myös yksi oppimateriaalien tuottajista. Sanna käy vastaanottotyön ja opetustyön lisäksi säännöllisesti luennoimassa koirien hyvinvoinnista. Lisäksi Sanna kasvattaa laumanvartijarotuja.

Nettiluennolla pääset chatin kautta esittämään suoraan myös kysymyksiä luennoitsijalle.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29.05.2017
Aika:
18:00 - 19:00
Tapahtumaluokka: